HomepariuriFCSB - CFR Cluj 2022 pariuri și cote

FCSB - CFR Cluj 2022 pariuri și cote

FCSB - CFR Cluj 2022 pariuri și cote

Pauza de iarnă s-a terminat în Liga 1, așa că acțiunea revine în etapa a 22-a. Duminică pe 23 ianuarie la ora 18:00, Arena Națională va găzdui meciul dintre campioana României, CFR Cluj și principala rivală pentru titlu, FCSB. Deși au fost aproape în ultimii ani, formația din capitală nu a reușit să mai câștige campionatul din 2015.

Ambele echipe se află în formă de top înaintea acestei confruntări, CFR Cluj având cinci victorii din ultimele cinci meciuri. FCSB nu e cu mult mai prejos nici ea, având patru victorii și un egal. Daca ne uităm mai departe la rezultatele din ligă ale celor două, clujenii nu au mai pierdut un meci din octombrie, iar FCSB a pierdut ultima oară în septembrie (când a jucat cu CFR Cluj în deplasare, scor final 4-1).

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri FCSB Egal CFR Cluj Pariu

Unibet

2.75 3.00 2.80 Pariază

winmasters

2.80 3.00 2.68 Pariază

888sport

2.75 2.95 2.75 Pariază

Betano

2.85 3.05 2.70 Pariază

Betfair

2.75 3.00 2.75 Pariază

Superbet

2.75 3.05 2.75 Pariază

Casa Pariurilor

2.70 3.05 2.80 Pariază

Casele de pariuri nu au o favorită clară pentru acest meci, și dacă e sa le facem o analiză amănunțită ajungem la aceeași concluzie. Ambele echipe sunt foarte puternice momentan, și nu le desparte prea mare lucru. Parcă totuși CFR Cluj are un mic avantaj în fața adversarei sale, chiar dacă nu e foarte semnificativ.

În materie de pariuri alternative, opțiunile bune sunt destul de limitate. Florin Tănase de la FCSB s-a remarcat în topul marcatorilor din acest sezon cu nouă reușite, și momentan ocupă locul al treilea în clasament. Billel Omrani, Ciprian Deac și Ianis Stoica au și ei câte cinci goluri fiecare, dar nu sunt suficiente ca să putem spune cu mâna pe inimă că vor marca în acest meci.

Interesant este faptul că CFR Cluj nu au avut nicio remiză în sezonul acesta din Liga 1. Poate că o variantă bună ar fi pe selecțiile de handicap, mai ales dacă te aștepți să spargă gheața cu primul egal al acestei ediții de campionat. Sau de ce nu, poate te aștepți ca una dintre echipe să fie absolut decimată.

Se va apropia FCSB și mai tare de rivala pentru titlu, sau va rămâne CFR Cluj confortabilă în pole position pe măsură ce ne apropiem de playoff? Vor începe clujenii anul cu prima remiză din acest sezon, sau vor debuta cu o victorie? Un lucru e cert: ne așteaptă un meci plin de dramă și intensitate care nu trebuie ratat.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fcsb-cfr-cluj-liga1-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/fcsb-cfr-cluj-liga1-2022.png" width="300" height="174" alt="FCSB - CFR Cluj 2022 pariuri și cote">