HomepariuriPariuri Liga Națională

Pariuri Liga Națională

Pariuri Liga Națională

Înființată în anul 1933, Liga Națională reprezintă cea mai importantă competiție din handbalul feminin din România. Fiind organizată de Federația Română de Handbal, la ea participă 14 echipe. Liga Florilor, cum mai este denumită, a fost câștigată de cele mai multe ori de echipa CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a înregistrat 19 victorii. Între anii 2014 și 2018, însă, această ligă a fost câștigată de CSM București. Federația Europeană de Handbal clasează Liga Națională pe locul patru în clasamentul performanțelor ligilor europene din ultimii ani. Meciurile la această ligă sunt transmise de televiziunile DolceSport, Digi Sport și TVR, iar unele ce sunt ogranizate pe terenul echipei CSM Roman sunt transmise pe internet.

Liga Națională 2018/2019

Pe lângă echipele care s-au calificat primele 10 în clasament în urma sezonului precedent, la Liga Florilor participă în sezonul 2018/2019 și primele echipe din cele două serii din Divizia A: SCM Gloria Buzău și CS Minaur Baia Mare. Pe lângă acestea, mai participă încă două echipe ce au câștigat turneul de baraj, și anume CSU Danubius Galați și CSM Slatina.

Clasamentul actual este după cum urmează: SCM Râmnicu Vâlcea conduce momentan, urmată de CSM București, Corona Brașov și CS Măgura Cisnădie.

SCM Râmnicu Vâlcea are în lot jucătoare foarte valoroase, printre care se enumeră Dumanska în poartă, atacanta Glibko și Vasileuskaia pe postul de inter dreapta.

Dar nici CSM București nu se lasă mai prejos, deși Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a țării, este accidentată. “Tigroaicele” au în componență handbaliste de renume precum Alina Dobrin, Andreea Cruceanu sau de curând transferate la această echipă Andrea Lekic și Jovanka Radicevic.

Pariuri la Liga Națională

Prin intermediul caselor de pariuri licențiate din România, poți să joci la evenimentele din Liga Florilor. Opțiunile de pariuri la această competiție nu sunt atât de variate ca și la cele de fotbal, acestea limitându-se la final, prima/a doua repriză, handicap, total goluri, etc., iar evenimentele oferite nu sunt foarte variate. Majoritatea acestor operatori oferă și posibilitatea de a paria de pe telefonul mobil la evenimentele din Liga Națională, iar la unii dintre aceștia poți paria și live. Pentru a face o alegere cât mai informată, este recomandabil să studiezi statisticile evenimentului, unde poți să găsești informații referitoare la performanțele celor două echipe, ale jucătorilor, poziția în ligă, etc. Atunci când pariezi la Liga Florilor, nu este indicat să alegi case de pariuri din străinătate care nu sunt licențiate în România, deoarece acest lucru s-ar putea să-ți atragă o amendă și s-ar putea să-ți pierzi câștigurile din varii motive menționate de acei operatori nelicențiați.

Case de pariuri

Maxbet

Maxbet logoCasa de pariuri Maxbet oferă momentan un singur eveniment la Liga Națională feminină, având patru opțiuni de pariuri, și anume 1X2, handicap asiatic, goluri impar/par și goluri peste/sub. Aici poți paria la această ligă și live, cu aceleași opțiuni de pariuri. La Maxbet, poți juca la această ligă și de pe telefonul mobil, asftel încât să nu pierzi nici o ocazie de a câștiga, de oriunde te-ai afla. Din păcate, Maxbet nu oferă statistici referitoare la evenimentul de la această competiție. Pentru a paria, tot ce trebuie să faci este să selectezi sportul și evenimentul,și, cu condiția de a avea un cont deschis pe Maxbet și de a dispune de fondurile necesare depuse în contul tău, să plasezi tipul de pariu dorit.

Sportingbet

Sportingbet logoSportingbet oferă și el același eveniment popular la Liga Florilor, cu patru opțiuni de pariuri pre-meci: 1X2, handicap, rezultat final par/impar sau total peste/sub. Și aici poți paria de pe telefonul mobil, la același eveniment. În dreptul titlului evenimentului poți accesa statisticile meciului, unde poți citi statisticile referitoare la ultimele întâlniri între cele două echipe, următoarele meciuri și poziția în ligă. Pentru a plasa pariul, selectează sportul, evenimentul și tipul de pariu dorit, după care apasă butonul “Plasați pariul”.

Winner.ro

Winner.roLa Winner.ro poți paria la un singur eveniment din Liga Națională, fiind posibil să pariezi doar pre-meci. Aici ai la dispoziție o gamă ceva mai varată de pariuri, precum final, prima repriză, total goluri prima repriză, mai multe goluri ș.a. Aici poți juca și pe total goluri jucător. Pe această platformă ai acces și la statisticile evenimentului, care sunt disponibile în dreptul titlului acestuia. De asemenea, poți studia statisticile referitoare la echipe, rezultate directe, etc. Dacă vrei să joci la acest eveniment pe site-ul acesta, nu trebuie decât să selectezi sportul și meciul, pentru ca apoi să selectezi pariul dorit și să apeși pe butonul “Printează”.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/liga-nationala-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariuri Liga Națională">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-300x174.png" alt="Maxbet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-12" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png" alt="Sportingbet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-656" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo-300x174.png" alt="Winner.ro" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-654" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />