HomepariuriPariuri Fotbal American

Pariuri Fotbal American

Pariuri Fotbal American

Cu toții am auzit de fotbalul american și știm că e un sport al bărbaților. Tot ceea ce trebuie să facă jucătorii este să alerge cu mingea în partea cealaltă a terenului adversarilor, însă pentru a marca acest gol trebuie să existe și o strategie. Acest sport este pracicat în Statele Unite ale Americii și în Canada. Desigur și celalate state europene practică acest sport, însă ca și pasiune, amercicanii find adevărații profesoniști.

În casele de pariuri sportive din România există o mulțime de posibilități să câștigi o mulțime de RON deoarece sunt o mulțime de tipuri de pariuri cu cote mari. Poți paria direct de pe telefon sau tabletă, ori de pe calculator direct de acasă. Pe site-uri poți găsi și strategii cum și când să pariezi. De asemenea, poți paria și live înmomentul în care crezi că echipa pe care ai pariat-o poate marca un gol în acel moment. Deci sunt o mulțime de posibilități de a câștiga în casele de pariuri dacă ești atent la strategiile oferite.

NFL

NFL este prescurtarea de la National Football League, fiind cea mai importantă ligă a fotbalului american. Aceasta a fost fondată în SUA în 1920 de către 11 echipe. Acum această ligă este divizată în două conferințe American Football Conference și National Football Conference. Pentru anul 2018 vor participa 32 de echipe. Cea mai bună echipă din fotbalul american este Green Bay Packers, având 13 trofee.

Prima confruntare din 2018, fiind la a 99-a ediție, va debuta cu meciul dintre NFL Kickoff Game contra Super Bowl LII. Timp de 17 săptămâni se vor juca 256 de meciuri. Pe site-uri sunt deja afișate echipele și ziua în care vor juca. Unele echipe au primit noi antrenori cu o reputație foarte bună, astfel încât campionatele din 2018 să fie și mai excitante. Aceste meciuri pot fi urmărite și pe site-urile caselor de pariuri sportive. Poți paria live în momentul în care crezi că ai șanse să câști, controlul fiind direct în mâinile tale.

Super Bowl

Super Bowl II cunoscut și sub numele de Super Bowl 52 va fi prezent și în 2018. Acestă competiție se va desfășura întreg anul în statul american Minneapolis la U.S Bank Stadium. La acest campionat sunt așteptați peste 77.000 oameni. Cel mai bun jucător din acest campionat este Chris Simms. Însă pentru acest an foarte multe echipe își doresc și luptă pentru cucerirea Super Bowl 2018 precum Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Tennessee Titan etc. De aceea casele de pariuri au organizat pentru acest an super promoții unde clienții pot alege și câșiga mii de RON.

În sprijinirea acestei cupe dar și pentru imaginea sportului va fi Justin Timberlake. Acest sport plin de surprize, de învrâgeri și câștiguri a adus de multe ori bucurii multor oameni din întreaga lume. Îți vom spune acum care sunt cele mai bune echipe din acest campionat. În analizele specialiștilor cea mai mare o acordă echipei Philadelphia Eagles, urmată de New England Patriots, Pittsburgh Steelers, Minneasota Vikings etc. Atât pe site-urile de pariuri sportive române, cât și pe site-urile cluburilor au existat mereu statistici și păreri asupra fiecărei echipe, evoluția acestora etc.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Cote și strategii

Așa cum ați văzut mai sus în 2018 sunt organizate atâtea meciuri încât întradevăr puteți câștiga mii de RON. Însă pentru asta trebuie să pariați și să urmăriți fiecare meci și strategiile pe care le recomandăm sau pe care le-ați găsit. Înainte să prezentăm care sunt cotele acordate de casele de pariuri, îți prezentăm care sunt principalele campionate din acest sport tipic masculin. Așa cum ați văzut mai sus unul din campionate este NFL cel mai mare din America cu peste un milion de susținători, urmat de Super Blowl. Un alt campionat al fotbalului american este Future College Football Schedusles (NCAA) . Acest campionat conține aproximativ 11 subdivize, care și acestea la rândul lor sunt formate din cluburi locale. Printre cele mai cunoscute și bune subdivizii ale NCAA sunt Big 12, Big Teen, ACC, Conference USA etc. Fiecare echipă luptă pentru a-și menține o poziție bună.

Casele de pariuri sportive au acordat o mulțime de cote super mari pentru meciurile care vor fi jucate în 2018. Aceste pariuri pot fi plasate ori pentru echipa care va câștiga ori pentru egalitate. Un alt timp de pariu poate fi pentru prelungiri ori la handicap. Astfel de exemple pot continua însă te invităm să le descoperi și să te bucuri direct pe site-urile de pariuri legale din România. Ca și stragii recomandăm să urmărești fiecare detaliu pe care ți-l oferă site-urile de pariuri, evoluția echipei și jucătorilor, câte pierderi și câșturi au avut, analizele specialiștilor etc. Este recomandat ca înainte de a paria să acorzi un anumit pentru a verifica care este starea echipei sau a jucătorilor, analizele efectuate de specialiști și să urmărești modul cum au jucat echipele până în 2018. Dacă respecți aceste sfaturi atunci câștigul este de partea ta.

eFortuna

eFortuna este una dintre cele mai moderne case de pariuri din țară unde oferă programe moderne și ușoare de utilizare. Înainte de a paria echipa pe care vrei să pariezi poți să apeși butonul din partea dreaptă pentru a urmării evoluția fiecărei echipe. Cu acest program poți urmării evoluțiile, punctele pe care le deține, viitoarele meciuri etc. Aici poți să pariezi pentru rezultatul meciurilor la handicap, cine va fi câștigătorul sau numărul total de puncte.

Pentru fiecare campionat sunt efectuate cote și detalii. Sunt peste 30 de meciuri pe care le poți paria încă chiar de acum. Nu uita pentru a paria și câștiga trebuie să ai un cont și bani. Cu cât pariezi mai mult cu atât ai șansa să câștigi mai mult. În cazul în care nu ai cont, poți deschide unul chiar acum și te vei bucura și de un bonus.

Unibet

UnibetLa Unibet de asemenea te poți bucura de câștiguri mari. Asigură-te că ai un cont și bani iîn cont pentru a paria și câștiga și mai mulți RON. Ca și celalte case de pariuri sportive, vei găsi în partea dreapta un buton special pentru a prezenta statisciile și evoluțiile echipelor sau jucătorilor. Sunt prezentatele evoluțiilor echipelor nu numai din ultimul an , ci și din anii anteriori. De asemenea, oferă detalii despre modul cum au jucat și în ultimele meciuri sau campionate. Tot ceea ce trebuie să faci este să fi atent și să pariezi pe echipa care crezi că va câștiga.

Înafară de pariurile obișnuite, Unibet oferă și șansa de a paria pentru prelungiri, handicap inclusiv prelungiri, pentru sferturi, pentru câștigătoarea partidei și totalul de puncte, pentru anumite evenimente surpriză precum prima la 10 puncte sau 20 puncte etc. Astfel de oferte pot continua și îți propunem să le descoperi și să le pariezi. Pariază și vei avea șanse să câștigi.

888sports

Așa cum am menționat aproximativ fiecare casă de pariuri sportive oferă pentru acest sport detalii și statisticii despre echipe. Și 888sports oferă detalii despre echipe și jucători, butonul fiind în partea stângă înaintea echipelor. Aici poți paria pe meci, la handicap sau pentru numărul total de puncte. Desigur oferă și detalii despre meciurile anterioare sau pur și simplu o răsfoire.

Poți paria si live direct în timpul meciurilor. Poți alege mai multe cote de odată pentru a câștiga și mai mult. Pariază de pe calculator sau telefon și ai șanse să câștigi mii de RON. Urmărește fiecare meci și pariază chiar acum. În cazul în care nu ți-ai deschis un cont, poți să îl deschizi chiar acum. Mult succes!

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fotbal-american-pariuri.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fotbal-american-pariuri.jpg" width="300" height="199" alt="Pariuri Fotbal American">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game.jpg" alt="" width="976" height="549" class="aligncenter size-full wp-image-2696" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game.jpg 976w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game-360x203.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-fotbal-game-790x444.jpg 790w" sizes="(max-width: 976px) 100vw, 976px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-1024x640.jpg" alt="" width="1024" height="640" class="aligncenter size-large wp-image-2697" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-1024x640.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-300x187.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-180x112.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-360x225.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-790x493.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams-1095x684.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/american-football-teams.jpg 1500w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-11" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-15" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-649" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />