HomepariurieFortuna early cashout

eFortuna early cashout

eFortuna early cashout

eFortuna este unul din site-urile cele mai cunoscute din România pentru pariurile online, dar şi pentru jocurile de noroc. În această lună vă aducem posibilitea de a alege tu oricând doreşti să îţi asiguri câştigul sau o pierdere mai mică.

Pariul poate fi oprit chiar şi în momentul când pariul este în desfăşurare. Aplicaţia Early Cashout poate fi utilizată atât de pe desktop, cât şi de pe mobilul tău.


Cum poţi să utilizezi Early Cashout?

De pe deskpot poţi să comuţi talonul de la „Bilete de pariuri” la „Pariuri deschise”, apăsând după în josul biletului butonul „Early Cashout”. Sau poţi merge la „Contul meu” şi vei selecta la fel „Early Cashout”. Banii vor fi direct viraţi în contul tău bancar. De pe telefon trebuie să accesaţi de asemenea „contul meu”, iar după vei accesa „istoric pariuri”- Early Cashout. Această aplicaţie se poate regăsi la secţiunea „Bilete deschise” sau la „Contul meu”.

Superbet tenis

De ce îţi oferim această şansă?

eFortuna îţi oferă libertatea de a te opri oricând doreşti tu şi de a decide ce să faci cu propri tăi bani. S-ar putea ca la un momendat echipa ta favorită de fotbal să joace mai puţin bine şi să îţi doreşti pentru o perioadă să te opreşti. Astfel tu vei putea avea banii tăi în mână şi pierderi mai puţine. Early Cashout poate fi folosită doar pentru biletele deschise care au fost plasate sau neomologate. Aplicaţia nu poate fi utilizată şi pentru cazionuri online, ci doar pentru sporturi precum fotbal, tenis, curse de cai etc. Mai multe informaţii se pot regăsi pe site-ul. Încearcă chiar acum noua aplicaţie oferită de eFortuna şi vei putea controla tu însuţi proprii tăi bani.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png" width="300" height="174" alt="eFortuna early cashout">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail.png" alt="Superbet tenis" width="1464" height="768" class="aligncenter size-full wp-image-381" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail.png 1464w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-300x157.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-1024x537.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-180x94.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-360x189.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-790x414.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-1095x574.png 1095w" sizes="(max-width: 1464px) 100vw, 1464px" />