HomepariuriPariuri Tenis de Masă

Pariuri Tenis de Masă

Pariuri Tenis de Masă

Tenisul de masă, încă de la începuturile sale, a fost un sport apreciat și popular peste tot în lume, dar și în România. Competițiile de acest gen sunt pline de suspans, oferind și șansa de a paria live la casele de pariuri licențiate. Astfel, interesul pentru acest sport crește și mai mult, deoarece poți să câștigi bani urmărindu-i pe sportivii tăi preferați. Cele mai des întâlnite tipuri de pariuri la tenisul de masă sunt pe câștigarea întregului meci de către un anumit sportiv, pe rezultatele unui set, pe totalul meciului, ș.a. O strategie bună care poate fi aplicată la acest tip de pariuri este să verifici cotele. Aceasta pentru că tenisul de masă este de multe ori considerat de casele de pariuri ca un sport minor, oferindu-ți șansa de a găsi diferențe dramatice de cote între operatori.

Ligi

Pe platformele online a caselor de pariuri locale, poți să pariezi la diverse competiții de tenis de masă mai mult sau mai puțin cunoscute. Una dintre aceasta este Russia Moscow Liga Pro sau Challenger Series. Aceasta din urmă este o competiție destul de populară din Germania, fiind considerată o rampă de lansare pentru jucătorii profesioniști de tenis de masă. Acest turnament oferă premii jucătorilor participanți de între 4.000 EUR și 9.000 EUR pe turnament.

La această competiție se pot califica sportivi care se află chiar și pe locul 600 sau 700 în clasamentul ITTF de tenis de masă. Este o competiție care stârnește interesul pariorilor deoarece se află pe listele de pariuri ale multor operatori. Rezultatele meciurilor de la Challenger Series sunt și ele deseori surprinzătoare, nu de puține ori jucătorii mai cunoscuți întâmpinând probleme să depășească sportivi de care nu auzise nimeni până atunci.

Tipuri de pariuri și strategii

Pe plan local, jucătorii români pot juca la meciurile de tenis de masă din diversele piețe oferite de casele de pariuri cu pariuri pe câștigător, care sunt cele mai simple, de fapt. Piețele oferite sunt cele în desfășurare la momentul respectiv, inclusiv Campionatul Mondial de Tenis de Masă care se desfășoară o dată la doi ani sau competițiile din cadrul Jocurilor Olimpice.

O strategie bună de pariuri este să cauți sportivii care sunt cel mai bine cotați la anumiți operatori. De multe ori, casele de pariuri nu se pricep îndeaproape la tenisul de masă și nu urmăresc toate meciurile și sportivii așa cum o faci tu, prin urmare ele pot oferi cote mari pentru jucătorii care vor câștiga un meci.

O altă strategie viabila la tenisul de masă este să pariezi tot timpul pe aceiași jucători. Acest lucru presupune să urmărești îndeaproape toate competițiile la care sportivul participă și să anticipezi următorul campion.

Case de pariuri

NetBet

NetBet logoLa această casă de pariuri, la piețele care au loc în momentul acesta din Europa, cu Challenger Series și Rusia cu Liga Pro. Pariurile de pe NetBet pot fi simple, combinate sau în sistem, pe câștigătorul meciului. Pentru a plasa un pariu pe această platformă, tot ce trebuie să faci e să te loghezi pe contul tău și să selectezi evenimentul ales din piața preferată. Poți selecta dintre evenimentele în desfășurare în ziua respectivă sau în zilele următoare. De asemenea, le poți sorta după ligă sau cronologic pentru a le putea studia pe toate. Tenisul de masă nu este transmis live la NetBet.

Betano

BetanoDupă cum ne-am obișnuit, Betano nu se lasă mai prejos în privința ofertei de pariuri sportive la tenis de masă. La acest operator poți, însă, paria la mai puține piețe, în prezent fiind disponibilă doar cea de la Challenger Series. În schimb, majoritatea evenimentelor de la tenis de masă sunt disponibile și pentru pariurile live. Și la Betano pariurile care pot fi plasate sunt pe câștigătorul meciului, iar biletele de pariuri pot fi simple sau multiple.

winmasters

winmasters logoNici acest operator nu se lasă mai prejos, oferind la tenis de masă piețele Challenger Series și Moscow Liga Pro și Moscow Liga Pro Women. Unele din aceste evenimente sunt disponibile și pentru pariurile live. Biletele de pariuri care pot fi plasate la winmasters pot fi simple, combinate sau sistem, iar tipurile de pariuri pe evenimente sunt din cele simple, pe câștigătorul final al meciului. Cotele de la acest operator pot fi selectate pentru a fi afișate zecimal, american sau fracționar.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-tenis-de-masa.jpg" width="300" height="200" alt="Pariuri Tenis de Masă">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-13" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png" alt="Betano" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-9" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-16" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />