HomepariuriPublicWin Pariuri Recenzie

PublicWin Pariuri Recenzie

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-logo.png

EVALUAREA EDITORULUI


Pariuri

Bonusuri

Servicii cu clienții

PRO

  • Piețe diversificate
  • Multe opțiuni de pariuri
  • Oferă cote sporite
  • Platformă performantă

CONTRA

  • Lipsa promoțiilor
  • Puține sporturi

Vrei să joci sigur și să profiți de cote mărite la pariurile multiple? Casa de pariui licențiată PublicWin își așteaptă jucătorii cu o selecție mare de evenimente la cele mai populare sporturi, cu o mare varietate de opțiuni de pariuri. Aici poți plasa pariuri atât pre-meci cât și live, la piețe diverse, de la cele mai cunoscute până la unele mai puțin populare. Deși nu oferă promoții sau bonusuri pentru secțiunea de pariuri sportive, acest operator oferă, în schimb, promoțiile PublicWin Plus și PublicWin Extra, prin care poți profita de cote sporite la anumite evenimente, pentru pariurile multiple. Departamentul de relații cu clienții este satisfăcător, deși lipsesc chatul live și un număr de telefon unde poate fi contactat. Platforma poate fi accesată și de pe telefonul mobil sau tabletă, fiind ușor nagivabilă, bine structurată și cu un design ordonat.

Cu toate că nu are cea mai variată gamă de sporturi, PublicWin acoperă o paletă foarte diversă de piețe, mai ales la sporturile importante, ca de pildă fotbalul, tenisul, baschetul, handbalul, etc., oferind o gamă variată de opțiuni de pariuri. Platforma este extrem de bine organizată și iți aduce în atenție două promoții pentru pariurile sportive, și anume PublicWin Plus și PublicWin Extra, unde poți profita de cote mărite dacă plasezi pariuri multiple. Această casă de pariuri este licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2017, fiind deținută de o companie cu sediul în Malta. Cu excepția promoțiilor menționate mai devreme, pe acest website nu se regăsesc în prezent alte bonusuri pentru jucătorii la pariuri sportive. Platforma mai oferă și un cazinou online cu jocuri de sloturi, poker, dar și loterii și jocuri virtuale precum Lucky 6, curse de câini sau tenis virtual.

Pariuri la PublicWin

Tipuri de pariuri

Pe site-ul PublicWin poți juca pre-meci la opt sporturi, iar piețele oferite sunt numeroase, de la cele mai populare până la unele mai puțin cunoscute, cu foarte multe opțiuni de pariuri, ca de exemplu pe meci bază, pariuri principale, goluri, prima repriză, pariuri asiatice ș.a. La pariurile live ai acces la fotbal, tenis, tenis de masă, baschet și hochei pe gheață. Și tipurile de pariuri live sunt foarte diversificate, ele variind între cele pe următorul gol, câștigător perioadă, total goluri, total goluri gazde sau oaspeți, etc. Atât pariurile pre-meci, cât și cele live sunt ușor de plasat, opțiunile de pariuri fiind bine structurată pe o platformă care este ușor navigabilă, performantă și cu un design ordonat.

Ceea ce ne-a atras atenția în mod special este meniul din partea dreaptă a ecranului, unde sunt listate evenimentele care vor începe în curând, cele mai populare, cât și promoțiile pentru cote mărite PublicWin Plus și PublicWin Extra. După cum am menționat mai devreme, la aceste promoții poți găsi evenimente cu cote sporite pentru pariurile multiple. De asemenea, aici poți găsi un shortcut la ligile de top, unde sunt afișate meciurile cele mai căutate de jucători pentru a le repera cât mai rapid.

Fotbal

Și această casă de pariuri se poate mândri cu o gamă largă de piețe la fotbal, care este de mare interes pentru jucătorii români. Aici poți juca pre-meci la evenimentele din cele mai importante ligi, precum Liga I România, Premier League din Anglia sau Serie A din Italia, dar și la cele din campionatele mai puțin cunoscute, ca de exemplu Conferința Sud de Amatori din Anglia sau Cupa Suomen din Finlanda. În partea dreaptă a ecranului poți găsi evenimentele la sportul rege care vor începe în curând, unde se regăsesc evenimente importante precum meciuri din Cupa Spania, Premier League sau Cupa Italia și altele mai puțin populare, printre care unele au cote sporite. Poți selecta evenimentele care vor avea loc în următoarele 30 de minute, o oră, 3 ore, 6 ore sau 24 de ore. La secțiunea de pariuri live, în momentul în care alcătuim această recenzie, sunt disponibile evenimente din Cupa Sapling, Hong Kong, meciuri amicale intercluburi, Cupa Tunisia sau Liga 1 Uganda.

Pariuri fotbal la PublicWin

Baschet

Piețele la baschet pe acest site sunt destul de diversificate, aici regăsindu-se evenimente la campionate precum ABL din Austria, Euroliga sau ULEB Eurocup pentru pariurile pre-meci. Opțiunile de pariuri sunt pe câștigătorul meciului, pe meci bază, handicap (inclusiv prelungiri), total puncte, total puncte jucător, sferturi, prima repriză, etc., în total existând 40 de tipuri diferite de pariuri la acest sport. Unele evenimente la baschet sunt disponibile și pentru pariurile live, pentru moment având loc un meci din Liga QBL din Qatar. Opțiunile de pariuri live sunt meci bază, câștigător #/4, total puncte #/4, total puncte, handicap #/4, handicap, prima repriză ș.a.m.d.

Curse virtuale de câini

Pariurile la cursele virtuale de câini reprezintă jocuri de pariuri virtuale în care jucătorii pariază pe unul sau mai mulți din cei șase sau opt câini care se întrec. Cursele pornesc aproximativ din două în două minute, iar tot ce vezi pe ecran, inclusiv rezultatele și cotele, este controlat de un software extrem de avansat. Aceste tipuri de pariuri seamănă mai mult cu jocurile online de video poker, ruletă sau chiar sloturi, câinele câștigător fiind stabilit după o serie de calcule de probabilitate care îți sunt prezentate ca și cote pentru fiecare cursă în parte.

Bonusuri și promoții

Website-ul PublicWin nu oferă promoții sau bonusuri în secțiunea de pariuri sportive. Le așteptăm cu mare interes în curând!

Depuneri și plăți

Depuneri la PublicWinDepunerile pe acest site de pariuri online pot fi efectuate prin cardurile bancare Visa sau MasterCard, sau prin Skrill, paysafecard și NETELLER. Prin carduri, suma minimă care poate fi depusă e de 50 RON și cea maximă – de 25.000 RON. Prin celelalte metode de plată, suma minimă a depunerilor este de 20 RON. Suma maximă care poate fi depusă prin Skrill și NETELLER este de 20.000 RON, iar prin paysafecard – de 10.000 RON. La nici una din aceste metode nu se percepe vreo taxă, tranzacțiile fiind procesate imediat.

Retragerile de la acest operator sunt posibile prin cardurile Visa și MasterCard sau prin Skrill sau NETELLER. Prin carduri, suma minimă care poate fi retrasă este de 50 RON și cea maximă – de 25.000 RON. Prin portofelele electronice, suma minimă a retragerilor este de 20 RON și cea maximă – 20.000 RON. Nici la retrageri nu se percep nici un fel de comisioane.

Mobil

Interfață mobil la PublicWinPariuri fotbal pe mobil la PublicWinPublicWin are și o variantă pentru dispozitivele mobile, care este accesibilă direct de pe browser-ul acestora, fără a fi necesar să descarci o aplicație specială. De pe smartphone, această platformă este ușor de utilizat, sporturile care sunt disponibile de pe mobil fiind aceleași ca cele de pe website, atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru cele live. Pariurile pot fi plasate aici cu ușurință, și platforma mobilă fiind bine organizată, cu un design ordonat și modern. Și pe această versiune ai acces la evenimentele care vor începe în curând, cele mai populare pariuri, promoțiile PublicWin Plus și PublicWin Extra și la cele mai populare ligi. Și opțiunile de pariuri de pe smartphone sunt aceleași ca și pe website, atât pentru cele pre-meci, dar și pentru cele live.

Servicii cu clienții

În ceea ce privește serviciile cu clienții, PublicWin îți pune la dispoziție o pagină de FAQ, o adresă de email și un formular de contact. Operatorul este activ și pe pagina de Facebook, unde răspunsurile sunt prompte în timpul zilei, chiar și în weekend. Această casă de pariuri nu are un chat live, cine știe, poate în viitor. Nu se pune la dispoziția jucătorilor nici un număr de telefon. În general însă, acest serviciu este destul de satisfăcător.

Bonusuri
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-1024x519.jpg" alt="Pariuri la PublicWin" width="1024" height="519" class="aligncenter size-large wp-image-4569" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-1024x519.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-300x152.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-180x91.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-360x182.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-790x400.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-1095x555.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu.jpg 1277w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-1024x528.jpg" alt="Pariuri fotbal la PublicWin" width="1024" height="528" class="aligncenter size-large wp-image-4570" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-1024x528.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-300x155.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-180x93.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-360x186.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-790x408.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal-1095x565.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-fotbal.jpg 1275w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-300x127.jpg" alt="Depuneri la PublicWin" width="300" height="127" class="alignright size-medium wp-image-4571" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-300x127.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-1024x433.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-180x76.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-360x152.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-790x334.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1-1095x463.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-depuneri-1.jpg 1281w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil-210x300.png" alt="Interfață mobil la PublicWin" width="210" height="300" class="alignright size-medium wp-image-4572" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil-210x300.png 210w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil-716x1024.png 716w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil-180x257.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil-360x515.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariuri-mobil.png 717w" sizes="(max-width: 210px) 100vw, 210px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-mobil-fotbal-210x300.png" alt="Pariuri fotbal pe mobil la PublicWin" width="210" height="300" class="alignright size-medium wp-image-4573" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-mobil-fotbal-210x300.png 210w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-mobil-fotbal-180x257.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-mobil-fotbal-360x514.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/publicwin-pariu-mobil-fotbal.png 717w" sizes="(max-width: 210px) 100vw, 210px" />

Prezentare Rapidă

Bonusuri

  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații generale
Număr Licență L1172986W000768
Firmă SEA-BET LTD
Pariuri Live
# Sporturi 8
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Săriturile cu Schiiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 20 RON
Termen de Plată 3-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat