HomepariuriCash Out la Pariuri Sportive

Cash Out la Pariuri Sportive

Cash Out la Pariuri Sportive

Probabil ai auzit deja de fenomenul numit ‘cash out’ la televizor sau poate că ai văzut și reclamele după net. Dacă nu te-ai lămurit niciodată despre cum te poți folosi de această funcționalitate, Feeling Lucky îți prezintă această unealtă importantă pentru a-ți mări câștigul.

Dacă ai plasat un pariu și dorești să-l închei înainte ca partida respectivă să se sfârșească, te poți folosi de opțiunea cash out care îți este oferită de cele mai tari case de pariuri online din România. Poți așadar să-ți închei pariul când câștigul este cel mai mare. Această funcționalitate are așadar un potențial foarte mare, haide să descoperim cum te poți folosi de opțiunea cash out în mod optimal.


Ce este opțiunea cash out și cum funcționează?

Opțiunea cash out îți permite să închei un pariu în orice moment. Asta înseamnă că este de preferat să pariezi la casele de pariuri unde ai parte de această opțiune, deoarece nu se știe când poți avea nevoie de ea. Nu este însă indicat să te folosești de fiecare dată de acest sistem. Mulți pariori evită riscul de a pierde și activează cash out, dar pierd mulți bani pentru că nu au lăsat partida să se termine. Opțiunea cash out este foarte importanta în cadrul pariurilor combinate. Dacă deja 3 din 4 pariuri ți-au ieșit pe bilețel, dar se pare că îl pierzi pe al patrulea, atunci ar fi indicat să activezi cash out-ul. Această opțiune te poate ajuta însă și dacă ai pariat simplu. Să zicem că echipa pe care ai mizat încă se află la scor de egalitate în minutul 80, dar vezi că este dominată. Atunci te poți asigura că nu pierzi toți banii prin opțiunea cash out. Acest lucru îl poți face și dacă plasezi un pariu antepost și apoi te răzgândești. Opțiunea cash out este așadar foarte utilă, dar dacă o folosești prea des, poți rata câștiguri mari.

Case de pariuri cu cash out

Betano

BetanoPrin opțiunea cash out de la Betano ai oportunitatea de a-ți reduce pierderile sau de a-ți asigura, măcar parțial, câștigurile. În alte cuvinte, poți face exact ceea ce-ți permite această opțiune și la alte case de pariuri online de top din România.

În acest fel, poți pierde pariul, dar nu toți banii pariului. Folosește și tu acum această opțiune și spune-ne ce crezi.


NetBet

NetBet merge un pic mai departe și îți oferă un cash out parțial la pariurile live pe care le plasezi în casa lor de pariuri. Cash out-ul parțial garantează recuperarea banilor în timp ce rămâi în cursa pentru câștigarea pariului plasat. Acesta este disponibil chiar și pe mobil.

La NetBet ai parte de asemenea de un cash out complet pentru a menține întotdeauna controlul asupra pariului tău.


Unibet

UnibetLa Unibet ai ocazia de a încasa un pariu în desfăşurare înainte ca rezultatul să fie decis. In acest fel iti poti asigura castigul partial si poti reduce riscul de a pierde. Oferta Cash Out se aplică numai pentru pariurile live şi poate fi mai mare sau mai mică decât pariul original, în funcţie de ceea se întâmplă în timpul meciului. Dacă dorești să activezi opțiunea, este suficient să dai clic pe butonul cash out. Pariul va fi acceptat la preţul afişat, iar banii vor fi depuşi în contul tau imediat. Atentie însă, Unibet susține că nu poate garanta opțiunea cash out pe toata durata partidei.


https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cashout.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cashout.png" width="300" height="300" alt="Cash Out la Pariuri Sportive">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png" alt="Betano" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-9" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-13" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-15" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />