HomepariuriPariuri Politică

Pariuri Politică

Pariuri Politică

În ultimul timp, există un tip de pariuri care au devenit foarte populare în întreaga lume, și anume pariurile pe politică. Acest tip de pariuri poate fi foarte incitat, mai ales având în vedere evenimentele politice care au avut loc în ultimii ani pe plan local și internațional. Există două tipuri majore de pariuri în politică: cele pe piețele previzibile și pariurile online. Strategiile pentru aceste pariuri depind de țara și competiția politică unde vrei să-ți plasezi pariul. Apoi, este important să înțelegi valoarea afilierii la un partid politic a unui candidat, precum și programa specifică a acelui partid. Ca și în pariurile sportive, pariurile pe politică po fi live (plasezi un pariu în timp ce competiția se desfasoară) sau online, direct de pe telefonul mobil, caz în care este important să urmărești bonusurile oferite.

Scene politice naționale și internaționale

În general, analiza noastră a relevat faptul că pariurile politice care pot fi plasate prin intermediul agențiilor de pariuri de la noi din țară se axează pe scenele politice internaționale.

Printre cele mai populare piețe politice internațonale se enumeră, bineînțeles, cele din Statele Unite ale Americii. Politica din această țară a constat întotdeauna în bătălia dintre cele două partide: Democrații împotriva Republicanilor. Aproape toate alegerile, inclusiv cele pe plan local, cele federale sau statale, au ca rezultat câștigarea lor de către un candidat care face parte dintr-unul din aceste partide. Foarte rar aceste alegeri sunt câștigate de o persoană care nu face parte dintr-unul din ele. Acest lucru duce la bătălii electorale intense, care măresc emoția plasării unui pariu.

În ceea ce privește alte piețe politice internaționale, pariurile pe politică pentru guverne mari ca Germania sau Danemarca sunt oferite, însă acestea nu atrag aceeași atenție ca cele din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Tipuri de pariuri și strategii

Pariurile pe politică pot fi pe piețe previzibile (întrebari “Da” sau “Nu” puse pariorilor, care pot să cumpere acțiuni “Da” sau “Nu” pentru fiecare întrebare, întocmai ca pe piețele de bursă), sau online. Pariurile online pe politică sunt perfect legitime atunci când sunt plasate prin intermediul agențiilor de pariuri licențiate. De exemplu, un pariu online pe politică des întâlnit este “Șansele de a câștiga Alegerile Prezidențiale din 2020 de către Democrați/Republicani”.

O strategie bună pentru a-ți mări șansele de câștig atunci când plasezi un pariu pe politică este să pariezi pe mize mari atunci când rezultatul este destul de predictibil. Cu toate acestea, uneori rezultatele nu sunt atât de previzibile, iar și în acest caz câștigurile pot fi foarte consistente. Pentru a anticipa un rezultat favorabil într-un astfel de eveniment, este recomandabil să aștepti o competiție politică să se apropie, să analizezi în detaliu cum sentimentul public poate afecta rezultatul și să-ți stabilești propriile loialități politice pentru a spera că și restul votanților vor avea aceeași opțiune ca și tine!

Case de pariuri

Sportingbet

Sportingbet logoPe site-ul celor de la Sportingbet, există patru tipuri de pariuri: Câștigătorul alegerilor, Cel mai mare număr de locuri câștigate, Cele mai multe voturi și Diverse.

Momentan, la secțiunea Câștigătorul alegerilor, ai posibilitatea de a plasa pariuri pe Alegerile Generale din Danemarca din 2019, pe câștigătorul Alegerilor Federale din Germania din 2021 și pe Alegerile Generale din Suedia din anul 2022.

Site-ul prezintă și o pagină separată referitoare la regulile speciale de pariuri pe politică, unde poți studia mai îndeaproape regulile care diferă de cele generale, de exemplu, pentru pariurile tip “Cine va fi următorul președinte?”, faptul că rezultatul este bazat pe cel al alegerilor.

Betano

BetanoDupă cum ne-am obișnuit, Betano prezintă o secțiune pentru pariurile pe politică foarte bine structurată, piețele care sunt disponibile momentan fiind cele din Germania (Viitorul șef al CDU-ului), Statele Unite ale Americii (Alegeri prezidențiale), Marea Britanie (Alegeri generale) și Danemarca (Alegeri generale).

Selectând piața pe care vrei să-ți plasezi pariul și apasând pe butonul “Vezi”, vei putea să selectezi candidatul preferat, iar lângă numele fiecăruia este precizată cota (numărul cu care se înmulțește miza, adică suma pe care o pariezi), în mod similar cu pariurile sportive.

888sport

Pe site-ul 888sport, piețele care sunt disponibile momentan pentru pariurile pe politică sunt Danemarca, cu următoarele Alegeri Generale din 2019, Marea Britanie, cu diverse tipuri de pariuri “Da” sau “Nu” și pariuri pe câștigătorul unei viitoare competiții politice, cât și cele referitoare la diferite referendumuri de interes și Statele Unite ale Americii cu Alegeri și întrebări “Da” sau “Nu” referitoare la următorul președinte al acestei țări la urmatoarele Alegeri Prezidențiale.

Pe această plaformă, în partea de jos a ecranului, ai posibilitatea de a selecta formatul cotelor, acestea putând fi zecimale, fracționare sau americane. Dacă vrei să ne povestești despre experiențele tale în pariurile pe politică, te rugăm să ne contactezi pe pagina noastră de Facebook.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-politică.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-politică.jpg" width="300" height="200" alt="Pariuri Politică">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png" alt="Sportingbet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-656" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png" alt="Betano" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-9" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-649" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />