Sari la conținut

Pariuri Snooker

Pariuri snooker

Snookerul este un sport preferat de toți românii și nu numai. Acest sport este foarte vechi și jucat mai ales în țările vorbitoare de limba engleză. Așa cum știm cu toții acest sport a fost jucat mereu doar de marile personalități precum familii regale, bancheri și mulți alții.

Și casele de pariuri sportive online oferă tuturor să parieze cei mai buni jucători de snooker. Intră acum și vezi care sunt ofertele și cotele oferite și pariază fiecare meci. Urmărește live și pariază fiecare minut pe care îl consideri oportun ție, iar dacă ai câștigat vei primi imediat banii în contul tău de jucător. Pentru asta trebuie să te asiguri că ai un cont de jucător sau să îți creezi unul chiar acum. Depune bani în cont și te vei bucura pe loc și de un bonus.

Campionatul mondial

Anul se organizeză campionatul mondial de snooker în Anglia. Acest campionat se organizează încă din 1927 și încă continuă să fie organizat. Scopul principal al concurenților este de a strânge câte mai multe puncte pentru a se clasa pe primul loc. În momentul de față cele mai bune locuri sunt ocupate Scoția, Anglia, Țara Galilor, Canada, Irlanda etc. Scopul principal în acest joc este de a introduce bilele roșii și a bilelor colorate cu ajutorul tacului. Punctajul se fixează în funcție de corectitudinea introducerii bilelor, dacă se introduc mai multe bile deodată, dacă nu emite un fault etc. Acest campionat se organizează mereu în Anglia. Ronnie O’Sullivan a fost singur jucător care a obținut cel mai mare break. Casele de pariuri oferă cote pentru ficare jucător care va juca în acest campionat mondial. Un alt bun jucător din acest campionat mondial a fost Mark Selby, câștigând o mulțime de bani. Descoperă care sunt următorii jucători de snooker din anul acesta și pariază pe cei mai buni.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Alte campionate

Triple Crown este o altă competiție din lumea snookerului, unde cei mai prestigioși vor concura între ei. La această competiție vor veni doar campionii campionatului mondial, câștigătorul campionatului UK și cel mai bun master din acest sport. Toți cei trei se vor bate între ei pentru a deveni doar unul cel mai bun din lume. Un alt campionat este World Professional Billiards and Snooker Association. Și în acest campionat se întrec cei mai buni jucători din lume. Și la Berlin se ține una dintre cele mai mari competiții de snooker D88 German Masters. La această competiție se adună și cei mai mulți fani ai acestui sport, altfel încât uneori nu mai pot fi cumpărate bilete în plus.

Gibraltar Open este un campionat mondial dedicat jucătorilor pasionați de strategii. Ministerul Sportului și guvernul din Gibraltar susține acest campionat mondial încă din 2015. Astfel de campionate există pe toate continentele lumii. Intră pe site-urile caselor de pariur și verifică de fiecare care sunt noile campionate și ce jucători vor juca. Descoperă noile cote oferite și pariază pentru cel mai bun.

Cote și strategii

Fiecare casă de pariuri sportive și-au piblicat deja noile sale promoții pentru snooker. Intră și verifică care sunt cotele oferite de acestea și pariază câți mai mulți. Pe site veți găsi de asemenea și statistici și clasamente cu cei mai buni sportivi. Urmăriți țările care au ocupat în ultimii ani cele mai bune locuri. Scoția, Anglia și Țara Galilor au ocupat mereu un loc privilegiat în campionatele mondiale și locale. Urmărește vechile campionate și clasamente. Sau dacă ai câțiva jucători, află care a fost evoluția acestora, iar dacă crezi că acei jucători au din nou șanse să câștige pariază din nou pe ei. Cu cât pariezi mai mult mcu atât vei avea mai multe șanse de a câștiga.

NetBet

Anul acesta NetBet și-a publicat și oferă noi promoții jucătorilor săi. Tot ce trebuie să faci este să profiți de aceste promoții. Află care sunt noile campionate din lumea snookerului și cotele oferite. Ai peste 50 de jucători, fiecare cu cote diferite. Poți paria mai mulți jucători din diferite campionate. Toate cotele sunt peste 1.20 ajugând chiar peste 10.00. pariază și vei avea șansa să câștigi, dar și să te distrezi. Poți plasa pariuri pentru mai multe campionate mondiale precum Liga Campionilor, Campionatul Mondial etc. Poți paria împreună cu prietenii tăi astfel încât împreună să vă bucurați.

Sportingbet

Sportingbet logoLa Sportingbet ai toate șansele să câștigi. Ai mai multe posibilități să pariezi cu prietenii tăi pentru mai multe campionate. Poți paria pentru jucătorul care va câștiga sau pentru handicap. Toate meciurile sunt clasificate după dată și campionat. Ceea ce are această casă de pariuri este faptul ă poți paria și exista unui maxim break posibil în timpul meciului sau cine va caștiga primul frame, marja primului frame. O altă posibilitate de a paria este posibilitatea unui break de 50 sau 100 în primul frame ori cine va introduce prima bilă în primul frame. Jocul frame poate fi pariat și la handicap. Există și posibilitatea de a paria scorul după 4 frame. În concluzie, ai posibilitatea de a paria orice pentru a câștiga din orice.

Betano

BetanoBetano pune la dispoziția clienților săi informații utile cu privire la evoluția fierui jucător. Apăsând butonul din partea stângă de lângă dată se va deschide o nouă pagina cu noi detalii. Vei observa performanța acestuia, victoriile jucătorului, partidele jucate, totalul de framuri etc. Unele meciuri au un semn special care indică faptul că acele meciuri sunt și în oferta de meciuri live. Modul de pariere este ușor și cunoscut de toată lumea. Poți paria pentru câștigătorul preferat, la handicap sau dacă vor fi peste un anumit număr de framuri sau sub un anumit de framuri. În dreata fiecărui meci este menționat un număr care indică de fapt câte tipuri de pariuri existe sunt pentru acel meci. Spre exemplu, poți menționa care va fi scorul exact, numărul total de framuri, care va fi scorul ăntre framurile 1-4 etc. De asemenea, există posibilitatea de a vedea pariurile antepost. Joacă și vei putea câștiga mereu.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *