Sari la conținut

Get’s Bet Pariuri Recenzie

Get’s Bet Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
 • 33 de sporturi
 • O gamă extrem de variată de tipuri de pariuri
 • Pariuri la evenimente live
Negative
 • Lipsa unui chat live
 • Uneori emailul de confirmare pentru valiarea contului nu este trimis
Concluzie

Get’s Bet reprezintă o agenție de pariuri sportive online care a fost de curând licențiată să opereze pe piața pariurilor online din România. Având în vedere că este o platformă atât de tânară, gama de sporturi și tipurile de pariuri sunt foarte vaste, ea putând concura cu oricare din competitorii săi majori. Aici găsești sporturi diferite, din cele mai populare precum fotbalul și tenisul sau handbalul, cât și din cele mai puțin cunoscute la noi în țară, precum surfingul sau bandy. Versiunea mobilă a site-ului este ușor navigabilă și accesibilă, iar departamentul cu clienții este destul de prompt, cu toate că nu există un chat live care să fie disponibil non stop. Cu toate acestea, operatorul a reușit, într-un timp foarte scurt, să fie un jucător destul de puternic pe piața locală de pariuri sportive online, prezentând un real potențial de a deveni un competitor de luat în seamă alături de numele consacrate din această branșă. Bonusuri

Get’s Bet este o agenție de pariuri online care oferă o gamă variată de sporturi pe care jucătorii pot paria, precum fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei și chiar sporturi mai puțin populare precum surfing sau trotting. Acest operator se deosebește de competitorii săi prin faptul că prezintă opțiuni multiple pentru tipurile de pariuri, dar și prin gama variată de pariuri live ce pot fi plasate aici. Platforma online a acestui operator poate fi accesată și de pe telefonul mobil sau tabletă, fără a fi necesar să încarci o aplicație anume, direct de pe browser-ul dispozitivului. Get’s Bet este licențiat să opereze în acest domeniu de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2018, însă are în spate experiența agențiilor offline din 2004. Operatorul oferă trei bonusuri pentru jucătorii care plasează pariuri sportive. Această platformă oferă și un cazinou online, cu sloturi, rulete, blackjack, poker, cât și un cazinou live.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Tipuri de pariuri

Pe Get’s Bet, există momentan 33 de sporturi pe care poți plasa pariuri, acestea fiind din cele mai populare precum fotbalul, tenisul, baschetul, cât și din cele mai puțin cunoscute la noi în țară, ca de exemplu fotbalul australian sau hurling galic. Pariurile care pot fi plasate la acest operator online pot fi simple, conținând un singur eveniment, combinate, în care jucătorul poate paria pe mai multe evenimente, pentru care trebuie să existe un minim pentru pronosticarea rezultatelor corecte, sau în sistem. De asemenea, pe această platformă ai posibilitatea de a paria live momentan pe 14 sporturi diferite, cu un număr mare de evenimente, cote avantajoase și o gama variată de tipuri de pariuri care pot fi plasate. Acest operator are o platformă ușor accesibilă, pariurile putând fi plasate cu doar câteva click-uri.

Pagina principală Get's Bet

Fotbal

Get's Bet pariuri la fotbalPariurile la fotbal de pe acestă platformă pot fi simple, combinate sau în sistem, care presupun că, pe lângă parierea pe anumite combinații, pariezi și pe alte meciuri pentru care trebuie să pronistichezi rezultatul corect. Câștigul la acest tip de pariuri depinde de suma pariată (miză), de cotele stabilite de operator pentru acele evenimente sportive și de cotele calculate pentru pariurile combinate. Piețele disponibile la pariurile de fotbal sunt din cele mai diverse, acestea fiind atât cele mai cunoscute, ca de exemplu Anglia – Premier League, Cupa României sau Germania – Budesliga, precum și cele mai putin cunoscute, precum Agentina – National B, Hong Kong – Premier sau Mexic – Tineret.

Poți plasa pariuri 1×2 (cu trei pronosticuri, jucătorul trebuind să îl aleagă pe cel corect), 1×2 prima repriză, pe total de goluri, pe prima echipă care marchează, peste/sub total cornere 2 variante, de tip handicap asiatic final (un pariu cu două opțiuni, în care unul din rezultate primește un avantaj fictiv, iar celălalt – un handicap fictiv), etc. Platforma live pentru pariurile la fotbal de pe Get’s Bet este diversă, fiind una performantă, cu opțiuni de pariuri deosebit de diversificate și cote avantajoase. Momentan, operatorul oferă doar o singură promoție care poate fi valabilă și pentru fotbal, aceasta fiind însă una temporară, care se sfârșește pe data de 1 decembrie 2018.

Handbal

Handbalul revine destul de puternic ca un sport important pe piața pariurilor din România, cu Cristina Neagu fiind declarată din nou cea mai buna handbalistă din lume în anul 2017 de către Federația Europeană de Handbal. Nici la acest sport Get’s Bet nu se prezintă rău, platforma adoptând piețe din ligile de top, cât și din alte ligi precum EHF Cup Feminin sau Serbia Superliga. Unele din aceste competiții pot fi urmărite live pe website, pariurile putând fi plasate în timp ce evenimentul se desfășoară, ceea ce crește și mai mult interesul jucătorilor.

Surf

Surfingul este un alt sport mai puțin popular la noi în țară, care însă atrage atenția jucătorilor din țările consacrate precum Statele Unite ale Americii sau Australia. Momentan, pariurile la acest sport se pot plasa pe evenimentul sportiv WSL din 2018 (World Surf Championship Tour, o ligă de surfing profesionistă care include evenimente ce se desfăsoară din luna martie până în mijlocul lui decembrie), iar pariurile pot fi plasate pe câștigător. De asemenea, se pot plasa aici pariuri pe competiția Surfing Billabong Pipe Masters 2018, care are loc între 8 și 20 decembrie 2018 și unde se vor întrece unii din cei mai respectați surferi din lume.

Bonusuri și promoții

Bonusuri la Get's BetBonusurile oferite de Get’s Bet sunt destul de puține, ele constând din două promoții pentru noii veniți și una pentru cei care deja au un cont deschis pe acest website. Operatorul oferă pentru noii veniți un bonus de 50% din prima, a doua, a treia, a patra și a cincea depunere, în anumite limite, cât și unul pentru confirmarea și validarea contului care constă în premierea cu 50 RON atunci când detaliie sunt confirmate. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cel de-al doilea bonus este să-ți încarci o copie după actul tău de identitate și să o trimiți la o adresă de email. Apoi, pentru jucătorii care au deja un cont pe această platformă, se oferă promoția prin care, în fiecare zi în care te loghezi pe cont, poți beneficia de un pariu tip Șansă 5 – un pariu prin care, dacă joci la mai multe evenimente sportive, ți se garantează o șansă de câștig suplimentară.

Depuneri și plăți

Depuneri la Get's BetPe partea de depuneri, Get’s Bet oferă aceleași modalități de plată ca și pentru cazinoul online, acestea putând fi efectuate fie prin cardul bancar Visa sau MasterCard, caz în care depunerea minimă este de 20 RON, fie prin depunere direct în agențiile offline, unde depunerea minima este de numai 10 RON. Pentru ambele tipuri de depuneri, procesarea plăților se desfășoară instantaneu.

În ceea ce privește retragerile, acestea pot fi efectuate prin intermediul cardului Visa sau MasterCard, caz în care perioada de timp pentru procesarea plăților este de două până la cinci zile lucrătoare, sau prin agenții. Acest tip de retrageri necesită o singură zi pentru prelucrarea plăților. Atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri, nu se efectuează nici un comision.

Mobil

Get’s Bet poate fi oricând accesat de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, versiunea mobilă fiind ușor de accesat și bine structurată, dispunând de aceleași sporturi pe care se pot plasa pariuri pre-meci și live ca și de pe website. Platforma nu prezintă o aplicație specială pentru Android sau iOS, prin urmare tot ce trebuie să faci pentru a plasa un pariu de pe dispozitivul mobil este să accesezi website-ul direct de pe browser-ul acestuia. Tipurile de pariuri care pot fi depuse de pe telefonul mobil sau tabletă sunt aceleași ca și de pe PC, fiind ușor de plasat chiar și pentru începători, iar grafica utilizată este ușor navigabilă și accesibilă.

Get's Bet pe mobil Get's Bet de pe mobil

Servicii cu clienții

Operatorul de pariuri online Get’s Bet are un departament de servicii cu clienții destul de prompt, care răspunde repede doleanțelor sau întrebărilor clienților săi, jucătorii putând să contacteze acest departament prin intermediul unei adrese de email, al unui număr de telefon sau al unui formular de contact. Momentan, site-ul nu prezintă opțiunea de contact prin chat live care să fie disponibil non stop, însă sperăm că acest tânăr operator va găsi o soluție pentru această problemă în curând.

Bonusuri

Prezentare Rapidă


Bonusuri

 • Bonus Fără Depozit: 0
 • Bonus Bun Venit: 650 RON
Informații generale
Număr Licență L1173107W000815
Firmă Get's Bet Online LTD
Pariuri Live
# Sporturi 33
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată 1 zi
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 650 RON
Bonus Fără Depunere 0
Bonus Depunere 650 RON
Bonus Aducere Prieteni 0
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat