Sari la conținut

Pariuri Fotbal Australian

Inventat în Melbourne, Australia, în anii 1850, în prezent fotbalul australian reprezintă cel mai vizionat din Australia din punctul de vedere al prezenței la meciuri și a vizionarilor la TV. Există numeroase modalități de a paria pe un meci de fotbal australian, unele din cele mai uzitate fiind pariurile head to head, pe handicap sau pe totalul de puncte din meci. O strategie bună la acest tip de pariuri este să alegi echipa mai puțin favorită să câștige. Aceste evenimente sportive pot fi urmărite și live, iar în ceea ce privește pariurile de pe telefonul mobil, în general, la casele de pariuri de la noi din țară fotbalul australian nu este disponibil.

Campionate și turnamente

Campionatele și turnamentele de fotbal australian includ Liga de Fotbal Australian (AFL), care este cea mai înaltă competiție profesionistă la acest sport în Australia, fiind și organizația care guvernează fotbalul australian în această țară. O altă competiție importantă este Cupa Internațională de Fotbal Australian, fiind cea mai mare competiție de acest tip din lume și care se organizează din trei în trei ani. La această competiție participă echipe de seniori din întreaga lume. De asemenea, menționăm aici Turnamentul de Juniori Barassi (denumit dupa jucătorul pensionat de fotbal australian Ronald Dale Barassi Jr AM, care este considerat a fi cel mai important din istoria acestui sport), la care participă juniori de până în 16 ani, fiind competiție internațională care este organizată în capitala națională a Australiei – Canberra.

Tipuri de pariuri și strategii

La fotbalul australian, poți plasa o mulțime de pariuri, ca de exemplu pe câștigătorul competiției, pe cine va câștiga fanionul (toate echipele vor să îl câștige), pe cea mai buna echipă non-victoriană (nu toate echipele de fotbal australian sunt din Victoria, așa că poți paria și pe una care este originară din alte părți ale Australiei), pe cine va câștiga lingura de lemn (este evident că vor exista și echipe care vor pierde, prin urmare poți să plasezi un pariu pe cea care va primi lingura de lemn din cauza lipsei de performanțe) ș.a.

O strategie bună la pariurile de fotbal australian este să eviți să devii prea încrezător în timpul perioadelor câștigătoare, iar atunci când pierzi să îți păstrezi imaginea de ansamblu și să nu te descurajezi. Asigură-te că îți controlezi emoțiile în timpul acestor perioade și nu-ți modifica strategia de pariuri din cauza rezultatelor pe termen scurt.

Case de pariuri

Admiral

Admiral logoLa agenția de pariuri sportive Admiral poți plasa pariuri la fotbalul australian pe competiții AFL care vor avea loc în martie 2019. Pariurile care pot fi plasate aici sunt valabile până la sfârșitul meciului (timp regulamentar), aplicânu-se regula “dead heat” (cotele împărțindu-se la doi dacă meciul se termină la egal). De asemenea, aici poți plasa un pariu pe handicap (o opțiune conferită datorită faptului că se consider că un favorit poate câștiga cu un scor clar, în acest fel dând selecției o cotă mărită). Tipurile de pariuri care pot fi plasate la această agenție sunt cele simple, combinate sau în sistem.

winmasters

winmasters logoCasa de pariuri online winmasters oferă și ea posibilitatea parierii pe fotbalul australian, competițiile care sunt disponibile momentan fiind cele din AFL din Martie 2019. Poți plasa aici pariuri pe câștigătorul meciului sau pe diferența de scor la finalul meciului. Și la winmasters poți plasa pariuri simple, combinate (în care se combină mai multe pronosticuri) sau în sistem (îți conferă posibilitatea ca unul sau mai multe pronosticuri să nu fie corecte). Pariurile live de la această casă de pariuri la fotbalul australian nu sunt disponibile, din observațiile noastre, nici de pe laptop, nici de pe telefonul mobil.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: