HomepariuriRomânia - Finlanda 2022 pariuri și cote

România - Finlanda 2022 pariuri și cote

România - Finlanda 2022 pariuri și cote

Ultima etapă din faza tur a Nations League ne aduce confruntarea dintre România și Finlanda. Parcursul tricolorilor a fost de-a dreptul tragic până acum, cu înfrângeri suferite în fața lui Muntenegru și Bosnia. În momentul de față, naționala României ar trebui să se considere norocoasă dacă reușește să nu retrogradeze în Liga C a competiției. Chiar dacă pe hârtie promovarea în liga superioară încă e posibilă, acest lucru este un vis distant pentru tricolori. După cele două dezastre din Balcani, e timpul ca România să joace primul lor meci acasă din această ediție a turneului. Sâmbătă, 11 iunie 2022 la ora 21:45 pe Stadionul Giulești, România o primește în vizită pe Finlanda, în căutarea primelor puncte din sezon.

Vestea bună pentru tricolori este că Finlanda nu a reușit să învingă România niciodată în istoria celor două naționale. Vestea proastă este că trăim în prezent, nu în trecut. Finlandezii au reușit să obțină o victorie și un egal cu adversarele din grupă, în timp ce România a fost învinsă de ambele. Un alt aspect ce merită luat în considerare este că Finlanda a fost prezentă la ultimul Campionat European, în timp ce băieții noștri erau spectatori.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri România Egal Finlanda Pariu

Unibet

2.35 3.05 3.45 Pariază

winmasters

2.27 3.15 3.40 Pariază

NetBet

2.20 3.05 3.35 Pariază

888sport

2.33 3.00 3.40 Pariază

Baumbet

2.25 3.25 3.40 Pariază

Betfair

2.25 2.90 3.20 Pariază

Superbet

2.30 3.15 3.45 Pariază

Casa Pariurilor

2.10 3.20 3.50 Pariază

Mozzart

2.30 3.10 3.35 Pariază

Surpriza zilei vine din partea caselor de pariuri, care o consideră favorită pe România. Desigur, tricolorii vor juca acasă, ceea ce ar trebui să le aducă un avantaj din partea suporterilor. Întrebarea este până când va dura acest avantaj. Lumea este extrem de nemulțumită de performanțele pe care le-au avut până acum jucătorii naționalei. Dacă nu reușesc să se impună în timp util, s-ar putea să apară huiduielile. Trecând peste acest aspect, Finlanda chiar nu joacă atât de prost în deplasare. Este foarte greu de crezut că vom vedea o mobilizare subită a României, după primele două meciuri. Astfel, un pariu pe victoria Finlandei are potențialul să te îmbogățească.

În ceea ce privește pariurile alternative, nu sunt foarte multe de zis. România continuă să nu aibă atacanți competenți, așadar nu are rost să ne așteptăm la foarte multe goluri din partea naționalei noastre. Singura circumstanță în care vom vedea minim trei goluri este dacă marchează finlandezii două dintre ele. Ceea ce ar putea fi o posibilitate, având în vedere că Teemu Pukki și Joel Pohjanpalo sunt un duo decent în atac. Totuși, pronosticul nostru pentru această partidă este de maxim două goluri.

Așadar, va reuși România să obțină prima victorie din sezonul acesta de Nations League, sau va înregistra Finlanda prima lor victorie din istorie împotriva României?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/romania-finlanda-nations-league-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/romania-finlanda-nations-league-2022.png" width="300" height="174" alt="România - Finlanda 2022 pariuri și cote">