Sari la conținut

Pariuri Rugby

Pariuri Rugby

Rugby-ul devine din ce în ce mai cunoscut printre pariorii de pretutindeni. Este adevărat că rugby-ul nu este un sport foarte îndrăgit în Statele Unite, ei preferând Fotbalul American. În Regatul Unit, Europa, Africa de Sud, Noua Zeelanda și Australia sportul este de altfel extrem de popular. Pariorii au la dispoziție un număr mare de partide la care să-și încerce norocul de-a lungul anului.

Cele mai bune case de pariuri online din România îți vor oferi și posibilitatea de a paria live, chiar și după dispozitivele mobile. Te poți folosi de asemenea de pachetele de bun venit care mai de care mai generoase pentru a porni cu dreptul în lumea pariurilor la rugby.

Rugby Union

În 1895, în urma unei dispute, Rugby Union și Rugby League s-au despărțit și în acest fel s-au creat două variante diferite a cunoscutului sport. Rugby Union se joacă cu 15 jucători de câmp. Jucătorii încearcă să marcheze puncte prin aducerea mingii după linia de fund a echipei adverse. Rugby World Cup este cea mai importantă competiție care se joacă în concordanță cu codul ‘union’. Acest turneu se organizează o data la 4 ani, iar Noua Zeelandă este deținătoarea trofeului. Un alt turneu cunoscut este fără dubii Campionatul celor Șase Națiuni. Aproape fiecare țară Europeană are apoi și un campionat intern. Toate aceste evenimente, dar și multe altele, le poți găsi în gama celor mai bune case de pariuri din intermediul online din România.

Rugby cemi

Case de pariuri de top online din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Rugby League

Cealaltă variantă de rugby care a rezultat din faimosul conflict din 1895 se numește Rugby League. Aici, sunt permiși 13 jucători de câmp pe teren. Există și un număr limitat de tackling-uri înainte să se schimbe posesia mingii. În plus, diferitele metode de a marca puncte au o valoare diferita față de Rugby Union. Cea mai importantă competiție este Rugby League World Cup, unde Australia domină clar cu 10 trofee. Pe lângă această cupă mondială mai este însă un eveniment foarte important. Rugby League Four Nations este unul dintre cele mai urmărite turnee de Rugby League după planetă. 3 națiuni permanente și una calificată, alternând zona Pacifică cu cea Europeană, se bat pentru victoria supremă. Australia și Noua Zeelandă predomină și această competiție de mulți ani. Deși am vorbit despre cele mai mari competiții, trebuie remarcat faptul că mai ai la dispoziție o mulțime de cupe și de campionate continentale pentru a-ți încerca norocul.

NetBet

Din meniul pe care îl regăsești pe partea stângă a site-ului poți alege Rugby League sau Rugby Union. La Rugby League ai mai multe evenimente în sortiment, precum Cupa Challenge sau State of Origin. Dacă te uiți la Rugby Union, poți remarca un număr la fel de mare de evenimente. Îți poți alege pariurile direct de sub partida favorită. Ai tot felul de pariuri la dispoziție, de la victorii și rezultate după fiecare repriză până la marcatori și handicapuri. După ce selectezi pariul, rămâne doar să-l confirmi pe bilețel. Ai la dispoziție o gamă extinsă de meciuri, iar pariul este unul simplu și rapid, așa cum ne-au obișnuit cei de la NetBet.


winmasters

winmasters-logoȘi la winmasters poți regăsi diferitele tipuri de rugby în categorii separate. Îți găsești partida favorită și dai clic pe cota pe care vrei să mizezi. Dacă preferi un pariu mai complex, te poți băga la opțiunile pe ligă, pe repriză, pe jucător sau altele. După ce selectezi pariul, acesta îți va apărea pe bilețelul virtual. Pe acest bilețel mai trebuie să introduci doar suma pe care dorești să o pariezi. Confirmi și câștigi. La cele mai importante partide vei avea oportunitatea de a paria chiar și live.


888sport

888sport a devenit un jucător important pe piața pariurilor sportive din România. Și la Liga Rugby sau la Rugby Union ai parte de un număr important de pariuri. Site-ul dispune de o interfață excepțională. Pentru fiecare partidă vezi un număr de posibilități de a paria rapid. Dacă vrei să intri mai în detaliu, dai clic pe partida respectivă și ți-se va deschide un meniu cu un număr de categorii precum ‘match parlay’, evenimente specifice, marcatori, reprize… și multe altele. 888sport poate așadar să te ajute să-ți maximalizezi câștigul când pariezi pe Rugby League sau Union.