Sari la conținut

Magnumbet Pariuri Recenzie

Magnumbet Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3.5)
½☆
Scor total (4)
Pozitive
  • Oferta de sporturi
  • Cote competitive
  • Site-ul mobil
  • Bonusul de bun venit
Negative
  • Lipsa live chat
  • Bonusuri puține
Concluzie

Magnumbet este unul dintre operatorii de pariuri sportive online mai tineri de pe piața românească, fiind înființat în 2021. În ciuda acestui fapt, are în spate mai mulți ani de experiență ca și agenție de pariuri fizică deci în mod sigur cunosc foarte bine ce își dorește clientela. Opțiunile de pariere sunt din belșug, site-ul pe mobil a primit multă atenție astfel încât să funcționeze optim fără probleme și c otele pe evenimente sunt printre cele mai competitive.

Chiar dacă există și câteva lipsuri precum opțiunile limitate de depunere și retragere sau numărul scăzut de bonusuri pentru utilizatorii existenți, este oarecum de așteptat ca un site care a intrat pe piață în ultimul an să nu aibă chiar toate beneficiile extra disponibile din start. Momentan Magnumbet este un site de pariuri sportive promițător, și merită să îi fie acordată o șansă.

Magnumbet este un operator online de jocuri de noroc deținut de Crowd Entertainment Ltd. Chiar dacă există și un cazinou online sub umbrela acestui brand, principalul focus este secția de pariuri sportive așa cum se poate vedea dacă arunci o privire pe site-ul lor. Există o varietate de sporturi pe care poți plasa pariuri, cotele oferite sunt foarte competitive, în ceea ce privește ligile de fotbal disponibile putem regăsi atât competițiile internaționale de renume cât și ligile naționale ale țărilor precum Qatar, Peru sau Iordania. De asemenea, site-ul funcționează impecabil pe dispozitivele mobile.

Pentru ca totul să se desfășoare într-un cadru legal, Magnumbet deține licența nr. L1213823W001269 emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Un alt aspect atrăgător este reprezentat de promoțiile oferite de către Magnumbet și anume cote periodic mai mari decât oferta pieței.

Tipuri de pariuri

După cum spuneam, oferta de pariere a celor de la Magnumbet este una bogată. În selecția lor putem regăsi peste 20 de diverse sporturi precum nelipsitul fotbal, baschet, hochei sau chiar golf. E important să știi că deși site-ul nu oferă streaming-ul meciurilor, este prezentă totuși o casetă în care poți accesa statistici în timp real despre echipe sau jucători, evenimente din timpul meciului, scoruri și așa mai departe.

Fotbal

Nu e de mirare că fotbalul este principalul sport care se regăsește în oferta celor de la Magnumbet (sau a oricărui alt operator de altfel). Din punctul acesta de vedere, sunt disponibile pentru pariere meciurile din Champions League și Europa League sau Europa Conference League, Liga 1, Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, precum și ligile inferioare ale acestor țări și multe altele atât înainte de începerea meciurilor cât și live. Bineînțeles că fiecare meci vine cu opțiuni de pariere atât pe rezultatul final cât și pe alte evenimente din timpul partidei, opțiuni de handicap, etc.

Handbal

Un alt sport din oferta Magnumbet este handbalul. Ca și la fotbal, poți paria pe competițiile europene de top EHF, Champions League sau ligile naționale din multiple țări precum Danemarca, Franța, Germania – în edițiile feminine și masculine. Și aici ai opțiunea de a paria pe rezultatul final sau evenimente din timpul meciului.

Baschet

Dacă ești genul de parior care preferă baschetul, atunci vei fi fericit să afli că este și acesta disponibil. Spectacolul din NBA este la locul lui, alaturandu-se listei de opțiuni ce include Euroleague, Eurocup, și competițiile locale din Franța, Lituania sau chiar și Argentina.

Bonusuri și promoții

La capitolul bonusuri, Magnumbet nu dezamăgește dar nici nu impresionează foarte tare. Pariorii noi se pot bucura de bonusul generos de bun venit în valoare de 100% până la 1.000 RON la prima depunere. Jucătorilor existenți nu li se oferă deocamdată un bonus la depunere, însă pentru ei Magnumbet a pregătit oferta Cota Magnum care constă în cote mărite pentru evenimentele principale ale zilei – această ofertă fiind disponibilă pre-meci – sau oferta Magnum Bonus – o promoție care iți oferă câștiguri extra în funcție de câte evenimente plasezi pe un bilet de pariuri care culminează cu 160% extra câștig la 26 sau mai multe evenimente pe același bilet. Ar mai fi disponibilă și promoția Magnum Extra, similară cu Cota Magnum în sensul că poți alege un eveniment din lista pusă la dispoziție de către site și acesta va avea cota mărită pentru rezultatul final.

Depuneri și plăți

Momentan Magnumbet nu oferă posibilitatea de a depune bani decât prin cardul bancar Visa, Mastercard sau Maestro. Suma minimă ce poate fi retrasă este 50 RON, taxa este de 2% conform legislațiilor în vigoare și tranzacția se efectuează instant. Se lucrează la adăugarea mai multor metode pentru a îi putea mulțumi și pe cei care preferă să își depună banii prin căi alternative.

Retragerile după cum probabil te aștepți se pot efectua doar prin cardul bancar Visa, Mastercard sau Maestro. Tranzacția va fi supusă unei taxe de 1% și poate dura până la 7 zile în perioadele mai aglomerate.

Mobil

Jucătorii care preferă să își plaseze pariurile din mișcare vor fi fericiți să afle că site-ul celor de la Magnumbet funcționează excelent pe mobil. Poți plasa pariuri, depune bani, accesa bonusur – orice ai putea face pe versiunea de desktop poți face și pe versiunea mobilă. Așadar nu trebuie să îți faci griji, poți să îți plasezi pariurile direct de pe telefon sau tabletă în timp ce te uiți la meciuri cu prietenii indiferent dacă v-ați adunat în sufrageria cuiva sau sunteți la terasa preferată.

Din păcate însă Magnumbet nu oferă o aplicație dedicată pentru Android, iPhone sau iPad. Dar cum spuneam, site-ul funcționează atât de bine și este atât de ușor de navigat încât garantat nu îi vei simți lipsa.

Servicii cu clienții

Pe partea de servicii cu clienții, Magnumbet au pregătit o secție de întrebări frecvente foarte bine pusă la punct care ar trebui să te ajute cu orice dilemă ai putea avea. Dacă nu îți este suficientă însă, poți lua legătura cu unul dintre agenții de suport Magnumbet utilizând formularul de contact disponibil pe site. În general, ar trebui să primești un răspuns până în următoarea zi după trimiterea mesajului.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.000 RON
Informații generale
Număr Licență L1213823W001269
Firmă Crowd Entertainment Ltd.
Pariuri Live
# Sporturi 20+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 20 RON
Termen de Plată 15 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 1.000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat