Sari la conținut

Casa Pariurilor Aplicatie Mobil

Casa Pariurilor este o casă de pariuri online de calitate din România. De scurt timp ai însă și posibilitatea de a juca online în cazinoul care îți este oferit.

Poți de asemenea paria live sau poți participa la loterii. Pe pagina de promoții a blogului Casa Pariurilor și în stânga paginii principale a site-ului sub lista de sporturi vedem linkuri spre aplicațiile mobile Android și iOS ale acestui site, care pe lângă aceste aplicații oferă și un site optimizat pentru browser-ul mobil. În ceea ce urmează Feeling Lucky își propune să-ți introducă pariul mobil la Casa Pariurilor.

Cum să începi

Pentru a putea folosi platformele mobile celor de la Casa Pariurilor, va trebui să-ți deschizi un cont la acest cazinou online de top din România. Acest lucru îl poți face direct după mobil. După ce ești membru, tot ceea ce trebuie să faci este să descarci aplicația pe dispozitivul mobil și să profiți de posibilitatea de a-ți încerca norocul de oriunde te-ai afla. Aplicația se găsește foarte ușor în În acest fel poți profita și de promoțiile specifice pentru dispozitivele mobile, așa că nu mai sta pe gânduri.

Case de pariuri online de top din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Cum funcționează aplicația

Aplicația Casa Pariurilor îți oferă posibilitatea de a-ți plasa pariul tău preferat și de a vizionează meciuri live prin transmisie directă. Profită și mai mult de transmisiunile live, oriunde, oricând. Dacă ai pierdut începutul meciului, poți adăuga oricând un pariu biletului tău. Orice combinație este posibilă între pariurile de bază și cele live. Pentru a-ți plasa pariul în mod ideal, Casa Pariurilor te ține la curent cu ultimele noutăți. Istoricul întâlnirilor directe, clasamente și echipele de start, poți regăsi totul direct prin aplicație. În timpul partidei, aplicația pentru mobil Casa Pariurilor îți furnizează statistici cum ar fi posesia mingii, șuturi pe poartă și cornere. În plus, poți seta alarme și notificări pentru partidele preferate. Scanează codul de bare de pe biletul plasat în Agenție sau pariază online și activează alarme pentru a primi notificări live. Cu aplicația celor de la Casa Pariurilor ești întotdeauna în control.

Bonusuri

Dacă folosești aplicația celor de la Casa Pariurilor, ai parte de exact aceleași bonusuri pe care le întâlnești și pe site. Din păcate însă, numărul bonusurilor este destul de mic. Te sfătuim să răsfoiești și recenzia bonusurilor scrisă de experții noștri pentru a descoperi toate detaliile despre cum te poți folosi în mod optim de bonusurile și promoțiile marca Casa Pariurilor. Te ținem la curent cu situația bonusurilor care, cel puțin în acest moment nu este cea mai favorabilă.

Concluzie

Casa Pariurilor ne oferă o aplicație foarte bună și bine gândită. Ușurința de folosință combinată cu interfața modernă, transmisiunile live și posibilitatea de a paria în timpul desfășurării unei partide face ca această aplicație sa fie printre cele mai interesante pentru pariorii din România. Un dezavantaj destul de semnificativ poate fi considerat lipsa unor bonusuri atât specifice pentru aplicație cât și generale pe site. Acest lucru se poate remedia însă destul de ușor, și ne așteptăm să se și întâmple destul de repede.

Aplicații alternative

Cel puțin când este vorba de platformele live de pariuri, Casa Pariurilor se află așadar printre cei mai tari jucători după piața Românească. Nu este însă singura casă de pariuri de renume. Cu o selecție vastă de pariuri, fie ele chiar și live, dar și cu un sortiment de jocuri de cazinou impresionant, Unibet este un jucător important pe piața Românească. Prin a-ți oferi 3 aplicații, Unibet îți asigură confortul de-a paria de oriunde te-ai afla. În plus, ei au înțeles foarte bine importanța unui sistem de bonusuri bine pus la punct. Mai departe întâlnim și casa de pariuri NetBet. Ei îți oferă o aplicație cu un design foarte frumos care îți permite să navighezi prin meniuri ușor. Această aplicație funcționează foarte fluent și îți poți încerca norocul chiar și live, ceea ce înseamnă un avantaj important. Și aici promoțiile sunt avantajoase. Cele trei case de pariuri oferă așadar pariuri mobile și transmisiuni live, în schimb, cel puțin deocamdată, Casa Pariurilor lasă de dorit în domeniul bonusurilor.