Sari la conținut

Mozzart Pariuri Recenzie

Mozzart Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3.5)
½☆
Scor total (4)
Pozitive
  • Numărul mare de sporturi și evenimente
  • Bonusul uriaș de bun venit
  • Aplicații Android și iPhone
  • Opțiuni de contact multe
Negative
  • Număr mic de bonusuri
  • Lipsă live stream
Concluzie

Casa de pariuri online Mozzarteste una foarte bună, și reprezintă o opțiune solidă pentru oricare jucător. Gama de sporturi disponibile pe site este bogată, bonusurile sunt foarte bune chiar dacă nu sunt atât de multe, iar aplicațiile de mobil sunt cireașa de pe tort. Sunt și aspecte la care ar mai putea să lucreze, însă. După cum spuneam, ar putea să ofere mai multe bonusuri pentru utilizatorii săi. Pe lângă asta, ar fi fost frumos să aibă o funcție de live stream prin care să poți urmări meciurile direct pe site. Cu siguranță vom vedea îmbunătățiri în viitor din partea Mozzart însă, atâta timp cât vor rămâne pe piața românească. Per total, este o casă de pariuri online decentă și cu potențial de a fi una de top în viitor.

Mozzart este un operator de jocuri de noroc activ pe piața românească de câțiva ani deja. Chiar dacă în ultima vreme au început să își extindă operațiunile și în mediul cazinourilor online, originea lor este în lumea pariurilor sportive. Acest fapt se poate vedea în calitatea serviciilor oferite pe site-ul casei de pariuri online Mozzart. Oferta lor cuprinde zeci de sporturi diferite, fiecare cu alte zeci sau sute de evenimente disponibile zilnic. Bonusurile sunt și ele pe măsura ofertei de pariere, iar cotele oferite sunt excelente.

Totul se desfășoară într-un cadru complet legal datorită faptului că Mozzart a obținut licența L1203414W001173 emisă de către ONJN. În plus, funcționalitatea pe mobil este excelentă, atât pe site cât și prin aplicațiile dedicate pentru Android și iOS.

Tipuri de pariuri

Selecția de sporturi disponibile la Mozzart este mai mult decât decentă, cu peste 15 discipline diferite. Fotbalul este cel mai popular sport din oferta Mozzart, urmat de tenis și baschet. Vei găsi însă și alte sporturi mai puțin populare precum boxul, badminton, sau volei. Indiferent de sportul pe care alegi să pariezi, poți fi sigur că vei găsi zeci de meciuri sau evenimente, fiecare cu alte zeci sau sute de opțiuni de pariere. Desigur că foarte multe dintre acestea, dacă nu chiar toate, oferă și posibilitatea de pariere live. Aceasta vine la pachet și cu posibilitatea de a combina multiple evenimente de la același meci live într-un singur pariu.

Fotbal

Sportul rege este omniprezent la orice casă de pariuri, așadar îl găsim în prim-plan și la Mozzart. Poți alege din peste zeci, chiar sute de ligi, turnee, cupe, sau meciuri amicale pe care să pariezi. Începând cu cele mai populare, precum Premier League sau La Liga, și ajungând tocmai până la campionatul Rwandei sau al patrulea nivel al Braziliei. Bineînțeles că putem găsi și opțiuni de pariere pentru fotbalul feminin, nu doar cel masculin. Principalul punct de atracție îl reprezintă sutele de opțiuni de pariere alternative pe care le găsim la meciurile ligilor mai populare. Printre acestea avem opțiuni de handicap, total de goluri, și multe altele.

Tenis

Tenisul se bucură și el de atenția casei de pariuri Mozzart. În cadrul acestei categorii regăsim cele mai prestigioase turnee din lume, cum ar fi Roland Garros sau celelalte ediții ale circuitelor ATP și WTA. Opțiunile de pariere disponibile pentru fiecare meci sunt de ordinul zecilor, incluzând pronosticuri precum totalul de game-uri, rezultatul final al seturilor, și altele.

Baschet

Baschetul este un alt sport popular din oferta Mozzart. În cadrul acestei categorii vei putea găsi cele mai tari meciuri din NBA, Euroliga, sau multiple campionate naționale precum cele ale Italiei, Argentinei, și altele. Toate vin la pachet cu zeci de opțiuni de pariere, iar unele ligi îți pun la dispoziție și pariuri antepost.

Bonusuri și promoții

Bonusurile și promoțiile oferite de Mozzart sunt destul de bune, chiar dacă nu sunt multe la număr. Cel mai atrăgător este chiar bonusul de bun venit – până la 1.750 RON pentru primele trei depuneri efectuate pe site. Pe lângă acesta, jucătorii mai pot beneficia și de misterioasa promoție Happy Monday, disponibil în fiecare zi de luni.

Un alt avantaj îl reprezintă Mozzart Multi Bonus, ce îți mărește câștigurile biletelor în funcție de numărul evenimentelor pe care le adaugi. Peste 40 de evenimente în timpul Happy Hour îți vor aduce o creștere a profiturilor de 1.000% pentru acel bilet.

Depuneri și plăți

Pentru a depune bani în contul tău poți folosi multiple metode. Ai la dispoziție varianta clasica a cardului bancar Visa, Mastercard, sau Maestro, sau alternativele: Skrill, NETELLER, TopPay, Okto Cash, sau numerar în agențiile Mozzart. Depunerea minimă pornește de la 10 RON și ajunge până la 45 RON, în funcție de metoda de depunere aleasă.

Pentru a putea retrage bani, trebuie să folosești o metodă de pe care ai efectuat minim o depunere în trecut. În afară de asta, ai la dispoziție mai mult sau mai puțin exact aceleași metode pentru a-ți retrage banii. Singurul lucru de precizat este că sumele minime ce pot fi retrase variază de la 1 RON la 100 RON.

Mobil

Funcționalitatea pe dispozitive mobile este un punct forte al casei de pariuri online Mozzart. Optimizarea este realizată cu simț de răspundere, așa că nu trebuie să îți faci griji de eventuale întreruperi ale distracției indiferent de unde te joci. Partea și mai tare e că Mozzart pune la dispoziție utilizatorilor săi aplicații dedicate atât pentru Android, cât și pentru iOS. Acestea funcționează la fel de bine ca și site-ul în sine – poți să pariezi, să depui bani, să accesezi bonusuri, și cam tot ce poți face pe site.

Servicii pentru clienți

Nimănui nu îi place să întâmpine dificultăți tehnice atunci când se distrează. Din acest punct de vedere, Mozzart ți-a pus la dispoziție multiple metode de contact ca să poți să revii cât mai repede la joacă. Legătura cu agenții de suport poate fi stabilită prin live chatul de pe site, e-mail, sau telefonic. Din păcate aceștia nu sunt disponibili 24/7, însă le poți lăsa un mesaj iar ei vor reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil. Pe lângă asta, pagina de întrebări frecvente cuprinde soluții pentru câteva din cele mai des-întâlnite probleme.

Visita Mozzart Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Mozzart Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.750 RON
Informații generale
Număr Licență L1203414W001173
Firmă Mozzartbet Malta Limited
Pariuri Live
# Sporturi 15+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată 2-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 1.750 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat