HomepariuriPariuri și rotiri gratuite când joci luni la NetBet

Pariuri și rotiri gratuite când joci luni la NetBet

Pariuri și rotiri gratuite când joci luni la NetBet

Zilele de luni sunt cea mai urâtă parte a săptămânii pentru mulți. Din fericire pentru jucători însă, operatorii de jocuri de noroc sunt conștienți de acest fapt și încearcă să amelioreze din amarul săptămânii noi. Mozzart vine în ajutorul amatorilor de cazinou, iar acum a venit și rândul pariorilor să primească un colac de salvare mulțumită lui NetBet.

Poți câștiga săptămânal un pariu gratuit în valoare de 50 RON atunci când plasezi bilete cu evenimente care se desfășoară în ziua de luni a fiecărei săptămâni. Valoarea totală a mizei trebuie să fie de 100 RON și cotă minimă de 2.10 pe selecție pentru a putea fi eligibil pentru această promoție. Imediat ce biletul sau biletele sunt stabilite, vei primi freebetul tău în valoare de 50 RON pe care îl poți folosi atât live cât și pre-meci, cu selecții din orice sport.

În plus, dacă participi la toate promoțiile Happy Monday dintr-o lună calendaristică, NetBet te răsplătește cu 100 de rotiri gratuite pe jocul Bigger Bass Bonanza de la cazinoul online NetBet. Așa că dacă ești fan pariuri și jocuri de cazinou, ai un incentiv în plus să fii activ.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la această promoție este să apeși pe butonul de mai jos, să intri în contul tău NetBet, și să accepți oferta Happy Monday din pagina de promoții a contului tău. Dacă ești unul dintre puținii care încă nu au cont la acest operator, atunci ce mai aștepți? NetBet este unul din cele mai mari nume în domeniul jocurilor de noroc online, iar selecția lor de sporturi este pe măsura reputației. Pe lângă asta, te așteaptă un pariu gratuit în valoare de până la 500 RON atunci când te înscrii, plus multe alte oferte periodice generoase. Astfel, mereu vei avea un motiv în plus să îți plasezi pariurile la ei.

Începe săptămâna cu premii generoase la NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-promo-octombrie-22.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-promo-octombrie-22.png" width="300" height="81" alt="Pariuri și rotiri gratuite când joci luni la NetBet">