Sari la conținut

Pariuri Liga Națională

Înființată în anul 1933, Liga Națională reprezintă cea mai importantă competiție din handbalul feminin din România. Fiind organizată de Federația Română de Handbal, la ea participă 14 echipe. Liga Florilor, cum mai este denumită, a fost câștigată de cele mai multe ori de echipa CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a înregistrat 19 victorii. Între anii 2014 și 2018, însă, această ligă a fost câștigată de CSM București. Federația Europeană de Handbal clasează Liga Națională pe locul patru în clasamentul performanțelor ligilor europene din ultimii ani. Meciurile la această ligă sunt transmise de televiziunile DolceSport, Digi Sport și TVR, iar unele ce sunt ogranizate pe terenul echipei CSM Roman sunt transmise pe internet.

Liga Națională 2018/2019

Pe lângă echipele care s-au calificat primele 10 în clasament în urma sezonului precedent, la Liga Florilor participă în sezonul 2018/2019 și primele echipe din cele două serii din Divizia A: SCM Gloria Buzău și CS Minaur Baia Mare. Pe lângă acestea, mai participă încă două echipe ce au câștigat turneul de baraj, și anume CSU Danubius Galați și CSM Slatina.

Clasamentul actual este după cum urmează: SCM Râmnicu Vâlcea conduce momentan, urmată de CSM București, Corona Brașov și CS Măgura Cisnădie.

SCM Râmnicu Vâlcea are în lot jucătoare foarte valoroase, printre care se enumeră Dumanska în poartă, atacanta Glibko și Vasileuskaia pe postul de inter dreapta.

Dar nici CSM București nu se lasă mai prejos, deși Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a țării, este accidentată. “Tigroaicele” au în componență handbaliste de renume precum Alina Dobrin, Andreea Cruceanu sau de curând transferate la această echipă Andrea Lekic și Jovanka Radicevic.

Pariuri la Liga Națională

Prin intermediul caselor de pariuri licențiate din România, poți să joci la evenimentele din Liga Florilor. Opțiunile de pariuri la această competiție nu sunt atât de variate ca și la cele de fotbal, acestea limitându-se la final, prima/a doua repriză, handicap, total goluri, etc., iar evenimentele oferite nu sunt foarte variate. Majoritatea acestor operatori oferă și posibilitatea de a paria de pe telefonul mobil la evenimentele din Liga Națională, iar la unii dintre aceștia poți paria și live. Pentru a face o alegere cât mai informată, este recomandabil să studiezi statisticile evenimentului, unde poți să găsești informații referitoare la performanțele celor două echipe, ale jucătorilor, poziția în ligă, etc. Atunci când pariezi la Liga Florilor, nu este indicat să alegi case de pariuri din străinătate care nu sunt licențiate în România, deoarece acest lucru s-ar putea să-ți atragă o amendă și s-ar putea să-ți pierzi câștigurile din varii motive menționate de acei operatori nelicențiați.

Case de pariuri

Maxbet

Maxbet
Bonus de Bun-Venit:
900 RON

# Sporturi: 40

Bonusuri Vizitează Maxbet
Sportingbet
Bonus de Bun-Venit:
200 RON

# Sporturi: 28

Bonusuri Vizitează Sportingbet
Winner.ro
Bonus de Bun-Venit:
0 RON

# Sporturi: 13

Bonusuri Vizitează Winner.ro

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: