Betfair Pariuri Recenzie

Autor

Betfair este o casă de pariuri online de calitate Britanică cu licență de operare și în România. Fără îndoială acordarea licenței acestei case de pariuri a fost un mare câștig pentru pariori Români. Acest site este cunoscut în toată lumea pentru platforma ‘Exchange’, majoritatea oamenilor fiind de părere că această platformă este cea mai bună după piață. Pe lângă platforma ‘Exchange’ avem parte și de pariuri obișnuite. Dacă îți plac pariurile cât mai mobile, te putem anunța că ai posibilitatea de a descărca aplicația iOS sau Android. La prima înscriere ești întâmpinat cu un bonus de bun venit, iar partidele se pot urmări prin live video. Deși site-ul poate părea un pic mai aglomerat, vei remarca destul de repede că este bine organizat și ușor de navigat. ONJN a acordat licența de operare acestei case de pariuri în 2016, așa că pariul tău este sigur.

Betfair pariuri

Tipuri de pariuri

Deși sporturile sunt mai puține decât la majoritatea caselor de pariuri, Betfair oferă un avantaj important față de concurenții săi. Majoritatea experților sunt de părere că platforma oferită de cei de la Betfair este printre cele de top din lume. Platforma ‘Exchange’ este foarte interesantă, dar și un pic mai complicată decât pariul obișnuit. Practic iei locul casei de pariuri și propui cote celorlalți pariori. În acest fel poți cumpăra și vinde pariuri. Dacă nu te pricepi însă la aceste tranzacții te poți păcăli destul de ușor. Dacă preferi pariurile standard, poți accesa secțiunea ‘sportsbook’, care îți oferă pariuri obișnuite la o mulțime de sporturi. Pe Betfair poți beneficia și de live tv, cu stream-uri live la cele mai importante partide. Fii atent însă, poate fi vorba de decalaje mici între partidă și live stream. Urmărim așadar tot ce se întâmplă în timpul meciului și adăugăm pariuri sau le modificăm pe cele deja plasate. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un sport din meniu, sau, direct de pe pagina principală, să selectezi o partidă în desfășurare. Îți apare bilețelul în partea dreaptă a ecranului și poți face toate modificările după acest bilețel.

Fotbal

Oare mai există vreo casă de pariuri care să nu-ți ofere mii de oportunități de-ați încerca norocul la fotbal? În orice caz, fotbalul este (de departe) cel mai prezent sport pe Betfair. 7 din cele 8 cupoane recomandate din meniul după site sunt competiții de fotbal. Ai cele mai tari partide din Liga 1, Serie A, La Liga, Bundesliga, Premier League și multe altele. Nu lipsesc nici competițiile importante pe plan inter club precum Europa League sau Champions League si poți plasa de asemenea pariuri la majoritatea partidelor amicale. Echipele naționale sunt și ele reprezentate, chiar și in variantele de tineret. Poți alege să-ți încerci norocul cu pariurile standard, sau poți să intri în lumea pariurilor ‘Exchange’ oferite aproape în exclusivitate de Betfair. Daca vrei o sinteză a celor mai importante competiții este destul să accesezi categoria cu ‘Elita Europeană’. Pe această pagină vezi partidele celor mai tari competiții Europene, organizate după data partidelor respective. Betfair nu dezamăgește și îți oferă un sortiment fotbalistic foarte bogat.

Betfair pariuri fotbal

Tenis

Tenisul este unul dintre cele mai palpitante sporturi din ziua de astăzi. Chiar dacă este un sport care nu implică contactul fizic, rivalitatea creată între unii jucători este pur și simplu magnifică. Dualități precum Sampras vs. Agassi sau Federer vs. Nadal au definit istoria sportivă recentă. Atleții masculini sunt printre cei mai bine pregătiți fizic dintre toți, iar tenisul feminin este singurul sport unde femeile câștigă premii la fel de mari ca bărbații. Acest lucru este pe bună dreptate; Billy Jean King, Monica Seles, Steffi Graf sau surorile Williams sunt nume răsunătoare în toată lumea. Betfair îți oferă multe posibilități de a-ți încerca norocul la cele mai tari partide de tenis. Poți accesa o selecție de partide făcută de staff-ul Betfair, sau poți urmări partidele după data desfășurării. Dacă te-ai decis deja la ce turneu iți vei plasa pariul, poți de asemenea să-l selectezi din listă și să-l deschizi. Descoperă toate partidele eligibile acum la Betfair.

Curse cu cai

Pariatul la cursele cu cai este la fel de simplu ca alegerea unui număr dintr-o listă. Dacă vrei însă să-ți mărești cu cât posibil șansele de câștig, sunt unele aspecte pe care trebuie sa le consideri. Unul dintre aceste aspecte, dacă nu chiar cel mai important, este alegerea unei case de pariuri virtuală care să-ți ofere destule curse, frecvente și cu o serie de cote corespunzătoare. Betfair îndeplinește aceste condiții iar această casă de pariuri poate fi considerată printre cele mai bune opțiuni pentru pariul tău la cursele cu cai.

Bonusuri și promoții

Betfair biletelCasele de pariuri din România se află într-o luptă continuă pentru clienții săi. Bonusurile care mai de care mai generoase și promoțiile atractive sunt cele mai importante arme în această bătălie. Nici Betfair nu se dă la o parte și îți oferă un bonus de 50% la prima depunere. În acest fel poți ajunge la un bonus de până la 450 RON. Pentru a obține această promoție trebuie să faci o depunere de cel puțin 100 RON. O dată ce te-ai înscris poți profita și de promoțiile oferite de Betfair. Dacă pariezi de exemplu pe interfața ‘Exchange’ poți paria fără risc. Prin promoția ‘cash out’ tu decizi dacă îți închei pariul mai devreme sau îți păstrezi firea și continui până la sfârșitul partidei. Deși promoțiile și bonusurile sunt prezente și se schimbă frecvent, acestea nu pot fi numite punctul forte acestui site. Ar mai fi loc de ceva promoții, chiar dacă Betfair are alte avantaje importante față de ceilalți concurenți.

Depuneri și plăți

După ce ți-ai făcut cont la Betfair poți accesa pagina cu informațiile necesare în privința transferurilor de fonduri către sau din contul tău. Aici afli că metodele pentru retragere acceptate sunt: cardurile de credit MasterCard și Visa, Skrill și NETELLER sautransferul bancar. Poți depune bani în cont folosindu-te de aceleași metode, sau prin paysafecard. Dacă retragi bani din cont prin card durează până la 3 zile să-ți primești banii. Prin transfer bancar această perioadă se extinde și poate ajunge la 5 zile. Dacă alegi portofelul electronic, poți prelua banii în cel mult 24 de ore.

Mobil

Betfair nu ne oferă o singură aplicație mobilă, ci două. Prima aplicație este dedicată interfeței ‘Betting Exchange’ iar a-2-a este pentru pariurile sportive ‘standard’. Amândouă aplicațiile sunt făcute să funcționeze în mod fluent și îți aduc pariurile, chiar și cele live, direct în mână. Acum poți paria de oriunde ești și când vrei. Intră acum pe App Store, caută ‘Betfair’ și iți vor apărea cele două aplicații pentru descărcare. Aceste aplicații aduc un plus important acestui site și îți oferă șanse în plus pentru a-ți maximaliza câștigul. Betfair urmează așadar trendul de-a accesa casele de pariuri din ce în ce mai mult după dispozitivele mobile.

Servicii cu clienții

Betfair homepageDacă avem nelămuriri, putem oricând intra pe live chat unde vom fi ajutați foarte rapid. De asemenea pe pagina FAQ găsești cele mai des întâlnite probleme și soluția corespunzătoare. Această combinație face ca totul să fie foarte clar, foarte repede.

Pe live chat am primit răspuns în mai puțin de un minut. Betfair este activ și pe Facebook prin pagina ‘Betfair Romania Development’ și te ține la curent destul de frecvent cu ultimele întâmplări. Putem contacta staff-ul Betfair și prin e-mail, timpul de răspuns fiind estimat la 8 ore.

Vizitează Betfair
Bonusuri