Sari la conținut

Betfair Exchange România

Această casă de pariuri cu o tradiţie veche deja în România oferă în fiecare zi şansa jucătorilor săi de a câştiga mii de RON. Poţi paria orice eveniment sportiv din lume, la cote superpromoţionale. Biletele pot fi plasate direct pe internet sau de pe telefon, simplu şi rapid. În cazul în care nu mai ai internet, poţi veni direct în agenţiile noastre iar lucrătorii îţi vor oferii ajutorul necesar. Pentru pariurile online este nevoie să ai un cont de jucător şi să depui bani pentru a putea juca. Pentru jucătorii noi, la crearea unui cont vrei primi bonusul de venire. Şi jucătorii vechi se pot bucura de celalte bonusuri pe care le adăugăm zilnic pe site. Faţă de celalte case de pariuri noi oferim şi aplicaţia cash out, unde tu stabileşti când vrei să te opreşti sau să retragi banii.

Mai revoluţionar este faptul că poţi să-ţi alegi singur cotele şi să joci nu împotriva caselor de pariuri, ci împotriva celolarţi jucători. Această aplicaţie Betfair Exchange oferă şansa ca tu să stabileşti mixa şi dacă eşti pro sau contra. Află mai multe detalii şi joacă cu noi!

Ce este Betfair Exchange

Această aplicaţie revoluţionară pe piaţa de pariuri din România oferă o nouă posibilitate jucătorilor Betfair să stabilească ei însuşi cotele de pariere şi dacă echipa respectivă va câştiga sau nu. Aici nu vei mai juca împotriva casei de pariu, ci împotriva altor jucători. Îţi vom prezenta în rândurile următoare paşi pe care trebuie să-I urmezi:

În primul rând vei alege pentru pariurile exchange şi vei vedea imediat care sunt meciurile zilei sau săptămânii. În pasul 2 trebuie să alegi echipa care va câştiga meciul apăsând butonul albastru, adică vei opta pentru pro. Imediat vei adăuga miza pe care o doreşti şi plasează pariul. În următorul pas, vei observa că există şi posibilitatea de a apăsa şi butonul roz, adică vei opta pentru egalitate sau pierdere, adică vei fi contra respective echipi. De asemenea, tu stabileşti suma pe care doreşti să o câştigi, iar aplicaţia îţi spune cât trebuie să rişti. Celaltă opţiune constă în alegerea altor cote, în cazul în care nu eşti mulţumit de cotele noastre şi poate vei câştiga şi mai mult. Nu uitaţi că şi în acest caz, al aplicaţiei Betfair Exchange, poţi folosi aplicaţia cash out pentru a opri pariul chiar şi în timpul meciurilor.

Caută Betfair Exchange

Pariuri live şi cash out

Pariurile live se poate utilize în momentul în care un meci deja a început. Acceastă aplicaţie oferă posibilitatea jucătorului să plaseze pariurile direct în timpul meciurilor. Mai exact presupune ca tu să stabileşti când va fi marcat primul gol sau cine va câştiga meciul şi multe alte posibilităţi. Ceea ce este iar convenabil este acela că meciurile pot fi urmărite live de pe desktop, dar şi de pe mobil. Trebuie să te asiguri că ai o conexiune bună la internet şi să plasezi pariuri pe mai multe meciuri.

În cazul în care consideri că echipa ta favorită nu joacă destul de bine sau trece prin moment dificile atunci aplicaţia cash out îţi poate oferi posibiliatea să opreşti pariurile. Din momentul în care ai stabilit să opreşti pariurile, toate vor fi anulate. Însă partea cea bună este că banii vor sta mereu în portofelul tău, iar când consideri momentul oportun de a câştiga mai mulţi bani atunci poţi să pariezi din nou pentru echipele favorite. Această aplicaţiei are capacitatea de a calcula în timp, oferind valorile în timp real. Ea poate fi folosită şi pentru cursele de cai, având exact aceleaşi principi. Cine nu riscă, nu câştigă!

Strategii

Înainte de a plasa un pariu trebuie să cunoaştem foarte bine evoluţia echipelor şi jucătorii. În această aplicaţie, Betfair Exchange, avem două tipuri de pariu, back şi lay. Pariul back poate fi ales atunci când îţi doreşti ca echipa favorită să câştige. În pariul lay pariem pe faptul că o echipă nu va ieşi câştigătoare. Spre exemplu, dacă avem meciul dintre Real Madrid şi Fc Bayer şi am pariat back pe Real Madrid, atunci aşteptăm ca spaniolii să câştige şi banii sunt ai noştri. În cazul în care ai pariat lay pe Real Madrid şi Real câştigă, atunci trebuie să-i plăteşti jucătorul care a optat pentru pariul back câştigul său.

O stategie foarte importantă este aceea că întotdeauna trebuie să urmăreşti dacă cota Back este mai mare decât cota lay, astfel vei fi mai sigur că indiferent de situaţie vei ieşi câştigător. Cota poate creşte sau scade în funcţie de meciuri. De aceea este recomandat să urmăriţi evoluţia meciurilor cu câteva zile înainte.

Se pot plasa şi pariuri lay sau back pe goluri. Indicat este de a paria un pariu lay, aşteptăm ca respectivele cote back să crească şi să închidem direct cu ele, adică închidem cu cote back. În cazul în care cotele nu cresc, atunci trebuie să speri ca în primele minute să nu fie marcat nici un gol, iar după cu siguranţă cotele se vor modifica.

Un alt pariu avantajos este acela că putem alege înaintea meciului un pariu layX, iar după primul gol marcat puteţi alege pariu backX. Desigur, veţi pierde o parte din bani, însă puteţi să vă recuperaţi o parte din bani.

Aici aveţi câteva strategii care cu siguranţă te vor ajuta ca să ieşi în câştig. Mult succes!