Sari la conținut

Pariuri Ligue 1

Ligue 1 este o ligă profesionistă de fotbal masculin la care participă cluburi de fotbal din Franța, fiind cea mai importantă competiție de fotbal din această țară. La ea participă 20 de cluburi, activând într-un sistem de promovare și retrogradare cu Ligue 2. Sezoanele sunt organizate din luna August până în mai a fiecărui an. Fiecare club joacă cu echipele adverse de două ori, o dată acasă și o dată în deplasare, în total având loc 38 de meciuri. Ligue 1 Conforama, cum se mai numește, a fost pentru prima dată organizată în anul 1932, cu cele mai de succes echipe fiind AS Saint-Etienne sau Paris Saint-Germain. La această competiție participă și AS Monaco, ce a câștigat această ligă de mai multe ori.

Ligue 1 2018/19

În acest sezon, până acum, Ligue 1 este condusă de Paris Saint-Germain cu 53 de puncte, care, de când a fost cumpărată de organizația din Qatar în anul 2011, pare, după părerea unor specialiști, că a transformat liga într-o competiție în care doar ea câștigă, pe când aproape toți jucătorii de calitate din celelalte echipe sunt achiziționați de cluburi din afara țării. Apoi, în clasamentul provizoriu urmează LOSC Lille cu 40 de puncte, cu antrenorul Christophe Galtier care a condus echipa din 2017 și celebrul Xeka, fotbalistul portughez și Olympique Lyon, cu ce se preconizează a fi o performanță uluitoare a lui Moussa Dembele și un Anthony Lopes adorat de fani, cu 37 de puncte. Singurul fotbalist român care joacă la această ligă în sezonul 2018/19 este Ciprian Tătărușanu, portarul echipei naționale a României, care evoluează la FC Nantes, ce se află momentan pe locul 15 cu 23 de puncte în clasamentul provizoriu.

Case de pariuri online de top din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Pariuri la Ligue 1

În România, poți să pariezi legal la Ligue 1 doar la casele de pariuri online sau offline licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Aici poți beneficia, la unele case, de pariuri speciale la această piață, cu cote mărite, dar poți juca la această ligă și live, cât și de pe dispozitivele mobile. Opțiunile de pariuri sunt din cele mai diverse, precum, bineînțeles, pe câștigător, cât și de tip peste/sub, pe goluri, handicap, etc. La majoritatea acestor operatori poți plasa pariuri simple, combinate sau în sistem, pentru a avea un potențial de câștig mai mare. Statisticile referitoare la meciuri, jucători și echipe sunt disponibile pentru toate evenimentele la aceste case de pariuri, astfel că poți să faci o analiză în detaliua echipelor care participă la acest sezon. În țara noastră nu este legal să pariezi la case de pariuri din străinătate care nu sunt licențiate, iar dacă, totuși, faci acest lucru, ești pasibil de o amendă destul de consistentă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, pe lângă faptul că s-ar putea să nu poți să-ți încasezi câștigurile din diverse motive invocate de acei operatori străini.

Case de pariuri

eFortuna

La casa de pariuri licențiată eFortuna acoperă piața acestei ligi din sezonul 2018/19. Aici ai oportunitatea de a-ți crește câștigurile AKO (multiplu, pe cel puțin două meciuri) cu o promoție care se numește Fortuna PLUS, prin care profiți de cote foarte bune la unele din meciurile de la Ligue 1. Pentru evenimentele din această ligă, aici ai foarte multe opțiuni de pariuri, care pot fi solo (simple), ako, maxikombi sau domino (în sistem). Aceste tipuri de pariuri sunt din cele mai diverse, ca de pildă 1, x, 2, total goluri, prima repriză, rezultat final/ambele echipe marchează, minutul primului gol oaspeți, etc. Acest site oferă și statisticile celor două echipe care se confruntă, ce sunt disponibile în dreptul titlului evenimentului.

Betano

BetanoLa casa de pariuri online licențiată Betano poți, de asemenea, să plasezi pariuri la Ligue 1, unele din aceste evenimente fiind disponibile streaming. Poți, de asemenea, să plasezi aici pariuri antepost la această piață, pe câștigătoarea titlului. Opțiunile de pariuri sunt și aici foarte diverse, precum cele principale – pe rezultat final, total goluri peste/sub, handicap meci, rezultat meci/ambele echipe să înscrie, ș.a., peste/sub, goluri, pauză, handicap, speciale, cornere sau minute. În meniul din partea de sus a paginii ai și acces la statistici, aici putând să studiezi statisticile celor două echipe, pe cele ale jucătorilor, etc.

Casa Pariurilor

Casa PariurilorPe platforma licențiată Casa Pariurilor ai acces la toate evenimentele din Ligue 1 Conforama, unele dintre ele fiind disponibile în oferta “Top pariuri”, ceea ce implică faptul că acestea au o cotă minimă de 1,25. Pariurile la această casă de pariuri pot fi simple sau în sistem, iar tipurile de pariuri sunt din cele mai diversificate, precum rezultat final, total goluri, handicap 0:1, total goluri gazde, câștigător și total goluri în meci, ș.a. În dreptul datei și a orei la care are loc evenimentul, ai butonul de statistici, unde poți să citești statistici referitoare la ultimele întâlniri dintre cele două echipe, performanțe, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *