HomepariuriEintracht Frankfurt - Rangers 2022 pariuri și cote

Eintracht Frankfurt - Rangers 2022 pariuri și cote

Eintracht Frankfurt - Rangers 2022 pariuri și cote

Europa League a fost o competiție plină de surprize sezonul acesta, și posibil cea mai mare surpriză o reprezintă finalistele. Eintracht Frankfurt nu a mai ajuns în finala unei competiții europene de peste 40 de ani, în timp ce Rangers revin după doar 14 ani. La începutul anului, nimeni nu le-ar fi dat șanse celor două să ajungă până aici, si totuși iată-le. Drumul a fost dificil pentru amândouă. Frankfurt le-a avut în cale pe Barcelona și West Ham, iar Rangers au avut provocările lor cu Borussia Dortmund și RB Leipzig. Am mai putea spune multe despre poveștile de succes ale celor două echipe, însă mai bine ne concentrăm pe ce urmează. Miercuri, 18 mai la ora 22:00 pe Stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, ne așteaptă o finală pe măsura întregului sezon.

Când vorbim despre finala unui turneu sau cupe, rezultatele recente nu mai contează. Pe hârtie, Eintracht Frankfurt au avut parcursul mai dificil decât Rangers. În realitate însă, orice încercare de a găsi ceva care desparte cele două adversare este doar speculație.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Eintracht Frankfurt Egal Rangers Pariu

Unibet

2.35 3.45 3.10 Pariază

winmasters

2.31 3.40 3.10 Pariază

NetBet

2.30 3.45 3.00 Pariază

888sport

2.35 3.45 3.10 Pariază

Baumbet

2.38 3.40 3.00 Pariază

Betfair

2.30 3.50 3.00 Pariază

Superbet

2.37 3.45 3.10 Pariază

Casa Pariurilor

2.35 3.40 3.10 Pariază

Mozzart

2.25 3.40 3.45 Pariază

Favorita caselor de pariuri pentru acest meci este Eintracht Frankfurt. Totuși, discrepanța dintre cote nu este atât de mare. Adevărul este că ambele echipe sunt foarte apropiate ca abilitate, și vorbim despre o finală. E greu să spui cu mână pe inimă cine va fi câștigătoarea, indiferent cât de multe cunoștințe crezi că ai despre pariuri. Totuși, părerea noastră este că Rangers va fi noua campioana Europa League, chiar dacă s-ar putea să le trebuiască mai mult de 90 de minute. Pontul nostru este să pariezi ori pe victoria scoțienilor, ori pe egalitate.

Nu sunt foarte multe de zis în ceea ce privește pariurile alternative. Ambele echipe au numărul de goluri distribuit relativ uniform între jucătorii lor. Așadar nu putem vorbi despre un marcator distins de partea niciuneia dintre ele. Treburile nu stau mult mai diferit nici în privința totalului de goluri. Ambele au avut meciuri cu un singur gol marcat, dar și partide cu cinci sau chiar șase reușite. De menționat totuși este faptul că niciun meci din faza eliminatorie ale celor două adversare nu s-a terminat fără gol marcat. Părerea noastră este că vom vedea peste trei goluri, însă. Dacă ne uităm la istoricul finalelor acestei competiții, aceasta este tendința, iar finalistele sunt mai mult decât capabile să înscrie goluri.

Așadar, unde se va duce trofeul anul acesta? Vor reuși Rangers să cucerească trofeul competiției pentru prima dată în istoria lor, sau îi vom vedea pe Eintracht Frankfurt repetând reușita de acum 42 de ani? Plasează-ți biletul la oricare dintre casele de pariuri de pe pagină, și apoi lasă-ne un comentariu cu părerea ta.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eintracht-frankfurt-rangers-europa-league-2022.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/eintracht-frankfurt-rangers-europa-league-2022.jpg" width="300" height="174" alt="Eintracht Frankfurt - Rangers 2022 pariuri și cote">