Sari la conținut

Pariuri Sporturi de Iarnă

Sporturile de iarnă sunt cele mai iubite sporturi de români, dar și de cei din străinătate. Anul, nu numai în anotimpul de iarnă, sunt organizate campionate naționale și internaționale cu diferite sporturi de iarnă precum sărituri cu schi, biathlon, cross country, curling, nordic combined men etc. Sunt o mulțime de oferte pe care le poți paria și să câștigi bani ușor. Acum pe orice site de case de pariuri sportive poți paria direct de acasă de pe calculator, telefon sau tabletă. Dacă ai deja un cont urmrește cel mai noi oferte și profită de ele. Dacă nu ai încă un cont, atunci îl poți crea chiar acum profitând de multe bonusuri încă din prima zi. Urmărește zilnic strategiile și recomandările specialiștilor pentru ca pariul tău să fie câștigător.

Campionatele jocurilor olimpice de iarnă

Anul acesta se organizează al XXIII-lea campionat de jocuri olimpice de iarnă în Coreea de Sud. Aici se vor întrece aproximativ 100 de țări din întreaga lume. Sunt organizate 15 sporturi cu un total de 102 probe. Casele de pariuri pun la bătaie diferite cote din ce în ce mai mari pe mai multe elemente precum ce țară va avea cele mai multe medaii de aur, argint sau bronz. Un alt tip de pariu este pentru campionatele de schi masculin și feminin. Pentru biathlon este de asemenea organizat campionat feminim și masculin pe distanțe diferite de 10 km, 20 km 4X7,5 km etc. Pentru acest tip de sport 10 tipuri de pariuri. Nici săriturile cu schi nu au fost ocolite, unde fiecare poate paria pe jucătorul favorit. Astfel de exemple pot continua și îți propunem să le descoperi chiar acum pe toate și să te bucuri de aceste noi șanse.

Cele mai bune locuri în sporturile de iarnă sunt ocupate de țările nordice și țările alpine. Una dintre cele mai bune țări în aceste sporturi este Norvergia. Această țară scandinavă a obținut mereu medalii de aur și argint aproape în toate sporturile de iarnă. După Norvergia, fiind aproape la egalitate, urmează Germania și Rusia. Nici SUA și Canada nu ocupă un loc mai josm ci cele două state se situaează printre primele locuri din lume.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Sporturi

Majoriatea cunoaștem și stim care sunt principalele sporturi de iarnă organizate de jocurile olimpice de iarnă. Anul acesta, dar și în anii viitori, sunt organizate exact același sporturi de iarnă, peste 102 probe. Una dintre aceste probe este alegarea pe o distanță de 10 km, 15 km sau 20 km. Casele de pariuri au oferit noi cote astfel încât toată lumea să câștige mii de RON. Un alt sport cunoscut este săritul pe schi. Fiecare jucător trebuie să sară pe o distantă cât mai mare pentru a putea să obțină medalia de aur. Desigur rămâne și schiatul pe o anumită distanța sau prin ocolirea unor obstacole fără ca aceștia să le atingă. Alergarea cu bobul pe gheață este un alt sport preferit de multă lume din lume.

Deși e un sport destul de riscant ca celalte, ocupă un loc privilegiat în sporturile de iarnă. Fiecare țară se întrece în patinaj, fiecare arătând din pasiunile din talentele sale prin sărituri la dublu șurub sau triplu șurub, ori învârtire prin inel etc. Unul din sporturile care este jucat și la noi în Harghita este hocheiul pe gheață. Mai multe cluburi din lume se întrec prin marcarea a mai multor goluri în porta adversarului. Scheletonul, mai puțin cunoscut de noi, este un sport de iarnă asempnător cu sania, un jucătorul se sprijină pe niște bare, stând cu capul înainte și cu picioarele în spate. Jucătorii pot ajunge și la 130 km\h. Distanța acesta trebuie să o parcurgă este între 25-40 metri. Astfel de sporturi se mai pot număra și se pot regăsi pe paginile caselor de pariuri sportive.

Pariuri și strategii

Așa cum a fost menționat mai sus sunt oferite tipuri de pariuri sportive. Fiecare tip de sport au cote diferite. De asemea, și jucătorii sau țările primesc cote în funcție de evoluția și performanța pe care a obținut-o până acum.

Casele de pariuri sportive oferă cote în funcție de medalile pe care le pot obtine jucătorii sau țările. Desigur se poate paria și pe clasamentul, cine va ocupa prima poziție în sportul respectiv. Se poate paria și live pentru a fi în paralel cu evenimentul și să alegi momentul potrivit. Unele case de pariuri sportive oferă și cote speciale pentru anumite sporturi de iarnă. Toate acestea se pot efectua direct de pe mobil, tabletă sau calculator, oriunde te-ai afla.

Din punct de vedere strategic este foarte ușor. Pentru a fi sigur că pariul tău va fi mereu câștigător citește orice analiză efectuată de specialiști asupra acestor sporturi sau intră pe paginile caselor de pariu și vezi noile analize oferite de acestea. O altă posibilitate este de a urmările competițile din trecut și să observi pe o perioadă de 10 ani care au fost țările care au ocupat un loc priviligiat. Află care sunt noii jucători ai fiecărei țări și află cât medalii au obținut aceștia până anul acesta. Tările cu cele mai bune rezultate de până acum au fost Norvergia, Canada, SUA și Germania. Poți urmări și cotele pe care le oferă și casele de pariuri din România. Însă mereu pot apărea surprize, astfel încât un nou campion cu talente ascunse poate stârni o nouă „furtună” în aceste sporturi.

NetBet

NetBet oferă o mulțime de cote noi pentru fiecare sport, dar și noi bonusuri pentru jucătorii ei. Pentru sporturile de iarnă NetBet a organizat aproximativ 30 de campionate oferind pentru fiecare țară cote diferite. Unul din pariuri constă în alegerea medaliei, aur, argint sau bronz, adică ce țară va obține una dintre cele trei medalii. Pentru biathlon sunt cote oferite și pentru campionatele masculine, cât și cele feminine. De asemenea, sunt clasificate în funcție de kilometrașul pe care sportivii îl pot parcurge 10 sau 20 km. Crosul de iarnă, curlingul masculin și feminin, schiatul, săriturile pe schi și multe alte sunt la fel oferite de acest site.

Cotele diferă în funcție de evoluția jucătorilor. Cotele încep de la 1.00 până la peste 300.00 este posibil ca unii sportivi să aibe aceeași cotă, aflandu-se pe același clasament. Cu cât pariezi mai mult, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga mai mulți RON. Nu uita să te asiguri că ai deja un cont și bani pentru a putea paria și câștiga. Dacă nu ai cont, îl poți creea chiar acum.

Betano

BetanoȘi Betano vine în 2018 cu noi promoții și ofete de necrezut. Pariază orice sport și vei avea șansa să câștigi o mulțime de bani. Vei putea să beneficiezi de fiecare dată de noile promoții sau de bonusuri pe care le acordă în timpul anului. În cazul în care nu ai încă un cont, atunci îl poți crea chiar acum. Unul din sporturile pe care le poți paria sunt jocurile olimpice de iarnă care pot fi pariate tot anul. Așa cum am enumerat mai sus ai 15 sporturi, care îți pot aduce sute de RON. Biatlon-ul este unul din sporturile preferate de iarnă, unde ai șansa să pariezi cine va parcurge cei 10 km la campionatul feminin. Cotele ajung chiar până la 150.00 pe jucător. Nu lipsesc nici pariurile pentru a numi sportivul care va deține medalia de aur din acest campionat. Cu cât pariezi mai mult, cu atât șansele de câștig cresc iar câștigul tău poate fi chiar unul uriaș. Sistemul de pariere este foarte simplu. Aplicația a fost creată astfel încât toată lumea să poată paria ușor și rapid atât de pe mobil, cât și de pe calculator profită acum de aceste șanse și devino unul dintre câștigător.

winmasters

winmasters-logoLa winmasters poți paria de asemenea toate sporturile olimpice de iarnă. Fi mereu cu ochii pe cele mai noi detalii și află care sunt cele mai bune țări pe care le poți paria. Acest site îți oferă șansa să alegi pariurile în funcție de pariurile speciale cu cote super mari, cine să fie câștigătorul competiției etc. Ca și alte case oferă șansa de a paria și în funcție de câte medalii va deține țara respectivă. Și în acest site Norvergia și Germania ocupă un loc privilegiat, cu cote speciale. Pentru cele mai bune țări sunt organizate cele mai multe tipuri de pariuri astfel încât competiția să fie și mai mare, desigur și câștigul va fi mare. Cotele sunt oferite de la 1.00 la peste 300.00. Unele sporturi au cota începând de la 3.00 până la 151.00. Urmărește cele mai bune cote și pariază. Fi mereu atent și pariază cei mai buni jucători. Asigură-te că ai deja un cont de jucător și bani în cont pentru a putea paria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *