Sari la conținut

eFortuna Pariuri Recenzie

eFortuna Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Multe sporturi
  • Pariuri Live
  • Site mobil extraordinar
  • Pachet de bun venit generos
Negative
  • Lipsa live-chatului
  • Lipsa unei aplicație separate
  • Nu există un live stream
Concluzie

eFortuna ne oferă multiple oportunități de a paria pe evenimente sportive. Chiar și sporturi mai puțin obișnuite precum poker sau tirul cu arcul fac parte din sortimentul foarte larg. La fotbal, sortimentul este așadar și foarte profund, ajungând pana la a-4-a liga domestică, iar asta în mai multe țări. Pachetul cu bonusuri este foarte generos și putem oricând beneficia de promoții și bonusuri frecvente. Site-ul este accesibil foarte ușor și pe dispozitivele mobile, și poți beneficia de bonusuri plasând pariuri după smartphone. În plus, chiar daca poți contacta staff-ul doar prin email, ai pus la dispoziție o secțiune FAQ extinsă, în care poți găsi o soluție la aproape orice problema. Vizitează eFortuna

Site-ul eFortuna este varianta electronică a agențiilor cunoscute pe care le întâmpini peste tot prin țară. Ca și în agenții, poți plasa pariuri pe o mulțime de sporturi. Ai posibilitatea de a paria direct după site. Interfața este făcută într-un mod intuitiv, ceea ce permite navigarea facilă și intuitivă a conținutului. După înregistrare și prima depunere, urmează bonusul. Există și posibilitatea de a paria live. Ai de asemenea opțiunea Early Cashout, care îți permite să îți închei un pariu câștigător în timp ce evenimentul sportiv încă este în desfășurare. Poți paria de oriunde și oricând folosind site-ul mobil, interfața site-ului fiind foarte bine adaptată. eFortuna corespunde regulilor stricte impuse de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc și funcționează sub licența acestora.

Tipuri de pariuri

Sunt peste 20 de discipline sportive la care îți poți încerca norocul. Pe pagina principală, în stânga, ai trei tab-uri care le poți deschide. Evenimentele favorite, cele live, sau cele care urmează să se desfășoare sunt la doar un clic distanța. Dacă intri în categoria live, poți selecta orice eveniment este afișat, și intri pe pagina cu statistici. Acolo ești ținut la curent cu toate informațiile live. Vei afla prompt ce se întâmpla în evenimentul respectiv, și poți paria pe un rezultat. Poți chiar să plasezi pariuri pe alte aspecte ale partidei, ca de exemplu scorul corect sau totalul punctelor marcate. Navigația este foarte simplă, vei găsi partida dorită foarte rapid. Pe partea dreaptă a interfeței poți găsi bilețelul virtual cu toate pariurile care le-ai plasat. Tot acolo poți vedea topul celor mai populare evenimente sportive. Să facem o selecție a celor mai populare sporturi.

eFortuna site

Fotbal

eFortuna fotbal În mod logic, fotbalul este cel mai popular sport ales pentru pariurile sportive. Acest lucru se vede foarte clar în sortimentul larg disponibil în aceasta categorie. Pe lângă campionatele domestice precum Liga 1, Serie A, Primera Division sau Bundesliga, ai ocazia de a paria pe cele mai importante competiții UEFA. Nici meciurile amicale sau internaționale nu lipsesc. Sunt incluse și competiții după alte continente. Ne sunt oferite și competiții inferioare, precum liga a-4-a din Suedia. Asta face ca asortimentul fotbalistic care ne este oferit de eFortuna să fie atât larg, cât și profund. Poți selecta echipa câștigătoare, sau poți miza pe un egal, în mod logic. Ai însă multe oportunități de a paria și pe alte aspecte a partidelor. Poți plasa pariuri pe cine da gol, când da gol, sau care echipa marchează prima.

