Sari la conținut

Pariuri Hochei pe Gheață

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai vizionate sporturi, atât în Europa cât și pe continentul American. Acest sport este considerat a fi cel mai rapid sport din lume. Este adevărat că nu vei găsi un sport cu o viteză de joc mai mare. În plus, pe lângă viteza foarte mare, poți fi martor la un nivel ridicat de forță, agilitate și strategie.

Acest sport are toate ingredientele pentru a te menține în suspans pe toată durata partidei respective. Mai mult decât atât, acest sport are un potențial foarte mare când este vorba de pariuri sportive.

În acest articol îți vom dezvăluii acest potențial și vom discuta unde îți poți plasa pariul legat de hocheiul pe gheață.


Pariuri EUA-NHL

Din ceea ce ți-am povestit deja despre acest sport, poți înțelege că pariurile legate de hocheiul pe gheață sunt foarte numeroase. Campionatele EUA și NHL sunt cele mai urmărite, ceea ce înseamnă că aici vei profita și de cele mai multe oportunități de a-ți plasa pariul preferat. Poți plasa pariuri specifice pentru fiecare repriză, de exemplu. Selectează marcatorul primului gol, sau jucătorul care nu va face parte din lotul de start. Alege marcatorul cel mai bun, totalul golurilor sau scorul final. Există și oportunitatea de a selecta un pariu de tipul sub/peste sau de tipul par/impar. Așadar, acest sport îți oferă foarte multe oportunități de a-ți încerca norocul, dar este pe deasupra și extrem de plăcut de urmărit.

Hochei pe Gheață

Case de pariuri de top online din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Strategii și tipuri de pariuri

Sezonul de hochei este unul lung și îți oferă o doză sănătoasă de acțiune de-a lungul anului. Pentru a profita la maxim de oportunitățile oferite de acest sport este important să înțelegi cât de cât sistemul cotelor. Cota unui pariu este factorul principal de care trebuie sa ții cont când îți plasezi pariul. Acesta va stabili câștigul tău. În plus, chiar dacă pariul tine de noroc, pariorii care au o strategie bine stabilită câștiga mai des. Înainte de a-ți alege echipa favorită la pariuri trebuie să te uiți la forma în care aceasta se află. Aici este important să intri în detaliu, pentru că cele mai multe echipe vor juca mult mai bine acasă. Spectatorii se află foarte aproape de acțiune și pot deveni ‘al șaptelea jucător’. În al doilea rând trebuie să ții cont de calitatea portarului. Mulți experți consideră că portarul este cel mai important jucător după teren. Mai poți lua în considerare și întâlnirile precedente dintre echipele respective folosindu-te de statisticile pe care le găsești în cele mai multe case de pariuri online din România.

NetBet

NetBet adaugă sistematic cele mai căutate partide de hochei pe gheață la numărul mare de sporturi deja disponibile pe site. După ce selectezi hocheiul pe gheață ești redirecționat pe pagina cu partidele principale. Aici, fiecare partidă în parte va fi prezentată cu pariurile posibile. Putem remarca faptul că NHL-ul dispune de departe de cele mai multe tipuri de pariuri. Cotele îți sunt afișate și îți poți adăuga alte tipuri de pariuri din meniul afișat deasupra partidei respectivă. Cu un simplu clic, pariul îți apare pe bilețelul din partea dreaptă a paginii.


Unibet

UnibetO dată intrat pe pagina dedicată hocheiului pe gheață vei putea regăsi toate partidele care urmează să se desfășoare și la care îți poți încerca norocul. Cele mai tari partide, de cele mai multe ori cele din NHL, le vei putea urmări live prin streaming. Tot ce trebuie să faci acum este să dai clic pe partida favorită. În acest fel deschizi căsuța meciului unde poți regăsi peste o sută de posibilități de a paria, dar și statisticile și istoricul confruntărilor dintre cele două echipe. Ai absolut tot ce-ți trebuie pe o singură pagină pentru a câștiga la maxim.


eFortuna

Și eFortuna are în gama sportivă un număr important de evenimente legate de hocheiul pe gheață. Nu este o surpriză că NHL-ul predomină și aici. Remarcăm însă că numărul pariurilor posibile este mai mic decât la celelalte case de pariuri pe care le-am discutat în acest articol. Pariul se plasează însă foarte simplu și cu un simplu clic poți confirma alegerea ta pe bilețelul de pariuri. eFortuna îți oferă destule oportunități pentru a-ți plasa pariul preferat la hocheiul pe gheață.