HomepariuriGolurile de aur îți aduc 1 milion RON

Golurile de aur îți aduc 1 milion RON

Golurile de aur îți aduc 1 milion RON

Această nouă promoție oferită de Betfair vă dă șansă să câștigați bani mult mai ușor. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site-ul nostru și să numești la alegere cine vor fii marcatorii meciurilor viitoare. Dacă ai ales corect primul marcator în toate partidele Golden Goals poți câștiga 1.000.000 RON. Dacă jackpotul nu este câștigat în prima rundă, acesta se va suplimenta la runda următoare. Valoarea maximă a jackpotului care poate fi acordat este de până în 5.000.000 RON. Orice gol înscris în timpul suplimentar acordat pentru întreruperi va fi înregistrat ca fiind în minutul 45 din prima repriză sau în minutul 90 din a doua repriză.

În cazul în care doi sau mai mulți concurenți au ales aceiași marcatori corect, în toate partidele Golden Goals, jackpotul va fi împărțit în mod egal între toți jucătorii. Pentru a evita situația de egalitate, jucătorul trebuie să răspundă la o întrebare precum în ce minut va fi marcat primul gol. Marcatorii pot fi aleși de jucători cu cel mult 5 minute înaintea începerii rundei. În cazul în care marcatorul tău nu joacă în meciul respectiv, vei rămâne în continuare de a câștiga premiul de rundă de 10.000 RON, dar nu și în competiția marelui jackpot. De aceea îți sugerăm să verifici de înainte dacă marcatorul tău este ales în lotul de jucători. Cecul de 10.000 RON este acordat participantului care anticipează corect cel mai mare număr de selecție „primul marcator” într-o rundă Golden Goals. În cazul în care vor fi mai mulți câștigători, premiul va fi acordat persoanei care a fost cel mai apropiat de răspuns. În cazul în care nu aveți un cont pe Betfair, la înregistrare veți primi jumătate din suma depusă până în 450 RON.

Pentru a beneficia de această promoție Golden Goals va trebui să aveți pariuri soluționate, excluzând cele prin Cashout, de 4 ori bonusul acordat. Prima dată va fi folosită suma de bani reali. În cazul în care anulezi bonusul, va fi returnată doar suma rămasă în portofoliul tău. Fiecare pariu trebuie să aibe o cotă mai mare sau egală cu 1.60, altfel nu va fi luată în calcul. Autogolurile nu se iau în considerare nici pentru „primul arcator”, nici pentru întrebarea de departajare a Golden Goals. Dacă o partidă este anulată, amânată sau neîncheiată, partida se consideră nulă. Primilor 10 concurenți din fiecare rundă i se va acorda câte 100 RON (acest bonus va fi acordat în timp de două zile). După încheierea fiecărei runde, vor fi necesare de până la 30 de zile lucrătoare pentru plata premiilor. Lista câștigătorilor va fi publicatăpe site-ul nostu în cadrul ofertei Golden Goals.

La finalul tuturor rundelor Premier League 2017/2018 va fi acordat un premiu de 10.000 RON. Același regulament de mai sus se aplică și în acest caz dacă există mai mulți câștigători. Profită acum de această super ofertă și fi tu cel care va câștiga 1 milion RON.

Câștigă 1 milion RON cu Betfair Golden Goal
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-goldengoals.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-goldengoals.jpg" width="300" height="88" alt="Golurile de aur îți aduc 1 milion RON">