Sari la conținut

Pariuri Volei pe Plajă

Voleiul pe plajă nu este la fel de cunoscut ca și fotbalul sau tenisul, prin urmare, casele de pariuri de multe ori nu urmăresc îndeajuns aceste competiții, uneori cotele stabilite fiind greșite. De aceea este important să verifici cotele la voleiul pe plajă la mai mulți operatori, de vreme ce ele pot să difere. Poți paria pe câștigătorul meciului, pe handicap sau peste/sub. O strategie bună pentru acest tip de pariuri este să plasezi pariurile înainte de începerea evenimentului, lucru ce îți va maximiza câștigurile. În România, pariurile la volei pe plajă sunt disponibile și de pe telefoanele mobile sau tabletă. Când pariezi la acest sport, ai posibilitatea de a profita și de diferitele promoții oferite.

Ligi

Pe plan local, voleiul pe plaja este destul de popular. Bineînțeles, aceste competiții se desfășoară vara, pe litoral. Printre cele mai mari competiții naționale la acest sport se enumeră Campionatul Național de volei pe plajă, la care participă 16 perechi de competitori la masculin și la fel de multe la feminin. Pentru prima oară în 2019 se organizează și Cupa României la volei pe plajă, o competiție pentru seniori care are loc între 19 și 22 august.

În ceea ce privește competițiile internaționale, acestea se desfășoară în diferite țări, cele mai cunoscute fiind Jocurile Olimpice, Cupa Mondială, care a început deabea în 2013, Campionatele Mondiale, care au o istorie mult mai lungă, dar și Campionatul European de Volei pe Plajă (CEV European Championship).

De asemenea, o competiție internațională de volei pe plajă care merită să fie menționată este FIVB Beach Voleyball World Tour (Turneul Internațional de Volei pe Plajă FIVB). Acesta este un circuit de volei pe plajă profesionist la care participă sportivi de elită din întreaga lume organizat de FIVB (Federation Internationale de Volleyball).

Tipuri de pariuri și strategii

Pariurile la volei pe plajă pot fi pe câștigătorul unui eveniment, care este cel mai popular tip de pariuri la această disciplină. Dar la volei pe plajă poți paria și pe handicap, care presupune că una din părți primește un avantaj în ceea ce privește scorul de începere a meciului pentru a echilibra șansele de câștig dacă este cea mai slab cotată din întregul eveniment. De asemenea, poți paria pe scorul corect.

Una din strategiile de succes la pariurile la volei pe plajă este să pariezi pre-meci. Dacă alegi să faci acest lucru, este recomandabil să folosești statisticile care se găsesc în diferite surse. Acestea te vor ajuta să identifici oportunitățile de câștig.

De asemenea, este recomandabil să studiezi coeziunea coechipierilor, ca în toate sporturile pe echipă. Înainte de a paria, verifică de când joacă împreună sportivii și ce rezultate au avut până în acel moment. Dacă există o lipsă de coeziune sau o lipsă de performanță, s-ar putea ca echipa respectivă să nu fie cea mai bună alegere.

Case de pariuri

Baumbet

BaumBET logo Această casă de pariuri prezintă evenimente internaționale de volei pe plajă, mai exact CEV European Championship masculin și feminin. Pariurile de la Baumbet la evenimentele de la acest sport pot fi doar pe câștigătorul meciului, iar biletele care pot fi plasate aici pot fi simple sau sistem.

Baumbet prezintă și pariuri live la volei pe plajă, cu toate evenimentele de la FIVB Vaduz Open, iar aici tipurile de pariuri sunt mai diversificate. Acestea pot fi pe câștigătorul meciului, pe rezultat final sau număr de seturi. Pe Baumbet poți găsi și statisticile fiecărui eveniment. De asemenea, toate evenimentele de la voleiul pe plajă de la acest operator sunt disponibile și de pe dispozitivele mobile.

PublicWin

PublicWin Pariurile la volei pe plajă pot fi plasate și pe PublicWin, care prezintă posibilitatea de a paria pe evenimente internaționale la acest sport, precum CEV Campionatul European feminin și masculin sau FIVB Vaduz Open.

Tipurile de pariuri disponibile pentru cele pre-meci sunt doar pe câștigătorul meciului. La PublicWin poți paria și live, tipurile de pariuri aici putând fi pe câștigătorul meciului, total puncte, pe set câștigător, etc. Și aici, pariurile la volei pe plajă pot fi accesate de pe telefonul mobil sau tabletă.

Admiral

Admiral logo Aceast operator prezintă și el pariurile la volei pe plajă. Pentru pariurile pre-meci poți alege între evenimentele de la Campionatul European masculin și cel feminin, cu un singur tip de pariuri – cel pe câștigătorul meciului.

Admiral nu oferă posibilitatea de a paria la volei pe plajă live, dar pariurile la această disciplină pot fi plasate și de pe dispozivele mobile. Biletele care pot fi plasate la Admiral pot fi simple sau combinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *