Sari la conținut

Cei Mai Buni Tipsteri Profesioniști pentru Pariuri Sportive în România

Cei Mai Buni Tipsteri Profesioniști pentru Pariuri Sportive în România

În orice cartier din orice mare oraș găsești astăzi o agenție de pariuri, iar orice mare site european, precum Unibet sau Netbet, sunt disponibile și în România. Din ce în ce mai multe persoane au acces la internet, iar numărul dispozitivelor mobile crește și el neîncetat. Acest trend face ca tot mai multe persoane să-și încerce norocul din propria casă sau direct după mobil. O dată cu această evoluție se poate observa însă o nouă tendință. Unii experți în pariuri sportive se unesc și oferă, uneori contra cost, ponturi și cele mai bune pariuri din ziua respectivă. Acești tipsteri îi poți găsi pe site-urile lor specializate, sau pe rețelele de socializare, precum pe Facebook.


ActivSport

ActivSport este un exemplu a unui site profesionist unde poți consulta o serie de tipsteri pentru a-ți găsi pariul ideal. Elementul de bază pentru orice tipster sau pentru orice parior este informația. Evident, acest element trebuie să fie omniprezent, iar acest lucru se poate remarca pe site-ul celor de la ActivSport. Pe pagina principală ești întâmpinat cu cele mai noi întâmplari din lumea sportivă. Ai acces la statistici, știri, detalii despre ligi interne și externe, antrenori, jucători, clasamente și multe altele. Pe partea stângă a site-ului găsești biletul zilei, cu ponturi noi adăugate sistematic. Pentru a fi ținut la curent te îți poți face cont la cei de la ActivSport.

Vitisport

Un alt site profesionist unde regăsești o serie de ponturi este accesibil pe Vitisport.ro. Acest site îți oferă o mulțime de informații și statistice pentru a-ți pregăti în mod optimal pariul preferat. Ai la dispoziție scoruri live, tabele, rezultate, următoarele meciuri și alte statistici utile. De asemenea poți regăsi o serie de pariuri cheie oferite de către tipsterii din spatele site-ului. Alături de aceste ponturi este așadar important să rămâi la curent cu forma jucătorilor, meciuri anterioare, rivalitate și multe altele. Vitisport îți oferă toate aceste informații direct pe site.

Tipsters on Facebook

Facebook-ul este plin de pagini și grupuri care oferă periodic pariuri cu șanse mari de câștig. Uneori chiar anunță un bilet de un anumit tip și cu o anumită cotă, dar nu îți dau detalii până nu le plătești o sumă de bani. Feeling Lucky descurajează puternic orice plată de acest fel. În primul rând, nu poți controla baza ponturilor, deoarece nu dispui de nici o alta informație. S-ar putea așadar unii tipsteri să nu dispună de informații suplimentare față de tine. Te sfătuim să consulți și rezultatele biletelor anterioare care sunt postate. În nici un caz să nu plătești însă pentru ponturi deoarece tipsterii adevărați nu cer bani.