HomepariuriPromoția Game of Champions de la Unibet îți poate aduce 125.000 RON

Promoția Game of Champions de la Unibet îți poate aduce 125.000 RON

Promoția Game of Champions de la Unibet îți poate aduce 125.000 RON

Unibet a pregătit o nouă super promoție pentru pasionații de pariuri sportive, și mai ales de fotbal. Joacă și tu Game of Champions pentru a avea șansa să câștigi premiul cel mare de 125.000 RON. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la cele șase întrebări, iar premiul cel mare este ca și al tău. Întrebările vor consta în pronosticuri pentru meciurile de Champions League din acea săptămână, precum scorul final, numărul total de cartonașe, numărul total de cornere, și altele.

Grăbește-te însă, deoarece ne apropiem încet de finalul Champions League, ceea ce înseamnă că nici Game of Champions nu va mai fi disponibil pentru mult timp. Arată-le tuturor prietenilor tăi că ești pariorul superior și nimerește corect toate cele șase pronosticuri pentru a lua acasă premiul cel mare. De precizat este faptul că dacă sunt mai mulți jucători care au nimerit corect toate răspunsurile, atunci premiul va fi împărțit între toți. Așa că ai grijă cu cine îți împarți răspunsurile!

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la această promoție este să intri în contul tău Unibet și să consulți pagina cu bonusuri și promoții pentru pariuri sportive. Premiul cel mare de 125.000 RON nu vine la pachet cu cerințe speciale de rulaj, așadar îți poți lua banii direct în contul bancar fără nicio grijă. Trebuie să nimerești corect toate pronosticurile însă, deoarece premiul nu se va acorda nimănui dacă nu sunt nimerite corect toate răspunsurile.

Demonstrează-ți cunoștințele și ia premiul de 125.000 RON
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-game-of-champions.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-game-of-champions.png" width="300" height="146" alt="Promoția Game of Champions de la Unibet îți poate aduce 125.000 RON">