HomepariuriManchester City - Manchester United 2022 pariuri și cote

Manchester City - Manchester United 2022 pariuri și cote

Manchester City - Manchester United 2022 pariuri și cote

Acțiunea din Premier League continuă weekendul acesta, când vom asista la Manchester Derby, un meci cu o istorie de peste 100 de ani. Duminică, 6 martie la ora 18:30 pe Etihad Stadium, etapa a 28-a ni le aduce pe Manchester City și Manchester United într-o partidă absolut crucială pentru ambele formații. City are nevoie de cele trei puncte pentru a menține distanța față de Liverpool, în timp ce United caută să își consolideze poziția șubredă din top 4.

Forma cetățenilor nu e cea mai bună înaintea acestui meci, cu trei victorii, un egal și o înfrângere în ultimele lor cinci meciuri din ligă. De partea cealaltă, United este neînvinsă cu două victorii și trei egaluri. Ultima oară când s-au întâlnit cele două a fost în noiembrie, când City a câștigat fără probleme prea mari meciul, scor final 0-2.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Manchester City Egal Manchester United Pariu

Unibet

1.38 5.10 9.00 Pariază

winmasters

1.38 5.00 8.00 Pariază

NetBet

1.37 4.65 7.75 Pariază

888sport

1.34 4.90 9.00 Pariază

Betfair

1.36 5.00 8.00 Pariază

Superbet

1.40 5.00 7.85 Pariază

Casa Pariurilor

1.37 5.10 8.60 Pariază

Favorita în ochii caselor de pariuri este Manchester City, sau cel puțin așa ne arată cotele. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză dacă ne luăm după performanța lor din acest sezon, și performanțele nu foarte strălucite ale lui Manchester United. Trebuie considerat însă faptul că United sunt pe locul patru momentan, și că cetățenii nu sunt invincibili dacă ne uităm la reușita lui Tottenham de acum două săptămâni.

În materie de pariuri alternative, cele două echipe au ambele marcatori foarte capabili în loturile lor. Raheem Sterling și Riyad Mahrez au contribuit zece și opt goluri pentru City, în timp ce pentru United au contribuit Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo, nouă goluri fiecare. În ceea ce privește numărul total de goluri din meci, este dificil de prezis concret pentru partida aceasta. Ambele echipe au reușit același număr de meciuri cu minim trei goluri atunci când jucau acasă, respectiv în deplasare. Dacă ar fi să alegem însă, peste trei goluri pare mai probabil.

Așadar, va reuși City să câștige ambele derby-uri din acest sezon, sau își va salva United onoarea? Vom vedea o dispută plină de goluri sau un meci foarte tactic și defensiv?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/manchester-city-manchester-united-premier-league-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/manchester-city-manchester-united-premier-league-2022.png" width="300" height="174" alt="Manchester City - Manchester United 2022 pariuri și cote">