HomepariuriCFR Cluj - Rapid București 2022 pariuri și cote

CFR Cluj - Rapid București 2022 pariuri și cote

CFR Cluj - Rapid București 2022 pariuri și cote

Începe un nou sezon din prima ligă a României, redenumită Superliga începând cu anul acesta. Acum că avem un clasament curat, e timpul să vedem cine va cuceri trofeul în 2023. Etapa de deschidere ne aduce confruntarea dintre campioana en-titre CFR Cluj, și una din debutantele sezonului precedent – Rapid București. Sâmbătă, 16 iulie la ora 21:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, clujenii îi primesc în vizită pe giuleșteni pentru a da startul noului sezon.

Formațiile antrenate de către Dan Petrescu și Adrian Mutu au avut parte de rezultate mixte în meciurile din presezon. Clujenii au câștigat toate meciurile lor amicale, însă au făcut egal în meciul tur din calificările Champions League și au pierdut Supercupa cu Sepsi. De cealaltă parte, Rapidiștii au câștigat un singur amical, împotriva polonezilor de la MKS Cracovia, și au pierdut toate celelalte meciuri printre care un dezastruos 7-1 cu Slavia Praga. Adversarele formației din Giulești au fost ceva mai elevate, dar vorbim despre meciuri amicale totuși.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri CFR Cluj Egal Rapid București Pariu

Unibet

1.87 3.35 4.60 Pariază

winmasters

1.87 3.30 4.50 Pariază

NetBet

1.83 3.45 4.45 Pariază

888sport

1.86 3.30 4.50 Pariază

Betfair

1.82 3.30 5.00 Pariază

Superbet

1.90 3.40 4.60 Pariază

Casa Pariurilor

1.90 3.35 4.40 Pariază

Mozzart

1.85 3.40 4.60 Pariază

Favorita caselor de pariuri pentru acest meci este CFR Cluj, iar acest fapt nu ar trebui să surprindă pe nimeni având în vedere că este campioana. Un alt aspect de luat în seamă ar fi lipsa de experiență notabilă a antrenorului Adrian Mutu. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu o să aibă tacticile puse la punct, însă s-ar putea să nu îl poată păcăli pe veteranul Dan Petrescu. Părerea noastră este că vom vedea victoria gazdelor, chiar dacă s-ar putea să muncească din greu pentru ea. Mare atenție totuși la programul încărcat al formației din Gruia, care s-ar putea să îi oblige să rotească din jucători pentru această partidă. În aceste condiții, un egal nu pare a fi atât de deplasat.

În ceea ce privește pariurile alternative, nu e foarte mult de zis în această fază a sezonului. CFR și-au întărit atacul în fereastra de transferuri, aducându-l pe Jefte Betancor de la Farul Constanța, printre alții. Cu această mutare au reușit să aducă de partea lor doi jucători din primii cinci marcatori ai ediției precedente de Liga 1, celălalt fiind Gabriel Debeljuh. Rapidiștii au întărit și ei lotul cu un atacant nou, fostul om al clujenilor Valentin Costache, dar în mare parte s-au axat pe fundași și mijlocași. Uitându-ne la rezultatele recente totuși, tindem să credem că vom vedea minim trei goluri înscrise.

Așadar, vor reuși CFR Cluj să debuteze în sezonul nou cu o victorie, sau va fi pe fază Rapid București să le taie elanul?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cfr-cluj-rapid-bucuresti-liga1-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cfr-cluj-rapid-bucuresti-liga1-2022.png" width="300" height="174" alt="CFR Cluj - Rapid București 2022 pariuri și cote">