HomepariuriFC Sevilla - Real Madrid 2022 pariuri și cote

FC Sevilla - Real Madrid 2022 pariuri și cote

FC Sevilla - Real Madrid 2022 pariuri și cote

Ne apropiem cu pași repezi de finalul sezonului în La Liga, iar cu șapte etape rămase lucrurile încep să devină mai clare în clasament. Duminică, 17 aprilie la ora 22:00 pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, Real Madrid o întâlnește în deplasare pe FC Sevilla într-un meci care le-ar putea aduce madrilenilor trei din cele 13 puncte de care au nevoie momentan pentru a securiza titlul.

Forma Sevillei este acceptabilă înaintea acestei partide, cu o victorie, trei egaluri, și o înfrângere înregistrate în ultimele cinci meciuri. Adversara sa o duce mult mai bine însă, Real reușind să obțină patru victorii și o înfrângere în meciurile lor recente din ligă. Ultima oară când s-au întâlnit cele două a fost în noiembrie, când madrilenii au învins pe teren propriu, scor final 2-1.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri FC Sevilla Egal Real Madrid Pariu

Unibet

2.95 3.40 2.48 Pariază

winmasters

2.90 3.30 2.45 Pariază

NetBet

2.90 3.20 2.40 Pariază

888sport

2.88 3.30 2.40 Pariază

Baumbet

3.00 3.25 2.43 Pariază

Betfair

3.00 3.25 2.40 Pariază

Superbet

3.00 3.25 2.50 Pariază

Casa Pariurilor

3.05 3.40 2.35 Pariază

Casele de pariuri tind să o favorizeze pe Real Madrid pentru acest meci, însă cu un pic de reticență. Cotele ridicate pentru o victorie a lui Real pot fi explicate de faptul că Sevilla este neînvinsă pe teren propriu sezonul acesta. Trebuie ținut cont însă că Real Madrid e cea mai bună echipă din La Liga atunci când joacă în deplasare, așadar s-ar putea să vedem sfârșitul recordului perfect al Sevillei. În orice caz, victoria gazdelor este foarte improbabilă, iar cotele oferite nu justifică riscul. Părerea noastră este că victoria oaspeților este cel mai probabil eveniment, însă egalul are o probabilitate apropiată.

În materie de pariuri alternative, ca și în multe alte meciuri din La Liga, Real Madrid duce greul în ceea ce privește topul marcatorilor. Karim Benzema și Vinicius Junior nu mai au nevoie de introducere, cei doi combinând pentru 38 de goluri în ligă sezonul acesta. Sevilla are golurile distribuite ceva mai uniform între jucătorii din lotul său, singurul mai remarcabil fiind Rafael Mir cu nouă reușite. În orice caz, ne așteptăm să vedem un meci dinamic și plin de acțiune, ceea ce înseamnă și multe oportunități pentru a înscrie. Peste 2.5 goluri pare să fie pariul cu cea mai mare posibilitate să iasă câștigător.

Așadar, va reuși Real Madrid să se apropie de capturarea unui nou titlu, sau le va încurca FC Sevilla socotelile?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sevilla-fc-real-madrid-la-liga-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sevilla-fc-real-madrid-la-liga-2022.png" width="300" height="174" alt="FC Sevilla - Real Madrid 2022 pariuri și cote">