Sari la conținut

Betfair Pariuri Recenzie

Betfair Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4.5)
½
Scor total (5)
Pozitive
  • Selecția de sporturi
  • Exchange
  • Pariuri combinate
Negative
  • Servicii cu clienții
  • Site și aplicații mobile
Concluzie

Betfair este unul dintre cei mai buni operatori de jocuri de noroc din lume, așadar după cum te-ai aștepta agenția lor de pariuri este și ea una dintre cele mai bune din lume. Într-adevăr, renumele său este binemeritat, iar acest lucru se reflectă în calitatea serviciilor pe care le putem găsi pe site-ul lor: prezența zecilor de sporturi diferite pe care poți paria, secția de pariuri Exchange, funcționalitate excelentă pe mobil, și multe altele.

Desigur, ar fi și minusuri. Nu sunt foarte mari, dar sunt totuși lucruri care ne-ar fi plăcut să le găsim în oferta Betfair. Ar fi putut să aibă bonusuri ceva mai bunicele, chiar dacă cele disponibile în prezent nu sunt atât de slabe. Celălalt minus ar fi lipsa programului 24/7 pentru live chat sau telefon. Nu e o tragedie atât de mare absența acestuia însă, deoarece toate celelalte moduri de contact pe care le pune la dispoziție Betfair compensează pentru lipsa aceasta. Per ansamblu, Betfair își merită pe deplin șansa. Nu o să îți pară rău dacă alegi să îți pui pariurile cu ei, mai ales dacă ți se pare interesantă secția Exchange.

Betfair este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc de pe piață, fapt ce i-a ajutat să își sporească faima înconjurul lumii de-a lungul anilor. Deținătorul licenței nr. L1160655W000329, Betfair s-a impus și pe piața românească de jocuri de noroc mulțumită serviciilor de calitate și a siguranței pe care o oferă jucătorilor. Chiar dacă oferă și un cazinou online, Betfair este renumit pentru secția sa de pariuri sportive. Este unul dintre singurii operatori online care oferă posibilitatea de pariere în regim exchange. Asta înseamnă că nu pariezi împotriva casei de pariuri, ci că pariezi împotriva altor jucători.

Tipuri de pariuri

Betfair pune la dispoziție una dintre cele mai bogate oferte de pariuri disponibile online. Poți să pariezi pe cele mai populare sporturi din lume precum fotbal, baschet, tenis, dar și pe cele mai puțin renumite cum ar fi tenisul de masă, cursele de cai sau câini, și sporturile galice. Mai mult, Betfair oferă opțiuni de pariere și pe evenimente culturale, competiții televizate, wrestling sau diverse evenimente politice din lume.

Interfața site-ului este una extrem de ușoară de folosit, așa cum te-ai aștepta din partea unei agenții de pariuri online cu vechime. Este foarte ușor să cauți evenimentele dorite și să îți plasezi pariurile. O funcție foarte valoroasă pe care o oferă Betfair este aceea de a urmări live anumite meciuri prin transmisiuni televizate direct pe site. Astfel poți să vezi ce se întâmplă în timp real în meciul pe care ai pariat, atâta timp cât e dintr-una din ligile disponibile pentru live video.

Fotbal

Regele sporturilor este prezent pe Betfair în mare stil. Pe secția de pariuri Betfair oferă o sumedenie de ligi naționale din peste 50 de țări diferite. Poți paria pe ligile populare precum Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Liga 1, dar poți paria și pe ligi mai puțin faimoase cum ar fi campionatele din India, Australia sau China. Asta înseamnă că ai oricând la dispoziție mii de selecții pe care poți să pariezi. Mai mult, Betfair oferă și opțiunea de a paria pe multiple selecții ale aceluiași meci prin funcția de combinat pariuri. Asta înseamnă că dacă ți-ai dorit vreodată să pariezi pe marcatorul unei partide și totalul de goluri din meci de exemplu, cele două evenimente se combină într-unul singur. Poți face asta cu oricâte evenimente îți dorești, așa că nu te oprește nimic din a paria pe absolut toate tipurile de selecții atâta timp cât nu sunt contradictorii.

Și la Exchange poți găsi o bună parte din ligile disponibile pe site-ul principal. Poate nu sunt chiar toate, în funcție de câți utilizatori joacă pe ele, dar tot sunt destule ca să ai mereu opțiuni mai mult decât suficiente.

Tenis

Lucrurile nu stau mai rău nici în ceea ce privește oferta de tenis pe Betfair. Ai la dispoziție cele mai populare ligi și turnee precum Wimbledon, US Open dar și cele mai puțin grandioase precum Maia Challenger. Bineînțeles că poți paria pre-meci sau live, în funcție de preferințe. Dacă alegi să pariezi live însă, vei avea parte de senzații mult mai tari în timp ce trăiești fiecare fază și cauți constant următorul pariu cu potențial.

Curse cu cai

Dacă te-ai uitat vreodată la Peaky Blinders sau la alt film sau serial în care personajele se adunau la hipodrom ca să parieze pe cursele de cai și ți s-a părut o chestie pe care ai vrea să o faci și tu, ei bine acum poți. Oarecum. Chiar dacă nu ești prezent fizic la hipodrom, pe Betfair poți să pariezi pe cele mai tari curse de cai din jurul lumii. În felul ăsta nu trebuie să te limitezi la cursele dintr-un singur loc, Betfair oferindu-ți posibilitatea să pariezi pe curse din Regatul Unit, Irlanda, Franța, Africa de Sud și nu numai. Trăiește acum experiența de pe marile ecrane direct pe desktopul sau telefonul tau.

Bonusuri și promoții

Betfair oferă utilizatorilor noi un bonus de bun venit în valoare de până la 550 RON. Pentru a îl putea revendica trebuie să depui minim 50 RON pe săptămână, iar Betfair îți oferă câte 50 RON timp de primele zece săptămâni. Dacă preferi să joci pe Exchange, atunci poți beneficia de cealaltă ofertă de bun venit specifică secției. Betfair îți oferă banii înapoi pentru primul tău pariu de pe Exchange dacă e necâștigător, în limita a 150 RON.

Utilizatorii existenți nu pot beneficia momentan de vreun bonus la depunere, însă Betfair le-a pregătit și lor o ofertă utilă. Dacă plasezi un bilet cu minim patru selecții de la același meci și cotă totală de minim 2.0, Betfair îți oferă un pariu gratuit în limita a 50 RON dacă îți ies toate selecțiile în afară de una. Acum ai și mai multe motive să încerci funcția de pariuri combinate.

Depuneri și retrageri

În materie de depuneri, înainte să le listăm trebuie să știi că fiecare metodă are o sumă minimă ce trebuie depusă pentru a putea efectua tranzacția. Astfel că poți să depui bani în contul tau Betfair folosind cardul bancar Visa sau Mastercard, iar suma minimă este 40 RON. Mai există și metodele alternative paysafecard (cu suma minimă tot 40 RON), Skrill și NETELLER(minim 70 RON), sau transfer bancar (minim 60 RON).

Pentru retrageri poți să folosești oricare dintre metodele disponibile pentru depuneri, iar sumele minime corespondente retragerilor sunt exact aceleași ca și în cazul depunerilor. De reținut este faptul că în cazul tranzacțiilor bancare (cu cardul sau transfer în cont) poate dura între două și cinci zile să îți primești banii, în funcție de perioada anului.

Mobil

Funcționalitatea pe mobil a site-ului Betfair este ireproșabilă, acesta fiind extrem de bine optimizat pentru a fi folosit de pe telefon sau tabletă. Poți să plasezi pariuri, să accesezi bonusuri, să depui și retragi bani, să cauți sporturi și ligi, absolut orice ai putea face pe desktop poți să faci și pe mobil.

Pentru jucătorii care preferă să se joace dintr-o aplicație dedicată, Betfair pune la dispoziție aplicații atât pentru Android cât și iPhone sau iPad. La fel ca și în cazul site-ului, funcționalitatea este impecabilă așadar nu vei simți nicio diferență între site-ul din browser și aplicație. Așadar poți să stai liniștit știind că dacă ai nevoie vreodată să îți pui pariurile de pe mobil, ai mai multe opțiuni la dispoziție.

Servicii cu clienții

Dacă întâmpini vreodată probleme în timp ce încerci să folosești site-ul sau aplicațiile, atunci nu vei fi dezamăgit pentru mult timp. Betfair are o secție extrem de comprehensivă de întrebări și răspunsuri unde garantat vei găsi soluția pentru dificultatea pe care o întâmpini. Dacă totuși nu este suficient și ai nevoie de ajutorul unui agent de suport, te vei bucura să afli că Betfair îți pune la dispoziție un serviciu de live chat prin care poți lua legătura cu unul dintre agenții lor între orele 11:00 și 20:00.

Dacă preferi să iei legătura telefonic, poți să vorbești cu unul dintre tehnicieni Betfair zilnic între orele 11:00 și 20:00 pentru a găsi o soluție. De asemenea, mai poți să le trimiți un mesaj pe e-mail dacă asta e opțiunea ta preferată. Timpul mediu de răspuns pentru sesizările pe e-mail este de opt ore.

Vizitează Betfair Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Betfair Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 550 RON
Informații generale
Număr Licență L1160655W000329
Firmă Betfair International PLC
Pariuri Live
# Sporturi 25+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 40 RON
Termen de Plată 2-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 550 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat