Home pariuri Pariuri Bundesliga

Pariuri Bundesliga

Pariuri Bundesliga

Bundesliga este competiția principală de fotbal din Germania, fiind o ligă a asociațiilor profesioniste de fotbal din această țară și liga de fotbal cu cea mai mare prezență a spectatorilor în stadionane din lume. Această ligă este formată din două divizii: 1. Bundesliga și 2. Bundesliga, iar această competiție a avut loc pentru prima oară în Dortmund în anul 1962. În 1. Bundesliga participă 18 echipe, sezonul având loc anual între lunile august și mai. Câștigătoarea celor mai multe puncte este declarată campioana Germaniei la fotbal. Cu echipe precum Bayern Munich, care a câștigat de cele mai multe ori titlul, Borussia Dortmund, Hamburger SV sau Werder Bremen, această ligă este considerată de unii specialiști a fi cea mai dinamică și mai spectaculoasă din lume.

Bundesliga 2018/19

Momentan, situația în 1. Bundesliga este următoarea: Borussia Dortmund conduce clasamentul cu 42 de puncte, fiind urmată îndeaproape de Bayern Munich cu 39, după care urmează Borussia Monchengladbach cu 33 de puncte și RB Leipzig cu 31 de puncte. Borussia Dortmund s-a evidențiat în sezonul acesta printr-un joc deosebit de dinamic și exploziv imprimat de fostul său antrenor, Jurgen Klopp, considerat de mulți specialiști ca fiind cel mai bun antrenor din lume datorită filosofiei de fotbal implementată de el – Gegenpressing, care a fost adoptată de toate cluburile de fotbal din Germania. Rezultatul? Sezonul acesta, Bundesliga are cele mai multe goluri, ocazii și atacuri în viteză la fiecare meci din toate cele mai mari ligi din Europa. Singurul fotbalist român care evoluează la Bundesliga la ora actuală este Alexandru Maxim, care este legitimat la FSV Mainz 05, el ocupând postul de mijlocaș central și lateral, dar există zvonuri că și Albert Stahl, de la UTA, se pare că le-a atras atenția celor de la Borussia Dortmund.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri la Bundesliga

Având în vedere popularitatea imensă a acestei ligi, poți juca la evenimentele din Bundesliga în mod legal la toate casele de pariuri online licențiate de la noi din țară. Poți opta pentru a juca pre-meci sau live, cât și pentru o multitudine de pariuri, de la cele pe câștigătorul meciului, pe următorul gol, pe total goluri, handicap, etc. Majoritatea acestor site-uri pot fi accesate cu ușurință și de pe telefonul mobil, astfel ca tu să poți paria pe echipa scontată din 1. Bundesliga în orice moment. Atunci când vrei să plasezi un pariu la această ligă este important să studiezi statisticile pe care aceste platforme ți le pun la dispoziție, pentru a lua o decizie cât mai informată. De asemenea, atunci când vrei să joci la pariuri sportive, în țara noastră este legal să pariezi doar pe casele de pariuri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, asfel că toate eventualele tale câștiguri vor fi garantate, lucru care nu se întâmpla dacă alegi o casă de pariuri din afara țării.

Case de pariuri

winmasters
Bonus de Bun-Venit:
101% până la 505 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters
Superbet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 25+

Bonusuri Vizitează Superbet
Winner.ro
Bonus de Bun-Venit:
0 RON

# Sporturi: 13

Bonusuri Vizitează Winner.ro
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bundesliga-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bundesliga-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariuri Bundesliga">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png" alt="Superbet" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo.png" alt="Winner.ro" width="200" height="74" />