Poker

eFortuna Poker Ceea ce ne oferă eFortuna în mod deosebit, este oportunitatea de a plasa pariuri la poker. Într-adevăr, partidele nu sunt foarte frecvente, cel mai cunoscut turneu fiind WSOP (World Series Of Poker).
Daca decizi să îți încerci șansele, poți paria chiar de acum, necontând faptul ca evenimentul nu are să se desfășoare decât peste câteva luni.

Politica

eFortuna are în asortiment și posibilitatea de a paria pe evenimente politice. În SUA cel mai important eveniment este cel legat de alegerile prezidențiale. Putem însă să încercăm să ghicim cine va câștiga alegerile generale în Marea Britanie, sau cine va fi următorul lider al Partidului Conservator. Arată-ți acum cunostiintele politice !

Bonusuri și promoții

eFortuna îți oferă un pachet de bun venit generos, care poate ajunge la 1000 RON în totalitate. Acest pachet constă din trei elemente. Poți beneficia de pana la 300 RON de pariuri fără risc, sau poți câștiga 50% în plus la un pariu câștigător. Această sumă ajunge până la 500 RON. În al treilea rând câștigi un bonus de fidelitate de 200 RON daca pariezi după mobil. eFortuna te răsfață direct de la prima depunere! În plus, daca pariezi la partidele de fotbal din liga 1, primești 50% înapoi din suma pierdută. Primești așadar în mod suplimentar un bonus de 20 RON, în afară de cel din pachetul de bun venit, la pariurile plasate după un dispozitiv mobil. În acest fel eFortuna ne arată ca acordă multă importanță bonusurilor și promoțiilor.

eFortuna Bonus

Depuneri și plăți

Depunerile se pot efectua atât online cât și în agențiile eFortuna. pagina cu instrucțiuni este accesibila mai greu, scrisul fiind destul de mic. În schimb, o dată ce deschidem pagina, totul este explicat în detaliu. Poți depune intre 10 RON și 30.000 RON în mai multe feluri. Poți efectua depuneri cu cardul de credit, cardul de debit, paysafecard, Skrill și NETELLER. Pentru fiecare metodă există o descriere cu instrucțiuni.

Retragerile de asemenea pot fi efectuate în mai multe feluri. Limitele retragerilor sunt la fel ca cele de la depuneri. Poți retrage bani prin card de credit, card de debit, Envoy, Skrill și NETELLER. Trebuie remarcat ca poți retrage bani printr-o anumită metodă, doar dacă ai folosit aceeași metodă pentru a face o depunere. O retragere poate dura pana la 9 zile lucrătoare. Ca și la depuneri, se pot retrage banii și de la o agenție eFortuna.

Mobil

Nu avem pusă la dispoziție o aplicație separată, însă beneficiem de un site adaptat foarte bine la ecranele de telefon sau de tabletă. Interfața este foarte intuitivă și permite navigarea rapidă a site-ului. Putem așadar paria oriunde vrem, fără să avem un calculator în preajmă. În plus, prin bonusurile menționate, eFortuna ne încurajează să folosim această interfața mobilă. Poți chiar să îți accesezi contul personal. Ai de asemenea posibilitatea de a depune sau de a retrage sume de bani.

Servicii cu clienții

eFortuna asistentaÎn meniul din stânga vezi foarte clar tab-ul ce îți oferă asistență în caz de nevoie. Ne este oferită o adresă de email pe care putem contacta staff-ul eFortuna. Importantă de remarcat este secțiunea FAQ. Chiar dacă nu avem oportunitatea de a contacta staff-ul prin live-chat sau prin telefon, avem o secțiune cu întrebări frecvente foarte bine dezvoltată.

În acest fel, putem fi aproape siguri ca vom găsi un răspuns valabil oricărui întrebări posibile, chiar pe site. eFortuna este foarte activa și pe social media, având conturi pe Facebook și Twitter.

Vizitează eFortuna Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează eFortuna Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 500 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160665W000326
Firmă BET ZONE S.R.L.
Pariuri Live
# Sporturi 20
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată 3 - 9 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 500 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 1000 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou eFortuna Cazinou
Poker