HomepariuriFii maestrul pariurilor tale cu Add2Bet de la NetBet

Fii maestrul pariurilor tale cu Add2Bet de la NetBet

Fii maestrul pariurilor tale cu Add2Bet de la NetBet

Dacă ai un pariu deschis și vrei să adaugi alte evenimente la acest pariu, atunci NetBet a venit să te salveze. Pentru că acum anume tu poți să deții controlul pariurilor tale. Deci, dacă ai un pariu deschis, trebuie doar să-ți alegi evenimentul dorit, după care selectezi „Alege un pariu și editează-l”. Alege orice pariu deschis și fă clic pe Add2Bet. Acum poți în sfârșit să plasezi pariul. Ai grijă, pentru că Add2Bet este aplicabil doar la pariurile deschise cu opțiunea cash out disponibilă. Add2Bet nu este disponibil pentru pariurile Each-Way sau cu un freebet.

Ține minte că pariul modificat va avea o miză egală cu valoarea cash out-ului. Odată ce ai selectat opțiunea Add2Bet, pariul deschis selectat este subiectul unui cash out, iar noul pariu Combi creat include evenimente suplimentare. Dacă valoarea cash out-ului a fost schimbată după ce ai selectat un pariu deschis, dar înainte ca să plasezi pariul, atunci se va indica că operațiunea nu poate fi finalizată și va fi anulată. În cazul în care una sau mai multe selecții au fost deja stabilite, ele nu vor fi incluse în noul pariu. Add2Bet este disponibil numai pentru pariurile simple sau pariurile combinate. Așadar, din păcate nu poți folosi opțiunea Add2Bet pentru pariurile de tip sistem.

Desigur, pariurile de tip simplu sau combinat trebuie să aibă cel puțin o selecție nestabilită și, de asemenea, să aibă opțiunea cash out disponibilă. Opțiunea Add2Bet este disponibilă numai în cazul în care valoarea pariului deschis eligibil este egală (sau mai mare) cu suma minimă pentru plasarea unui pariu nou al noului pariu combinat, care ar fi creat prin adăugarea noii selecții prin intermediul Add2Bet. Devină maestrul pariurilor tale cu Add2Bet numai la NetBet, acum e momentul!

Plasează pariuri folosind Add2Bet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-add2bet.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-add2bet.png" width="300" height="120" alt="Fii maestrul pariurilor tale cu Add2Bet de la NetBet">