Sari la conținut

Favbet Pariuri Recenzie

Favbet Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (5)
Scor total (4)
Pozitive
  • Serviciul pentru clienți
  • Jocuri virtuale
  • Multe sporturi
Negative
  • Număr limitat de regiuni la sporturi
  • Pagina principală supraîncărcată
Concluzie

Așadar, acum că ne-am uitat la toate aspectele acestui site putem spune cu siguranță că deși ne-am așteptat la mai multe promoții, acest site de pariuri sportive este unul bun, cu punctul forte al acestui site fiind clar serviciul pentru clienți. Un alt avantaj la Favbet este numărul mare de sporturi disponibile, plus posibilitatea de a paria la jocuri virtuale și posibilitatea de a paria live pe evenimentele tale preferate în timp ce te uiți la ele în direct prin livestream. Interfața site-ului este ușoară de folosit deși inițial pare cam supraîncărcată. Vizitează Favbet

Favbet este un site care oferă doar pariuri sportive, așa că nu vom găsi, ca la multe alte site-uri similare, o secțiune cu jocuri de cazinou sau poker. Acest site inițial poate să pară unpic supraîncărcat, mai ales cu imaginea de fundal care este o reclamă pentru aplicațiile pentru mobil, însă dacă ne luăm timpul să analizăm mai bine diferitele secțiuni devine mult mai clar și este ușor de înțeles ce găsim unde. Vedem de asemenea că o mare parte a site-ului este dedicată serviciului pentru clienți, pe care urmează să îl discutăm mai elaborat mai jos în această recenzie. Favbet ne oferă pariuri sportive normale la sporturi de la fotbal la șah, pariuri live și pariuri pe jocuri virtuale precum curse cu cai sau fotbal virtual. În afară de depuneri și retrageri online acest site dispune de o întreagă rețea de agenții din toată țara unde putem merge să depunem sau să retragem bani din cont. Favbet dispune de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

favbet-pariuri-plasare-pariu

Tipuri de pariuri

La Favbet avem acces la pariuri sportive pe 22 de sporturi în total, inclusiv curse virtuale cu cai, MMA și Snooker. Selectând un sport ne apare apoi lista cu regiunile disponibile pentru acel sport. Când selectăm o regiune ni se dă pe coloana din mijlocul paginii evenimentele disponibile pentru acea regiune, iar în dreapta paginii avem talonul de pariuri. Pe lângă pariurile normale avem la dispoziție și pariuri live, unde sunt disponibile o mare parte din sporturile oferite și la pariurile normale. Unele evenimente live oferă și posibilitatea de livestream ca să îți poți urmări sportul preferat direct de pe site. Dacă nu găsești evenimente interesante pe secțiunile de pariuri live sau pariuri normale, poți să-ți încerci norocul la jocurile virtuale live. Cum plasăm un pariu aflăm dacă dăm click pe butonul „Cum poți plasa un pariu” din dreapta paginii, unde este foarte bine explicat cu imagini procesul acesta.

Fotbal

favbet-pariuri-mobilPariurile pe fotbal sunt oferite la Favbet pentru 52 de regiuni diferite. După selectarea regiunii și a ligii dorite (UEFA Champions League, Bundesliga, Premier League, etc) vedem un tabel cu data și ora meciului și lângă ele vedem cotele pentru eveniment. Selectând evenimentul dorit vedem apoi diferitele aspecte pe care putem paria. La fotbal acestea sunt printre altele echipa care va da primul gol, minutul primului gol sau numărul total de goluri. Pe lângă pariurile obișnuite putem paria live la foarte multe meciuri, iar dacă aici nu găsim evenimente interesante, avem și jocurile virtuale unde putem paria pe meciuri virtuale de fotbal oricând.

Handbal

Pentru handbal avem acces la 5 regiuni la Favbet: Europa, Suedia, Danemarca, Polonia și România. Handbalul este disponibil și la pariurile live, în special evenimentele din liga națională. La fel ca la fotbal putem paria și aici pe diferite aspecte ale jocului.

Formula 1

La Formula 1 avem acces la un număr restrâns de regiuni, dar putem paria pe mai multe aspecte ale cursei, cum ar fi apariția mașinii de siguranță pe pistă.

Bonusuri și promoții

Despre bonusuri nu putem spune foarte multe la Favbet, deoarece spre deosebire de multe alte site-uri de pariuri online Favbet nu pare să facă multe oferte speciale cum ar fi bonusuri de bun-venit sau rambursări. Noi am reușit să găsim o singură promoție pe pagina principală. Această promoție oferă un bonus între 3% și 100% în funcție de câte pronosticuri corecte ai făcut. Pentru tabelul cu procentajele exacte putem solicita pagina promoției. În afară de asta însă Favbet nu pare să ofere alte bonusuri sau promoții momentan.

Depuneri și plăți

favbet-pariuri-depunereDepunerile și retragerile sunt foarte bine explicate cu imagini dacă dăm click pe butoanele din dreapta paginii principale. Direct după prima logare în cont vedem o pagină care ne oferă să facem prima depunere. Depunerile se pot face prin Visa, Mastercard, Maestro, NETELLER sau Skrill, iar depunerea minimă este de doar 10 RON. Retragerea minimă este de 20 RON, iar termenul de plată depinde de metoda aleasă. Dacă nu vrem să depunem sau să retragem banii online, putem merge la una din casieriile din rețeaua Favbet.

Mobil

După cum vedem direct pe imaginea de fundal a paginii principale, Favbet oferă aplicații atât pentru Android cât și pentru iOS. Pe lângă asta avem și un site optimizat pentru telefonul mobil, așa că putem paria oriunde, oricând, fără probleme.

Servicii pentru clienți

Serviciul pentru clienți este la Favbet clar una dintre cele mai importante secțiuni. Vedem deja de pe pagina principală foarte multe metode de a contacta serviciul pentru clienți, care este unul dintre cele mai complete pe care le-am văzut la un site de pariuri sportive până acum. Cei de la Favbet nu oferă doar o adresă de email și un număr de telefon ca multe alte site-uri similare, ci oferă adresă de email, trei numere de telefon, apel web (putem suna direct prin calculator dacă avem microfon), live chat și disponibilitate pe aplicațiile de mesagerie Viber și Whatsapp, toate acestea fiind disponibile 24/7. Pentru atenția acordata serviciului pentru clienți la Favbet trebuie să-i lăudăm. Pe deasupra avem acces și la o secțiune de întrebări și răspunsuri foarte informativă.

favbet-pariuri-com

Visita Favbet Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Favbet Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații generale
Număr Licență 3504/23.12.2015
Firmă Sc Favbet Online Srl
Pariuri Live
# Sporturi 22
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată max 10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat