BetStars Pariuri Recenzie

Autor

BetStars este secțiunea de pariuri sportive a cunoscutului site PokerStars. Această casă de pariuri te întâmpina cu un site bine organizat și ușor de navigat. Din tab-ul din partea de sus a paginii poți selecta cele mai căutate sporturi, iar în partea dreaptă ai la dispoziție bilețelul de pariuri. Acesta rămâne acolo chiar dacă tu schimbi pagina. Pe pagina principală ne regăsim în secțiunea cu cele mai importante evenimente sportive din momentul respectiv. BetStars îți oferă oportunitatea de a-ți plasa pariul la o partidă care este în plină desfășurare. Daca vrei să pariezi după mobilul tău, nu trebuie decât sa descarci aplicația BetStars pentru dispozitivul tău sau sa accesezi site-ul din browser. La prima depunere ai parte și de un bonus de bun venit. Vei avea de asemenea parte de o mulțime de promoții care se schimbă sistematic și îți vor oferi un plus la pariurile sportive plasate la acest site. BetStars funcționează sub licența obținută de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Așa cum am menționat mai devreme, în tab-ul din partea de sus a site-ului poți selecta cele mai importante sporturi. Acolo se află fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheață și handbalul. Ai de asemenea tab-ul ‘Sporturi A-Z’ unde poți găsi toate sporturile disponibile pe acest site. BetStars îți oferă un sortiment de 25 de sporturi la care să-ți poți încerca norocul. Îți selectezi partida dorită și îți plasezi pariul, iar acesta îți apare instantaneu pe bilețelul din partea dreaptă a ecranului. Dacă ești adeptul pariurilor live, poți intra pe pagina ‘în-joc’ și-ți poți selecta o partida care se află în plină desfășurare după care îți poți plasa sau schimba pariul. Un mini-joc interesant oferit de BetStars este Spin&Bet. Îți selectezi o partidă din meniu și îți alegi valoarea pariului. La această variantă nu poți paria mai mult decât 200€. Tot ce rămâne să faci acum este să dai de roată pentru șansa de-ați mări cotele cu până la 10x. Această opțiune aduce un element de distracție suplimentar, iar asta ne face sa uităm un pic faptul ca numărul sporturilor oferite nu este unul exagerat de mare.

Fotbal

O casă de pariuri care nu oferă pariuri fotbalistice se poate considera inexistentă. BetStars are în sortiment un număr mare de partide de fotbal, iar la fiecare partidă ai multe posibilități de a-ți compune pariul perfect. Ai la dispoziție partide din România, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia, Franța, Germania și multe altele. Nu lipsesc din sortiment nici partidele din Champions League sau Europa League. După ce accesezi pagina dedicată fotbalului, poți găsi cele mai căutate pariuri și cote. Dacă dorești alte opțiuni, dai scroll mai jos și îți selectezi partida preferată. Fotbalul este de departe cel mai prezent sport pe BetStars. Putem remarca în secțiunea cu ‘link-uri populare’ cele mai accesate opțiuni după acest site. La momentul scrierii acestui articol, nu mai puțin de 4 din cele 6 linkuri aparțin fotbalului. Cote sub 1.60, ‘ambele echipe vor marca’ sau pur și simplu ‘fotbalul de astăzi’, găsești foarte rapid partida pe care tu o consideri cu cel mai mare potențial de câștig.

Box/UFC

Unii pretind că pariurile la box sunt printre cele mai lejere metode de a câștiga bani. Argumentul principal este că, statistic vorbind, luptătorul cel mai bine cotat câștigă doar 50% din luptele la care participă. Asta înseamnă că ai oricând șanse 50-50 să câștigi. Nu trebuie să te lași păcălit însă, boxul nu este o loterie. Luptătorii sunt analizați în detaliu de media, și asta te poate împinge spre un anumit luptător. În plus, se discută foarte des despre forma luptătorilor, ceea ce îți poate influența pariul. Boxul este un sport foarte popular de peste un secol. Pariorilor le plac luptele între egali, dar și luptele de tipul David vs. Goliat. Cu cât este mai importantă lupta, cu atât mai multe opțiuni de pariuri ai. Stai cu ochii pe luptele care urmează și intră pe BetStars să-ți încerci norocul.

Handbal

Handbalul este un sport palpitant care te ține lipit de ecran pe toată durata partidei. Viteză extraordinară cu care acest sport se derulează te cuprinde din start. Forța și ambiția definesc acest sport. La BetStars handbalul se află în topul sortimentului și poți așadar beneficia de multe opțiuni de pariere la cele mai importante partide din lume. Pariuri 3way la prima repriză, totaluri pe echipă sau pur și simplu rezultatul meciului, dar și variante cu handicap te așteaptă la fiecare partidă.

Bonusuri și promoții

BetStars nu îți oferă un pachet de bun venit, dar te întâmpină cu o promoție valabilă la primul tău pariu. Dacă plasezi un pariu de 10€, BetStars îți va oferi 2 pariuri gratuite în valoare de 10€ pe care le poți plasa la orice sport. Ai grija însă, dacă ai făcut prima ta depunere prin NETELLER sau Skrill, nu vei fi eligibil pentru această ofertă. Ai parte de asemenea de promoții specifice care se schimbă periodic. De exemplu, la momentul scrierii acestui articol poți beneficia de o rambursare sub formă de pariu gratuit dacă o selecție din acumulatorul tău este necâștigătoare. Această promoție este valabilă doar la sporturile Americane. Prin opțiunea Spin&Bet îți poți mării șansele cu până la 10x, așa cum am explicat deja. Așadar, promoțiile nu sunt foarte numeroase, dar sunt interesante și au un aspect unic.

Depuneri și retrageri

După ce ți-ai făcut cont la BetStars poți accesa pagina cu informațiile necesare în privința transferurilor de fonduri către sau din contul tău. Aici afli că metodele pentru retragere acceptate sunt: NETELLER, Skrill, Visa, EntroPay, sau transferul bancar. Poți depune bani în cont folosindu-te de aceleași metode, sau prin paysafecard și Visa. Trebuie menționat că la BetStars nu poți paria în RON, ci numai în €/£/$. Prin transfer bancar retragerea poate dura 3 zile. Dacă alegi portofelul electronic, poți prelua banii chiar și în câteva minute.

Mobil


Daca folosești sistemul iOS, BetStars ți-a pus la dispoziție o aplicație mobilă prin care ai acces la absolut toate pariurile de pe calculator. Ai de asemenea oportunitatea de a paria online de oriunde te-ai afla. Utilizatorii sistemului Android trebuie să folosească browser-ul pentru dispozitivul mobil pentru a beneficia de pariul pe mobil. Site-ul este ușor navigabil chiar și după dispozitivele mobile.

Servicii cu clienții


În cazul unei nelămuriri, echipa de suport este disponibilă 24/24 și 7/7. Prin formularul de contact poți să-i contactezi pe cei de la BetStars, și ne este garantată o reacție rapidă. De asemenea pe pagina FAQ găsești cele mai des întâlnite probleme și soluțiile corespunzătoare. Această combinație face ca totul să fie foarte clar, foarte repede. Alte metode de a lua contactul cu cei de la BetStars nu am întâlnit pe site.

Vizitează BetStars
Bonusuri