HomepariuriPariuri Futsal

Pariuri Futsal

Pariuri Futsal

Datorită faptului că este un sport atât de incitant, pariurile pe futsal îți vor mări și mai mult interesul și entuziasmul atunci când îl urmărești. Pariurile la futsal sunt foarte similare cu cele de la alte sporturi, precum fotbalul sau baschetul. Poți paria atât pe rezultatul final al meciului, cât și pe evenimente precum câștigătorul primei reprize, peste/sub totalul de goluri, sau handicap. Pariurile live sunt și ele o opțiune de luat în seamă, deoarece îți oferă ocazia să vezi cum decurge meciul înainte să plasezi un pariu. În plus, poți paria de pe telefon sau tabletă, ca să nu ratezi niciodată acțiunea atunci când nu ești acasă. Chiar dacă nu există foarte multe bonusuri specifice pentru futsal, poți profita de ofertele generale ale caselor de pariuri pentru a juca pe acest sport.

Campionate

În România, Campionatul Național de Futsal este disputat între echipele care se califică în Liga I. Această ligă a fost fondată în anul 2002, fiind organizată de Federația Română de Fotbal. Printre câștigătorii edițiilor precedente se enumeră echipe ca Autobergamo Deva, Informatica Timișoara sau AFC Odorheiu Secuiesc.

În ceea ce privește evenimentele internaționale, cel mai important este Cupa Mondială de Futsal organizată de FIFA. care se ține o dată la patru ani. Cea mai decorată echipă din istoria acestei competiții este Brazilia, care a reușit să câștige cinci trofee până în prezent. În ceea ce privește ligile domestice, sunt peste 100 de campionate naționale de futsal în lume, așadar opțiunile de pariere sunt destul de bogate.

Case de pariuri de top online din România în 2023

Casas de Apostas
Prezentare Rapidă
Bónus
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 1000 RON
 • # Sporturi: 20
 • Număr Licență: L1160665W000326
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON

Tipuri de pariuri și strategii

La futsal, poți să pariezi atât pe meciurile în sine (rezultat final, handicap, etc.) cât și pe evenimentele ce vor avea loc pe parcursul unui sezon sau turneu întreg (căștigătorul turneului, marcatorul turneului, etc.).

Este o idee bună atunci când vrei să plasezi un pariu la futsal să urmărești mai multe meciuri ale echipei pe care vrei să pariezi, în special pe cele mai recente. Dacă vrei să îți creezi șansele cele mai bune de succes, trebuie să fii la curent cu performanțele recente ale echipei pe care vrei să pariezi. Aceste informații sunt cruciale, pentru că futsalul este un sport intens și extenuant, în care chiar și o greșeală sau un jucător mai slab pot să rezulte în pierderea meciului. Așadar acest fapt creează un mediu propice pentru pariurile live, deoarece pe lângă performanțele recente ale unei echipe, îi poți vedea cum se descurcă în timp real pe teren.

Case de pariuri

UnibetUnibet logo

Pe site-ul Unibet poți să pariezi pe meciurile din campionatul Italiei, însă din păcate opțiunile sunt limitate în ceea ce privește tipurile de pariuri pe care le poți plasa. Oferta de bonusuri și promoții disponibilă este foarte bună, și cu siguranță te va ajuta să începi distracția cu dreptul. Unibet îți pune la dispoziție posibilitatea de a vizualiza statistici despre echipele ce urmează să joace. Acest fapt este foarte util pentru a-ți putea forma o idee mai clară despre performanțele recente ale acestora precum și rezultatele precedente dintre cele două înainte de a îți plasa pariul. În plus, Unibet îți pune la dispoziție aplicații dedicate pentru Android și iOS, ca să nu ratezi acțiunea niciodată oriunde te-ai afla.

Casa PariurilorCasa Pariurilor

La Casa Pariurilor poți să pariezi pe multiple ligi și turnee – printre care le regăsim pe cele ale României, Italiei, și Poloniei – dar și pe Campionatul Mondial. Pe lângă clasicele pariuri de tipul rezultat final, mai poți să plasezi ponturi și pe totalul de goluri din fiecare meci. Este disponibilă chiar și opțiunea de pariuri antepost precum câștigătorul campionatului. În plus, Casa Pariurilor ți-a pregătit o ofertă impresionantă de bonusuri ca să poți să te apuci de jucat fără să mai stai pe gânduri. Și dacă nu ești încă hotărât, aplicația lor dedicată este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone sau iPad.

BaumbetBaumBET logo

Baumbet este una dintre casele de pariuri online românești care îți oferă posibilitatea să pariezi pe campionatele României, Italiei, sau Rusiei. Pe lângă clasicele pariuri pe rezultatul final, mai ai și opțiunea de a paria pe piețele de handicap, totalul de goluri, reprize, și multe altele. Aceste opțiuni sunt disponibile și pentru pariurile live, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă ratezi startul meciului. Oferta lor de bonusuri este excelentă, iar dacă preferi să joci de pe mobil atunci poți descărca aplicația lor pentru Android. Utilizatorii de iPhone și iPad vor trebui să mai aibă răbdare un pic.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-futsal.jpg" width="300" height="200" alt="Pariuri Futsal">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png" alt="888sport" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/efortuna-logo-180x105.png" alt="eFortuna" width="300" height="174"/>,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-15 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-652" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-300x174.png" alt="Casa Pariurilor" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-650" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo-300x174.png" alt="BaumBET logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />