HomepariuriFortuna verificare bilet

Fortuna verificare bilet

Fortuna verificare bilet

Dacă ești obișnuit cu pariurile sportive ști că verificarea biletului nu este un lucru complicat. Pentru începători însă este posibil să fie necesare niște explicații. În primul rând trebuie să știi că la eFortuna poți paria online, dar și în agenții. Același lucru se poate spune și despre verificare biletului.

Așadar, ai posibilitatea de a-ți verifica biletul atât online cât și în casele de pariuri Fortuna din țară. Află însă că poți verifica un bilet pe care l-ai jucat în agenție foarte rapid online. Feeling Lucky îți prezintă modalitățile de a-ți verifica biletul de pariuri jucat la casa de pariuri Fortuna.

Cum îmi verific biletul Fortuna online?

Pariul online plasat împreună cu cei de la Fortuna este unul foarte simplu, așa că de ce ar fi complicat să-ți verifici apoi biletul? Dacă ești membru eFortuna și ai pariat online sau după mobil, poți afla rezultatul bilețelului jucat de tine foarte repede. Pentru a face acest lucru, este suficient să urmărești următorii pași după ce ți-ai făcut cont și ai pariat online:

 1. Loghează-te în contul tău eFortuna.
 2. Selectează lista cu pariuri din meniul de sus.
 3. Caută printre pariurile tale, categorizate după rezultat (pierzătoare sau câștigătoare) sau după perioadă (ultima săptămână, ultima lună…).

Cum îmi verific biletul Fortuna din agenții?

Chiar dacă ai pariat offline în una din cele peste 750 de agenții Fortuna din țară ăți vei putea verifica biletul de pariuri jucat de tine atât în agenții cât și online. Procesul este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să urmarești acești pași:

 1. Întră pe eFortuna.ro.
 2. Din meniul de sus, accesează secțiunea cu pariuri în agenții.
 3. În partea dreaptă vei vedea o casuță de verificare a biletului. Aici trebuie să introduci codul de 5 caractere pe care-l poți găsi pe bilețelul tău.

Trei pași foarte simpli prin care îți poți verifica așadar biletul de pariuri Fortuna în doar câteva secunde.

eFortuna site

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Descărcare rezultate

Dacă dorești să verifici rezultatele partidelor sportive, Fortuna îți oferă această oportunitate. Intră pe site-ul agențiilor eFortuna. Din meniul din dreaptă poți selecta ‘descarcă rezultate’. Din acest meniu poți da mai departe clic pe rezultate.pdf după care acesta se va descărca direct prin browser-ul pe care-l folosești. Tot ce-ți mai trebuie este un cititor pdf. În acest document găsești zilnic rezultatele partidelor sportive. Poți regăsi numarul partidei, oferta pariului, tipul câștigului și rezultatul. Din nou o metodă foarte simplă și rapidă dar foarte utilă ce ne este oferită de eFortuna.

Pariuri online cu eFortuna

Ca și în agenții, poți plasa pariuri pe o mulțime de sporturi. Ai posibilitatea de a paria direct după site. Interfața este făcută într-un mod intuitiv, ceea ce permite navigarea facilă și intuitivă a conținutului. Există și posibilitatea de a paria live. Poți paria de oriunde și oricând folosindu-te de site-ul mobil, interfața site-ului fiind foarte bine adaptată ecranelor mici.

Dacă intri în categoria live, poți selecta orice eveniment este afișat și intri pe pagina cu statistici. Acolo ești ținut la curent cu toate informațiile actuale. eFortuna ne arată ca acordă multă importanță bonusurilor și promoțiilor prin pachetul generos de bun venit care ne este oferit.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png" width="300" height="174" alt="Fortuna verificare bilet">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-1024x489.png" alt="eFortuna site" width="1024" height="489" class="aligncenter size-large wp-image-325" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-1024x489.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-300x143.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-180x86.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-360x172.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-790x377.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb-1095x523.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eFortuna-site-thumb.png 1600w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />