HomepariuriPariuri Bowls

Pariuri Bowls

Pariuri Bowls

Bowls este un joc destul de urmărit în țări ca Marea Britanie sau Australia. Dacă ești un fan al acestui sport, află că poți să pariezi pe rezultatele unor competiții. La acest sport poți juca fie pe câștigătorul final al competiției sau pe câștigătorul evenimentului. La noi în țară sunt destul de puține case de pariuri licențiate care să ofere pariuri la bowls, acestea nefiind disponibile de pe telefonul mobil și nici live. O strategie bună de pariuri la bowls este să nu pariezi pe fiecare meci, ci să urmărești ce evenimente sunt organizate săptămâna următoare și să joci doar la cele la care ești sigur de rezultat. Cât despre bonusuri, ele nu prea sunt oferite la casele de pariuri locale.

Campionate

Printre cele mai importante evenimente de bowls se numără Jocurile Commonwealth, organizate pentru prima oară în anul 1930, Campionatele Mondiale de Bowls de Sală, inaugurate în anul 1979, organizate de World Bowls Tour, World Cup Singles sau Just World Indoor Singles. Evenimentul cel mai des întâlnit la operatorii de jocuri de noroc de la noi din țară este cel din urmă, acesta fiind organizat în 2019 între 10 și 27 ianuarie. Acest eveniment este organizat în Hopton-on-Sea, Anglia, de către World Bowls Tour, o organizație internațională care promovează bowls de sală și organizează diferite competiții.

Tipuri de pariuri și strategii

Opțiunile de pariuri la acest sport disponibile la casele de pariuri locale licențiate sunt destul de restrânse, acestea putând fi plasate pe câștigătorul competiției sau al evenimentului. Există numai câțiva operatori locali care oferă piețe la acest sport, și chiar și aceștia sunt limitați în evenimentele de bowls pe care le prezintă. De fapt, este chiar destul de dificil să găsești o casă de pariuri locală licențiată care să ofere mai mult de o piață la acest sport. Dacă vrei să ai șanse cât mai mai de succes la pariurile pe bowls, o strategie bună este să pariezi doar o sumă mică din venitul tău, de exemplu un pariu să reprezinte cam 2% din cel venitul lunar. Iar dacă nu ești prea sigur de rezultat, acest procent poate să scadă la 0,5. O altă strategie bună este să-ți creezi un orar de pariuri, cu alte cuvinte să pariezi săptămânal și nu zilnic, și doar pe evenimentele pe care ești sigur de rezultat.

Case de pariuri

NetBet

NetBet logoCasa de pariuri licențiată NetBet este una din puținele care oferă piețe la acest sport. Momentan, poți să pariezi online aici pe World Bowls Singles, la care ai opțiunea de a juca pe câștigătorul evenimentului disputat între Les Gillet, un jucător de bowls supranumit Razor, și Scott Edwards, jucătorul englez de bowls clasat numărul 18 în sală. De fapt, acest eveniment tocmai a avut loc în momentul acesta, Razor reușind să-și înfrângă oponentul. Așteptăm cu interes evenimentele următoare la bowls pe NetBet!

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-bowls.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pariuri-bowls.jpg" width="300" height="230" alt="Pariuri Bowls">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-13" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />