HomepariuriCum funcționează pariatul online?

Cum funcționează pariatul online?

Cum funcționează pariatul online?

Pariurile sportive sunt ilegale în cele mai multe părți ale statelor unite. În Europa însă, pariurile atât offline cât și online sunt foarte frecventate, ele fiind regularizate de către diferite organe guvernamentale. Așadar, pariatul poate părea un proces destul de confuz. Pentru a clarifica așadar această metodă de a se distra, Feeling Lucky îți explică în acest articol cum funcționează pariurile sportive pe care le întâmpini în casele de pariuri din România.

Pentru diferitele sporturi sunt diferite sisteme pentru a stabili cote și posibilități de a paria. Chiar și pentru un singur sport pot exista diferite metode de a forma cote și pariuri diferite. Aici vei întâlni conceptele de Moneyline, Handicap, Spread,… și multe altele. Acești termeni îi regăsești peste și te pot ajuta să-ți plasezi pariul perfect. Când o casă de pariuri își stabilește cotele, trebuie să țină cont de un număr de factori pentru a fi cât mai corespunzătoare situației de față. Se poate ține cont așadar de forma echipelor, calitatea jucătorilor, accidentări, întâmplări din viețile private ale jucătorilor, prognoza meteorologică sau calitatea terenului de joc.

Fiecare casă de pariuri interpretează așadar diferit acești variabili. Datorită acestui fapt ai libertatea să-ți plasezi pariul preferat în casa de pariuri online care îți oferă cele mai bune cote. În plus, dacă ții cont și de diferitele bonusuri și promoții de care poți beneficia, vei remarca o multitudine de pariuri pentru aceeași partidă sportivă. Numărul sporturilor la care îți poți plasa pariurile preferate crește constant pe platformele online de pariere. În ultimii ani însă, pe lângă o serie de pariuri obișnuite, îți poți încerca norocul și cu pariurile live.

Pariurile live devin un ingredient din ce în ce mai important pentru pariorii online. Casele de pariuri îți oferă un număr important de partide la care să-ți poți încerca norocul în acest fel. Poți avea parte și de servicii de streaming live pentru a urmări partida respectivă, asta dacă nu cumva pariezi direct de pe stadion. Pariul online este foarte simplu de plasat. De cele mai multe ori poți selecta direct după pagina principală orice pariu vrei, după care acesta îți va apărea pe bilețelul virtual. Acolo mai trebuie doar să introduci sumă și să confirmi, după care poți profita de cotele respective.

Feeling Lucky a pus sub lupă cele mai tari case de pariuri online din România și îți pune la disopoziție o serie de recenzii detaliate. Nu rata nici un bonus și nici o promoție și găsește-ți acum partenerul ideal pentru toate pariurile tale online.

Mai multe întrebări frecvente

Case de pariuri online de top din România în 2023

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Betano-intro.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Betano-intro.png" width="300" height="242" alt="Cum funcționează pariatul online?">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet.png" alt="" width="2026" height="640" class="aligncenter size-full wp-image-1886" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet.png 1600w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-300x95.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-1024x323.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-180x57.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-360x114.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-790x250.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-verifica-bilet-1095x346.png 1095w" sizes="(max-width: 2026px) 100vw, 2026px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />