Sari la conținut

Pariuri Floorball

Floorball este un sport de echipă, jucat în interior pe o suprafață de parchet. Acest sport a luat naștere în Suedia în anii 1970 și este practicat în țările scandinavine și în centrul Europei. Acest sport este asemănător cu hocheiul de gheață, însă cu câteva diferențe. Uneori în echipă pot fi până la 4 jucători sau alteori până la 20 jucători. Un șeci are trei reprize a câte 20 de minute fiecare.

Pe site-urile de pariuri sportive veți găsi oferte speciale dedicate acestui sport nordic,devenit popular în toată Europa și lume. Poți paria cu echipa favorită sau la handicap, ori poți opta pentru repreza în care va câștiga sau jucătorul care va marca goluri. Intră pe site-urile acestor case de pariuri și poți paria de pe calculator, ori telefon sau tabletă. În cazul în care nu ai cont îți poți crea unul chiar acum și te vei bucura de bonusuri și premii.

Campionate

Așa cum am menționat și mai sus acest sport este recunoscut în întreaga lume. Unul dintre cel mai recunoscut campionat este Asia Pacific Floorball Championship. Aici se întrec cele mai puternice țări pacifice precum Japonia, Noua Zeelandă, Singapore, Australia etc. Acest campionat este organizat în Singapore, iar cea mai bună echipă este Australia. Un alt campionat a acestui spor se ține în Canada, în diferite orașe precum Ontario, Toronto. Cea mai bună echipă este Ottawa Blizzard. Tot în această zonă este organizat și campionatul North American Floorball Championship fiind o întrecere între Canada și S.U.A. Celalte campionate din Europa sunt Czech Open, Champion Cup, Eurofloorball Cup etc. Și România a jucat în aceste campionate, obținând 100 puncte. Vecinii noștri de peste Prut stau mult mai bine la acest sport, clasânduse pe o poziție mai priviligiată. În momentul de față cea mai bună țară din lume la acest sport este Suedia. Abia în 2020 floorball-ul va fi jucat pentru prima dată la jocurile olimpice mondiale.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Cote și strategii

Pentru a putea paria fără nici un riscm iar câștigul să fie de partea ta, atunci îți recomandăm să urmărești și să ți cont de cele mai sus. În primul rând, trebuie să te intereseyi cum se joacă acest sport, ce campionate sunt organizate și cele mai bune echipe din lume. Caută informații despre echipele sau jucăorii tăi preferați sau urmărește live aceste meciuri. Din momentul în care ai aflat informații despre acest sport, atunci pariază și vei câștiga RON. Cu cât suma pe care o pariezi, cu atât și câștigul este mult mai mare.

Pe site-urile caselor de pariuri din România vei găsi acest sport în rublica pariuri. Sunt introduce meciuri, campionatele și data în care se joacă. Cotele oferite sunt de nerefuzat, dând șansa tuturor de a câștiga sute de RON. Nu uita că pentru a paria trebuie să ai un cont valabil și o sumă de bani. Dacă nu ai încă un cont, îți poți crea unul imediat.

NetBet

La NetBet poți paria acest sport super interesant. Intră pe site și vei găsi acest sport în rublica pariuri. Imediat după ce au fost afișate meciurile poți alege orice tip de cotă oferită. Spre exemplu, în campionatul Sweden Super League joacă Vaxjo IBK contra Jonkopings. Ambele sunt echipe foarte bune, ocupând o poziție foarte bună. Cotele sunt pe măsură utând paria ori pe una dintre ele sau egalitate. Desigur poți alege să parieze la handicap. Acum NetBet are o altă formă de organizare, mult mai eficientă, ușoară și rapidă. Poți paria direct de pe mobil sau tabletă, ori de pe calculator. Pariază acum acest sport floorball și cu siguranță vei câștiga RON dacă ești atent și puțin norocos.

888sport

Pe acest site 888sport sunt de asemenea adăugate mai multe campionate din acest sport european. Modul de pariere diferă de la șeci la meci. Unul din pariurile pe care le puteti plasa este cel normal, adică ori una din echipe câștigă, ori face egalitate. O altă posibiliate este acea de a paria pe numărul total de goluri sau să pariezi la handicap. Și asta încă nu e totm ai șansa să pariezi la șansă dublă sau precizând scorul corect. Așa cum am menționat mai sus un meci se joacă pe reprize. Și pariurile pot fi plasate pe reprize, cu mai multe tipuri de pariuri. Poți intra pe site și să verifici care tip de pariu crezi că ți se potrivește cel mai bine. Cu cât pariezi mai mult, cu atât ai mai multe șanse să câștigi mai mulți RON. Există și opțiune de a paria live, de a alege momentul potrivit și de a-ți retrage banii oricând vrei tu.

Sportingbet

Sportingbet logoAici pariurile nu se opresc niciodată deoarece toată lumea are șansa de a câștiga sute de RON. Pariază orice meci din floorball și poți câșitiga. În bara de sus sunt menționate tipurile de pariuri rezultat, handicap și total. Pentru fiecare secțiune aveți șansa să pariați. Acest site vă oferă și detalii suplimentare despre starea echipelor, jucătorilor. Pentru fiecare campionat sau țară sunt prezente detalii precum clasamentele, echipelem rezultatele, statistici, program, arhivă etc. Pentru a găsi uțor meciurile care se vor juca acasă sau în deplasare sau ambele nici nu trebuie să le mai cauți. Sportingbet oferă aceste detalii doar printr-un clic. Astfel de detalii sunt oferite pentru orice eveniment sportiv. Pariază aceste meciuri acum și profită de aceste detalii suplimentare pe care ți le oferă site-ul pentru a paria așa cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *