Sari la conținut

Pariuri Champions League

Pariuri la Champions League

UEFA Champions League reprezintă o competiție europeană de fotbal la care participă cele mai bine clasate echipe din tările respective. Această ligă anuală este una din cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume și cea mai prestigioasă din fotbalul european. În formatul actual, această competiție începe cu patru runde de calificare și una de play-off. Cele 32 de echipe sunt trase la sorți pentru a se stabili grupele de câte patru echipe și joacă între ele. Cele opt câștigătoare și cele calificate anterior încep, apoi, o fază eliminatorie care se termină cu marea finală, ce are loc în luna mai. Până acum, echipa cu cele mai multe victorii la Liga Campionilor este Real Madrid, cu 13 cupe câștigate.

Champions League 2018/2019

În acest moment, Liga Campionilor se află în stagiul celei de-a 16-a runde, cu trei echipe din Anglia evoluând împotriva a trei echipe din Germania. Liverpool va juca cu Beyern Munich, Manchester City cu Schalke și Tottenham cu leaderul din Bundesliga, Borussia Dortmund. Real Madrid, care este pe primul loc în Grupa G, are 12 puncte și va juca împotriva echipei Ajax Amsterdam pe 13 februarie 2019. Real Madrid a câștigat ultimele cupe la UEFA Champions League, iar în sezonul acesta au o echipă fparte puternică condusă de Santiago Solari, compusă din fotbaliști precum Sergio Ramos, Karim Benzema sau Toni Kroos. Singurul fotbalist român care evoluează în prezent în Champions League este căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș, care joacă la Napoli. Acesta nu este însă titular la această echipă, însă contractul lui a fost prelungit până în anul 2022, unde se preconizează că va câștiga peste 2.000.000 EUR.

Pariuri la Champions League

La casele de pariuri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc poți paria legal la Liga Campionilor. Majoritatea acestor operatori oferă posibilitatea de a juca online la această piață, atât pre-meci cât și live. Poți paria la UEFA Champions league și de pe telefonul mobil la casele de pariuri online care acoperă această competiție. Opțiunile de pariuri sunt din cele mai diverse, de cele mai multe ori acestea putând fi simple, combinate sau în sistem. Poți juca la această ligă la unii operatori și pe câștigătorul final al competiției, dar poți plasa și pariuri speciale pe golgheter, cuplu final, ordinea corectă la final ș.a. Pariurile pre-meci pot fi pe scorul final, pe echipa care se califică, pe total goluri, half time/full time, handicap asiatic final, etc. Aceste site-uri oferă și statistici referitoare la cele două echipe care se confruntă, unde poți studia rezultatele anterioare ale echipelor, ale jucătorilor, ș.a.m.d. În țara noastră nu este legal să pariezi la o casă de pariuri care nu este licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cei care fac acest lucru sunt pasibili de o amendă destul de mare, pe lângă faptul că s-ar putea să nu-și primească profiturile din diferite motive invocate de acele case de pariuri.

Case de pariuri

Betano

BetanoLa casa de pariuri licențiată Betano poți juca la Liga Campionilor pe evenimente, pre-meci, cu numeroase tipuri de pariuri, precum rezultat final, ambele echipe înscriu (da/nu), pauză/final, scor corect, ș.a. Aici poți, de asemenea, să plasezi un pariu pe câștigătorul final al UEFA Champions League, cu Manchester City fiind favorită la câștigarea Cupei. De asemenea, pe acest site poți plasa pariuri speciale la această piață, pe golgheter, cu celebrul Lionel Messi fiind favorit la această cursă. De asemenea, aici poți juca la pariuri speciale pe echipă, pe etapa de eliminare sau altele, precum câștigător șansă dublă, câștigător Barcelona FC, grupa câștigătorului turneului, etc. În dreptul fiecărui eveniment este plasat butonul de statistici, unde poți analiza statisticile.

eFortuna

Pe site-ul licențiat eFortuna, momentan poți juca pre-meci la evenimentele din Liga Campionilor, cu toate meciurile din această competiție fiind cotate cu promoția Fortuna PLUS, prin care beneficiezi de cote mărite dacă plasezi pariuri de tip multiplu. De asemenea, aici poți plasa și pariuri simple sau în sistem. Opțiunile de pariuri sunt foarte diversificate, ca de pildă pe rezultat final, rezultat final/total goluri, marchează oaspeții, handicap 3:0, etc. În dreptul fiecărui eveniment ai acces la statisticile meciului prin intermediul butonului de statistici.

winmasters

winmasters logoȘi la operatorul licențiat de jocuri de noroc winmasters poți juca la UEFA Champions League, deocamdată pre-meci, pariurile putând fi simple, combinate sau în sistem, cu o mulțime de opțiuni de pariuri, precum 1×2 final, pe echipa care se califică, ambele echipe înscriu, handicap asiatic final ș.a. În dreptul fiecărui eveniment este plasat butonul de statistici, unde poți să analizezi statisticile referitoare la cele două echipe, care sunt destul de elaborate. Dacă dorești să afli mai multe informații referitoare la pariurile la UEFA Champions League, te rugăm să ne contactezi.