Mozzart Pariuri Recenzie

Autor

Mozzart este un site care oferă doar pariuri sportive și nu oferă alte servicii cum ar fi un cazinou online sau poker online, cum fac multe alte site-uri similare, dar asta poate fi un avantaj, pentru că le dă oportunitatea să se concentreze pe pariurile sportive și să ofere o experiență cât mai bună utilizatorului. Cu toate astea, Mozzart totuși oferă o listă de sporturi limitată în comparație cu multe alte site-uri pentru pariuri sportive, iar nouă ni se pare că site-ul ar putea fi organizat mai bine, deoarece unele informații sunt mai puțin ușoare de găsit. Câteva avantaje ale acestui site sunt că avem la dispoziție pariuri live (inclusiv livestream), jocuri virtuale și chiar și o loterie, plus faptul că site-ul este bine optimizat pentru telefonul mobil și sunt disponibile aplicații pentru telefonul mobil. Mozzart încă nu își oferă toate serviciile online, așa că pentru unele servicii ne trimite la agențiile Mozzart, care sunt multe în sudul țării dar în număr foarte limitat în Transilvania. Mozzart dispune de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

mozzart-pariuri-plasare-pariuCum am spus și mai sus, Mozzart oferă un număr limitat de sporturi pe care putem paria, acestea fiind: Fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață, volei, handbal, fotbal american și rugby. Avem posibilitatea de a paria live (plus pagină pentru transmisiuni live) și pe pagina de jocuri virtuale avem liga de fotbal virtual unde putem paria 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, pe ce este practic o simulare al unui turneu mare de fotbal, cu meciurile virtuale transmise pe această pagină. În general site-ul ni se pare că ar putea fi organizat mai bine, deoarece unele lucruri sunt mai grele de accesat, dar în general este plăcut de folosit. Pagina principală include multe informații diferite, ceea ce nu este întotdeauna foarte clar pentru utilizator, dar asta poate fi rezolvat foarte ușor, deoarece Mozzart ne oferă în setările de cont opțiunea să ne sortăm singuri pagina principală cum ne place nouă și în funcție de ce vrem să vedem pe această pagină.

Fotbal

mozzart-pariuri-mobilCu 47 de regiuni oferite în categoria de fotbal vedem că, la fel ca pe majoritatea site-urilor de pariuri, fotbalul este cel mai popular. Dacă intrăm pe această categorie, vedem un tabel cu informații despre meciuri și cotele în dreapta lor. La pariurile normale de fotbal putem paria pe foarte multe aspecte ale jocului, cum ar fi printre altele care dintre echipe va da primul gol sau care va fi numărul total de goluri. De asemenea este disponibil fotbalul în măsură mare pe pagina de pariuri live, unde putem accesa și transmisiuni live când acestea sunt disponibile. Când nu sunt multe meciuri de fotbal, sau nu găsești nimic pe interesul tău, îți poți încerca norocul oricând pariind pe jocurile virtuale. Pe această pagină găsim o simulare al unui turneu de fotbal, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an și trebuie să spunem că sunt captivante de vizionat.

Tenis

Pentru pariurile pe tenis avem acces la 7 regiuni. La fel ca fotbalul și acesta este disponibil la pariurile live, însă nu am reușit să găsim indicații că ar fi disponibile și transmisiuni live pentru tenis. La tenis putem paria, ca la fotbal, pe diferite aspecte ale jocului. Putem paria de exemplu pe tie-break sau numărul exact de seturi jucate.

Baschet

Spre deosebire de tenis, baschetul este prezent și în tabelul cu transmisiuni live și atât la pariuri live cât și la pariurile normale, cu toate că aici se limitează la 3 regiuni. Aspectele pe care putem paria sunt diferite și aici, deoarece putem paria pe aproximativ 15 aspecte diferite.

Bonusuri și promoții

Despre promoții nu putem spune foarte multe la Mozzart, pentru că acestea sunt prezente într-un număr restrâns în comparație cu alte site-uri unde se oferă printre altele bonusuri de bun-venit și asigurări/rambursări pentru clienții fideli, dar din moment ce multe servicii ale acestui site se oferă în agențiile Mozzart, probabil acolo am vedea mai multe promoții. Pe site-ul online am găsit informații despre câteva promoții pe pagina de ajutor. Una dintre ele nu o vom discuta deoarece este temporară, iar cealaltă promoție constă în 10 vouchere cu valoare de 5 lei fiecare pentru utilizatorii aplicației Android.

Depuneri și plăți

mozzart-pariuri-depunerePentru a depune sau retrage bani din cont accesăm secțiunea “Contul meu”. Aici putem depune bani cu cardul Visa sau Mastercard prin Skrill, prin avans la agenție sau direct din contul Skrill.

Depunerea minimă este de 45 RON. Retragerile se pot face prin Skrill sau prin plată la agenție. Acestea durează maxim 48 și 24 de ore, iar retragerea minimă prin Skrill este de 100 RON.

Mobil

În legătură cu compatibilitatea cu telefonul mobil trebuie să-i lăudăm pe cei de la Mozzart, pentru că spre deosebire de multe alte site-uri, oferă nu doar un site bine funcțional pe telefonul mobil, ci și aplicații mobile atât pentru Android cât și pentru iOS, iar după o căutare pe internet am observat că există aplicație și pentru Windows Phone, deși aceasta nu apare pe site. Așadar, ai totul la dispoziție ca tu să poți paria oricând, oriunde. Pe site-ul mobil și pe aplicații avem acces la tot ce găsim și pe site-ul normal, cum ar fi setările de cont.

Servicii pentru clienți

Relațiile cu clienții a celor de la Mozzart, online, este limitată la o pagină de pe care putem trimite un mesaj și o adresă de e-mail, dar să nu uităm că la Mozzart multe servicii încă funcționează din agenții, unde angajații probabil oferă un serviciu pentru clienți mult mai bun decât este posibil prin internet. Pe deasupra, Mozzart este activ și pe facebook.

mozzart-ro

Visita Mozzart
Bonusuri