HomepariuriBorussia Dortmund - Bayern Munchen 2022 pariuri și cote

Borussia Dortmund - Bayern Munchen 2022 pariuri și cote

Borussia Dortmund - Bayern Munchen 2022 pariuri și cote

Înainte să ne îndreptăm atenția către La Liga săptămâna viitoare pentru El Clasico, weekendul acesta ne aduce versiunea germană a acestuia. Der Klassiker, așa cum este numit derby-ul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen, va avea loc în etapa cu numărul nouă din Bundesliga. Pregătește-te așadar pentru un meci palpitant sâmbăta aceasta, 8 octombrie la ora 19:30, când Borussia îi primește în vizită pe Bayern pe Stadionul Signal Iduna Park.

Cele două formații nu se bucură de cele mai bune starturi pe care le-au avut vreodată, însă sunt departe de a fi dezastruoase. În ultimele cinci meciuri din ligă, Dortmund au înregistrat trei victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, Bayern Munchen au reușit o singură victorie, trei egaluri, și o înfrângere. Confruntările directe au mers în favoarea bavarezilor de câțiva ani încoace, ultima victorie a Borussiei Dortmund fiind în 2019.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Borussia Dortmund Egal Bayern Munchen Pariu

Unibet

4.30 4.75 1.64 Pariază

winmasters

4.33 4.50 1.66 Pariază

NetBet

4.40 4.60 1.62 Pariază

888sport

4.25 4.70 1.63 Pariază

Baumbet

4.33 4.50 1.64 Pariază

Superbet

4.50 4.60 1.67 Pariază

Mozzart

5.10 4.10 1.70 Pariază

Favorita caselor de pariuri pentru acest meci este Bayern Munchen, dacă ne luăm după cote. În ciuda formei similare în care se află cele două, victoria oaspeților pare să fie totuși evenimentul cu probabilitatea mai mare. Cotele oferite pentru victoria lor sunt și ele destul de bune, așadar merită riscul dacă vrei să joci la sigur. Părerea noastră este că anul acesta reprezintă șansa cea mai bună a Borussiei Dortmund să câștige derby-ul după lunga lor așteptare.

În ceea ce privește pariurile alternative, Bayern Munchen nu au avut dificultăți prea mari în a-l înlocui pe Robert Lewandowski. Jamal Musiala, Sadio Mane, și Leroy Sane și-au combinat eforturile pentru a înscrie 12 goluri în cele opt meciuri jucate în ligă. De partea cealaltă, Marco Reus și Julian Brandt au marcat două goluri fiecare pentru Borussia Dortmund. În ciuda acestor statistici însă, cele două formații au reușit același total de meciuri cu minim trei goluri până acum. Părerea noastră este că acest meci va avea minim trei goluri, dacă nu chiar mai multe. Un alt pariu de luat în considerare este scor corect 2-3 sau 3-2 în funcție de cine crezi că va câștiga.

Așadar va reuși Borussia Dortmund să își învingă rivala crâncenă în sfârșit, sau va continua dominația lui Bayern Munchen? Lasă-ne părerea ta într-un comentariu la acest articol.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/borussia-dortmund-bayern-munchen-bundesliga-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/borussia-dortmund-bayern-munchen-bundesliga-2022.png" width="300" height="174" alt="Borussia Dortmund - Bayern Munchen 2022 pariuri și cote">