Sari la conținut

Pariuri la EURO 2020

Pariuri la EURO 2020

Îți pare rău că s-a terminat Campionatul Mondial de Fotbal? Nu-ți face griji, Campionatul European 2020, pe scurt EURO 2020, va avea loc în diferite țări de pe continent în aproximativ doi ani. Acest eveniment aduce oportunități unice pariorilor care sunt interesați de acest sport, făcându-i să urmărească cu și mai mare interes meciurile din această competiție. Unul din cele mai populare tipuri de pariuri pe care pariorii tind să-l facă este acela în care o echipă fie câștigă, fie termină meciul la un scor egal. O strategie bună pentru pariurile la EURO 2020 este cea bazată pe analiza rezultatelor anterioare, de exemplu a golurilor înscrise, a ocaziilor de gol și a procentajului posesiei. Pariurile la fotbal pot fi live, ceea ce implică faptul că pariurile se pot plasa în timp ce jocul are loc, sau de pe dispozitive mobile, folosind diverse aplicații.

Pariuri pe EURO 2020

Cât despre tipurile de pariuri pe care le poți plasa la EURO 2020, deocamdată, oferta de pariuri de la agențiile locale este limitată, la unele din acestea fiind posibil să plasezi pariuri pre-meci, care se efectuează, evident, înainte de începerea unei partide, pe echipa câltigătoare a campionatului de tip E/W (un pariu dublu pus pe câștigarea selecției și unul pe clasarea selecției pe primele locuri).

În ultimul campionat european din 2016, pariurile care au fost disponibile la agențiile de pariuri locale au fost, spre exemplu, cele pe echipa câștigătoare de tip fără risc, cele gratuite sau cele cu profit triplu la primul bilet clasat.

Până la începerea EURO 2020, pe care, desigur, îl aștepți cu nerăbdare, ai însă posibilitatea să pariezi pe alte cupe alternative, precum Liga Națiunilor organizată de UEFA. Echipa României este, desigur, un punct central de interes al pariorilor de la noi din țară, cu următorul meci fiind organizat pe 17 noiembrie 2018 pe in Ploiești cu Lituania.

Case de pariuri de top online din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Calificări și Liga Națiunilor

Pariuri la EURO 2020Turneul calificărilor pentru EURO 2020 reprezintă o competiție ce va avea loc din martie 2019 până în luna martie 2020 pentru a stabili echipele naționale de fotbal masculin la seniori ce vor intra în turneul final al acestui campionat.

Echipa naționala a României este clasată în Liga C grupa a patra a Ligii Națiunilor, situându-se pe locul trei cu șase puncte din patru meciuri. România este obligată să câștige ultimele două meciuri cu Lituania și Muntenegru pentru a spera că ar putea câștiga grupa aceasta pentru a intra în play-off-ul Ligii Națiunilor.

Câștigătoarele grupelor, vor participa în luna martie 2020 la play-off-ul Ligii Națiunilor, în sistemul semifinale, în sistemul o singură manșă, finala o singură manșă. Câștigătoarea play-off-ului se va califica la EURO 2020. Dacă vreuna din cele patru echipe se va califica la EURO 2020 în urma disputării preliminariilor, în locul acesteia în play-off-ul Ligii Națiunilor va juca echipa cu cel mai mare punctaj obținut în Liga C.

În acest moment, șansele României de a se califica în play-off sunt destul de mici, sperând la jocul rezultatelor, condiția principala fiind ca ea să câștige ultimele două meciuri menționate mai sus.

Campionat european multicultural

În 2020, Campionatele Europene vor fi organizate în 12 locuri diferite, în 12 orașe din 12 țări. Din cele 12 locații, fiecare va organiza cel puțin 3 jocuri în faza grupelor și o fază eliminatorie. Orașele gazdă vor fi următoarele: Copenhaga (Danemarca), Budapesta (Ungaria), Dublin (Irlanda), Amsterdam (Olanda), București – Arena Națională, Glasgow (Scoția), Bilbao (Spania), Baku (Azerbaidjan), Munchen (Germania), Roma (Italia), St Petersburg (Rusia) și Londra (Anglia).

Decizia de a organiza acest campionat în cele 12 țări diferite a fost luată de organizatorul acestuia, UEFA, pentru a marca 60 de ani de la organizarea primului campionat european. Finala EURO 2020 va fi ținută pe Stadionul Wembley, unde se antrenează echipa naționala a Angliei, cea care s-a clasat pe locul patru la Campionatele Mondiale din 2018. Renovat și redeschis în anul 2007, acest stadion ultramodern are o capacitate de 90.000 de spectatori și a găzduit, printre altele, FA Cup și finala Cupei Ligilor.