Sari la conținut

Winner.ro Pariuri Recenzie

Winner.ro Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4.5)
½
Scor total (4)
Pozitive
  • Multe tipuri de pariuri
  • Site ușor de folosit
Negative
  • Totul prin agenții (Winner Online înca indisponibil)
  • Lipsa aplicațiilor mobile sau a unui site pentru mobil
Concluzie

Așadar, deși acest site înca este complet dependent de agențiile lui, după adăugarea unor servicii cum ar fi compatibilitatea cu telefonul mobil, mai multe metode de contact online și posibilitatea de a paria direct din contul Winner.ro, acest site ar putea fi unul dintre site-urile mai bune din acest mediu. Toate aceste lucruri ar putea face deja parte din planurile celor de la Winner.ro, iar în cazul acesta probabil nu va dura mult până vor fi implementate aceste servicii. Vizitează Winner.ro Bonusuri

Winner.ro este un site care pe lângă pariuri sportive oferă și multe alte tipuri de pariuri, cum ar fi pariuri loto (keno) și pariuri pe jocuri live de poker, zaruri sau roată, dar și pariuri live. Pariurile sportive sunt oferite la sporturi populare ca fotbalul, dar și la altele mai puțin populare ca dartsul. O mare parte a acestui site încă nu funcționeaza printr-un cont online, ci prin agențiile Winner.ro, inclusiv pariatul, iar prin urmare dacă ne completăm biletul de pariuri nu-l putem plăti online ci trebuie să îl imprimăm ca sa mergem cu el la agenție, dar dacă încercăm să ne logăm ni se confirmă că Winner Online va fi disponibil în curând. Pe pagina de promoții vedem că Winner.ro oferă mai multe promoții decât multe alte site-uri. O altă pagină foarte utilă pe acest site este cea de statistici, unde găsim informații istorice despre mai multe sporturi decât cele pe care putem paria. Winner.ro dispune de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Winner.ro oferă pariuri sportive pentru 13 sporturi și statistici pentru și mai multe sporturi. De asemenea putem paria și live pe diferitele evenimente disponibile, însă acestea nu pot fi vizionate prin transmisiuni live. În afară de pariuri sportive putem paria și pe keno sau jocurile live de poker, zaruri și roată. De pe pagina de curse de pe site aflăm că putem paria și pe curse virtuale de câini în agențiile Winner.ro unde acestea sunt transmise simultan.

Fotbal

Dacă alegem fotbalul în lista de sporturi vedem că, spre deosebire de multe alte site-uri de pariuri sportive nu ni se dă ligile grupate pe regiuni, ci direct lista cu toate ligile disponibile, care în acest caz sunt 102 la momentul scrierii acestui articol. De aici totul funcțioaneaza foarte similar cu alte site-uri de pariuri sportive. După selectarea ligii vedem toate meciurile disponibile și aspectele pe care putem paria, care aici includ printre altele numărul total de goluri, cine dă primul gol și scorul final exact. Ca la majoritatea site-urilor pentru pariuri sportive vedem foarte multă atenție pentru fotbal.

winner-ro-pariuri-live

Formula 1

La fel ca la fotbal, nu avem grupare pe regiuni, ci direct lista cu turnee. La formula 1 putem însă paria doar pe rezultatul final al cursei, nu și pe alte aspecte cum este posibil la alte sporturi.

Baseball

La baseball vedem aceeași poveste ca la formula 1, deoarece putem paria doar pe rezultatul final și avem un număr restrâns de ligi disponibile, așadar vedem clar contrastul între fotbal și celelalte sporturi la Winner.ro.

winner-ro-pariuri-statistici

Bonusuri și promoții

Deși la Winner.ro nu putem beneficia de un bonus de bun-venit la înregistrare sau cu prima depunere, avem la dispoziție diferite promoții atractive, despre care putem citi mai multe pe pagina de bonusuri. Unele exemple sunt: Bonusul Winner, Winner 200 și Winner Plus.

Depuneri și plăți

Cum am menționat deja, majoritatea serviciilor ale acestui site sunt oferite din agențiile Winner.ro, așa că atâta timp cât serviciul online nu funcționează independent de agenții nu putem accesa încă informațiile legate de retrageri și depuneri.

Mobil

Spre deosebire de alte site-uri din acest mediu, Winner.ro nu oferă încă aplicații pentru telefonul mobil, iar încercând să accesăm site-ul prin telefonul mobil am ajuns la concluzia că nici site optimizat pentru mobil nu există încă, deci avem doar site-ul normal al dispoziție.

Servicii pentru clienți

Pe pagina de contact găsim toate metodele prin care putem contacta serviciul pentru clienți la Winner.ro. Aici vedem că spre deosebire de multe alte site-uri de pariuri sportive nu avem la dispoziție foarte multe metode de contact, ci doar o adresă de e-mail și un număr de telefon, disponibile de la ora 10 la ora 22. Însă nu putem uita că după cum am menționat în introducție majoritatea serviciilor oferite de Winner.ro sunt oferite prin agențiile lor, așa că aici probabil se oferă și servicii pentru clienți mult mai bune decât este posibil prin internet sau telefon. Winner.ro este activ și pe facebook.

winner-ro-pariuri-ro

Vizitează Winner.ro Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Winner.ro Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații generale
Număr Licență 2160/28.08.2015
Firmă Universe Entertainment Services Malta Limited
Pariuri Live
# Sporturi 13
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă N/A
Termen de Plată N/A
Visa N/A
MasterCard N/A
Maestro N/A
paysafecard N/A
hipay N/A
Skrill N/A
NETELLER N/A
SOFORT N/A
Voucher N/A
Transfer Bancar N/A
PayPal N/A
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat