Home pariuri Elite Slots Pariuri Recenzie

Elite Slots Pariuri Recenzie

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png

EVALUAREA EDITORULUI


Pariuri

Bonusuri

Servicii cu clienții

PROS

  • Selecția de sporturi
  • Bonusul de bun venit
  • Tranzacții în agenție
  • Optimizat pe mobil

CONS

  • Lipsa chat suport
  • Lipsa bonusuri

Elite Slots este un operator de jocuri de noroc cu experiență în domeniu, mulțumită anilor de zile pe care i-au activat ca și cazinou fizic. Pe site-ul lor poți găsi o sumedenie de sporturi pe care să pariezi, un bonus de bun venit generos, funcționalitate excelentă pe mobil și multe alte avantaje.

Sigur, există și dezavantaje. Printre acestea putem enumera lipsa unui serviciu de live chat, sau absența bonusurilor dincolo de cel de bun venit. Totuși, și în cazul acesta avantajele sunt mai multe decât dezavantajele. Asta face din Elite Slots un site de pariuri sportive care categoric merită măcar să fie încercat.

Vizitează Elite Slots Bonusuri

Elite Slots este un operator de jocuri de noroc intrat pe piața românească online din anul 2019. Pe lângă cazinoul online, aceștia dețin și o secție de pariuri sportive unde poți găsi numeroase sporturi și opțiunile de pariere aferente. Un aspect prin care se diferențiază Elite Slots de alți operatori este faptul că poți depune bani în contul tău de pe site în oricare dintre agențiile lor fizice. Pe lângă aceste funcții, site-ul merge foarte bine pe mobil deci nu vei avea probleme în a te juca de pe telefon sau tabletă. Compania care deține acest brand este Play Online Solutions LTD, o companie care mai deține site-urile Magnumbet și Seven Casino.

Pentru a putea opera pe teritoriul României, Elite Slots au obținut licența nr. L1193408W001140 emisă de către Oficiul Național Pentru Jocuri de Noroc. Veștile bune nu se termină aici însă, Elite Slots oferind un bonus de bun venit generos.

Tipuri de pariuri

Selecția de sporturi disponibile pe site-ul Elite Slots este una bunicică. Poți să plasezi pariuri pe cele mai populare sporturi din lume precum fotbal, baschet sau tenis, dar poți să pariezi și pe sporturi mai puțin renumite cum ar fi polo, darts sau cricket. Fiecare meci vine cu o multitudine de evenimente pe care poți paria. Printre acestea poți să regăsești opțiunile pentru marcatori, numarul de goluri sau puncte, linii de handicap, și foarte multe altele.

Bineînțeles, Elite Slots oferă și posibilitatea de a paria live pe meciuri care sunt în desfășurare. Din păcate nu oferă și opțiunea de a urmări transmisiuni video, dar nu e o funcție atât de comună oricum. Așa cum te-ai aștepta din partea unui site modern, pariurile se plasează cu ușurință grație interfeței intuitive. Este foarte ușor să găsești sporturile și ligile pe care ți le dorești, design-ul fiind proiectat în așa fel încât totul să fie vizibil din start fără bătăi de cap.

Fotbal

Nu ar fi o agenție de pariuri sportive adevărată dacă nu ar oferi opțiunea de a paria pe fotbal. În acest sens, putem spune ca Elite Slots este o agenție de pariuri sportive adevărată. Fotbalul este prezent pe site, iar ligile disponibile sunt și ele extrem de numeroase. Poți paria pe competițiile cele mai populare precum Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Liga 1, dar sunt prezente și ligi mai puțin urmărite cum ar fi cele din Kenya, Zambia, San Marino și multe altele.

Poți să pariezi pe evenimente atât pre-meci cât și live. Fiecare eveniment vine cu propriile sale linii de pariuri, astfel că mereu vei avea la dispoziție sute sau chiar mii de selecții posibile pe care poți să pariezi.

Hochei pe gheață

Un sport mai puțin popular pe meleagurile noastre, hocheiul pe gheață se bucură de o popularitate extremă mai degrabă prin țările baltice și Rusia. Desigur nu putem uita despre SUA cu spectacolul din NHL. Totuși, dacă te atrage hocheiul atunci vei fi bucuros să afli că poți să pariezi pe o multitudine de ligi și competiții internaționale cum ar fi ligile finlandeze, rusești, suedeze, dar și cele din Cehia sau Kazakhstan.

Snooker

Snookerul este și el prezent pe site-ul Elite Slots, chiar dacă nu sunt foarte multe opțiuni de pariere pentru el. E de înțeles totuși având în vedere că vorbim despre un sport atât de mic în comparație cu altele care se regăsesc în oferta agenției. Totuși, dacă ești și tu unul dintre fanii care au crescut cu Ronnie O’Sullivan pe televizor, poți să pariezi pe el în competițiile disponibile pe site în secția Snooker. Desigur, mai sunt și alți participanți pe care poți să pariezi, așa că intră acum să vezi care îți sunt opțiunile.

Bonusuri și promoții

Jucătorii noi pot beneficia de un bonus de bun venit în valoare de pâna la 700 RON pentru primele patru depuneri. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest bonus este să depui minim 20 de lei de fiecare dată pentru a primi 50% bonus pentru prima, a doua și a patra depunere, și 100% pentru a treia depunere. Atenție însă, doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp.

Momentan Elite Slots nu oferă niciun bonus pentru jucătorii existenți. Fii pe fază totuși, deoarece ar putea apărea oferte periodice pe pagina lor de promoții.

Depuneri și plăți

Pentru a depune bani în contul tău Elite Slots poți folosi ori cardul bancar Visa sau Mastercard, ori paysafecard. Mai este și opțiunea de a depune banii într-unul din cazinourile fizice Elite Slots dacă locuiești în apropierea unuia dintre ele. Toate cele trei metode necesită o sumă minimă de 20 RON, și sunt supuse unei taxe de 2% conform legislației în vigoare. Transferul se realizează instant, așa că nu vei avea de așteptat să intre banii ca să poți să începi să te joci.

Retragerile se pot efectua prin cardul bancar Visa sau Mastercard și pot dura până la cinci zile pentru a fi procesate. În marea majoritate a cazurilor nu vor dura mai mult de două zile, dar în perioadele mai aglomerate cum ar fi sărbătorile este posibil să dureze mai mult. Dacă ai opțiunea de a merge la unul din cazinourile Elite Slots, atunci ar trebui să o iei în considerare. Retragerile în persoană se realizează pe loc, fără a fi necesar să aștepți după bancă.

Mobil

Pe mobil, site-ul funcționează la fel de bine ca și pe desktop. Poți să plasezi bilete, să depui bani, să activezi bonusuri, nu există limite pe ceea ce poți face astfel încât experiența să fie aceeași indiferent dacă joci la pariuri de pe calculator sau de pe telefon ori tabletă. Pariurile sunt disponibile toate indiferent dacă e vorba de cele pre-meci sau live, deci nu vei avea de pierdut nici din punct de vedere al opțiunilor.

Din păcate însă, toate acestea se pot face numai din browser. Elite Slots nu a dezvoltat aplicații pentru Android, iPhone sau iPad.

Servicii cu clienții

În caz că ai vreodată o problemă în timp ce joci la pariuri pe site-ul Elite Slots, atunci poți sta liniștit deoarece secția de întrebări frecvente este bine pusă la punct. Dacă totuși necesiți ajutorul unui agent de suport, îî poți contacta telefonic în intervalul orar 10:00 și 22:00. Dacă preferi să iei legătura în scris, atunci le poți trimite un e-mail sau mesaj pe Facebook.

Vizitează Elite Slots Bonusuri
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png
<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/elite-slots-pariuri-promo.png" alt="" width="1280" height="555" class="aligncenter size-full wp-image-9734" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/elite-slots-pariuri-promo.png 1280w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/elite-slots-pariuri-promo-300x130.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/03/elite-slots-pariuri-promo-1024x444.png 1024w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-6019" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-bilet-217x300.png" alt="" width="217" height="300" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-bilet-217x300.png 217w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-bilet-180x249.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-bilet-360x499.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-bilet.png 488w" sizes="(max-width: 217px) 100vw, 217px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-6021" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-pariuri-164x300.png" alt="" width="164" height="300" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-pariuri-164x300.png 164w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-pariuri-180x329.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-pariuri-360x658.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-pariuri.png 456w" sizes="(max-width: 164px) 100vw, 164px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-6020" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-bilet-169x300.png" alt="" width="169" height="300" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-bilet-169x300.png 169w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-bilet-180x320.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-bilet-360x640.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-mobil-bilet.png 456w" sizes="(max-width: 169px) 100vw, 169px" />

Prezentare Rapidă

Bonusuri

  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 700 RON
Informații generale
Număr Licență L1193408W001140
Firmă Play Online Solutions LTD
Pariuri Live
# Sporturi 23+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 20 RON
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 700 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat