HomepariuriBayern München - RB Leipzig 2022 pariuri și cote

Bayern München - RB Leipzig 2022 pariuri și cote

Bayern München - RB Leipzig 2022 pariuri și cote

Pregătește-te pentru un meci absolut incendiar sâmbăta aceasta pe 5 februarie, când Bayern München se va înfrunta cu RB Leipzig pe celebra Allianz Arena la ora 19:30. O victorie a formației bavareze i-ar putea vedea mărind distanța față de următoarea clasată la nouă puncte, în timp ce o victorie a taurilor roșii ar putea însemna revenirea în top 4, și implicit un bilet pentru Champions League sezonul următor. Așadar miza este mare pentru ambele echipe.

Forma celor de la Bayern este de top înaintea acestei partide, cu patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci meciuri din ligă. Leipzig nu o duc nici ei mult mai rău, cu trei victorii, un egal, și o înfrângere. Ultimele două partide dintre cele două au mers ambele în favoarea lui Bayern, cu mențiunea că s-au ținut pe terenul taurilor roșii.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Bayern München Egal RB Leipzig Pariu

Unibet

1.43 5.10 6.26 Pariază

winmasters

1.45 5.00 6.00 Pariază

NetBet

1.42 5.00 6.00 Pariază

888sport

1.42 5.00 6.26 Pariază

Betano

1.45 5.10 6.00 Pariază

Sportingbet

1.44 5.00 6.25 Pariază

Betfair

1.40 5.00 6.50 Pariază

Superbet

1.45 5.10 6.40 Pariază

Casa Pariurilor

1.45 5.05 6.30 Pariază

Așa cum probabil te așteptai, favorita pentru acest meci în opinia caselor de pariuri este Bayern München. Actuala campioană a Germaniei pare hotărâtă să adauge încă un titlu în palmares, și nu se va lăsa învinsă prea ușor. Provocarea din fața lor nu va fi una ușoară, însă, deoarece RB Leipzig are nevoie și ea de cele trei puncte ca de aer. Totuși, o surpriză este foarte puțin probabilă, și cel mai bun rezultat la care pot spera este un egal.

Amatorii de selecții alternative ar putea să arunce un ochi peste opțiunile de marcatori. Robert Lewandowski continuă să fie un fenomen în ciuda vârstei sale, și se află în vârful clasamentului marcatorilor cu 23 de goluri. Pe această listă îi mai regăsim și pe coechipierul său – Serge Gnabry, cu zece goluri – dar și pe Christopher Nkunku și Andre Silva cu nouă, respectiv opt goluri.

Dacă tot am vorbit despre marcatori, atunci merită menționat și faptul că nouă din cele zece meciuri de acasă ale lui Bayern s-au terminat cu minim trei goluri. Leipzig sunt la polul complet opus, însă, cu un singur meci din deplasare din nouă având minim trei goluri.

Așadar, va reuși Bayern să își consolideze poziția în clasament, sau îi vom vedea pe Leipzig revenind în top 4? Intră pe oricare dintre site-urile de pariuri de mai sus, plasează-ți biletul câștigător și apoi lasă-ne un comentariu cu pronosticul tău.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bayern-munich-rb-leipzig-bundesliga-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bayern-munich-rb-leipzig-bundesliga-2022.png" width="300" height="174" alt="Bayern München - RB Leipzig 2022 pariuri și cote">