HomepariuriAtletico Madrid - Real Madrid 2022 pariuri și cote

Atletico Madrid - Real Madrid 2022 pariuri și cote

Atletico Madrid - Real Madrid 2022 pariuri și cote

Weekendul acesta ne aduce un alt derby major, de data aceasta din La Liga. O rivalitate ce se întinde pe de-a lungul a mai bine de 116 ani între Atletico Madrid și Real Madrid, meciul acesta este de neratat atât pentru spectatori cât și pentru pariori. A 230-a ediție a Derby-ului Madridului va avea loc duminica, 18 septembrie la ora 22:00, pe Stadionul Metropolitano din capitala Spaniei.

Real Madrid va intra în această partidă neînvinsă încă, având cinci victorii în toate cele cinci partide jucate în ligă. De partea cealaltă, Atletico Madrid nu o duce mult mai rău, însă au întâmpinat ceva dificultăți. Aceștia au reușit să obțină trei victorii, un egal, și o înfrângere din primele cinci meciuri. Ultima oară când s-au întâlnit cele două formații a fost în mai, când Atletico au reușit să își apere teritoriul, scor final 1-0.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Atletico Madrid Egal Real Madrid Pariu

Unibet

2.95 3.30 2.50 Pariază

winmasters

2.80 3.30 2.50 Pariază

NetBet

2.85 3.30 2.50 Pariază

888sport

2.88 3.20 2.45 Pariază

Betfair

2.70 3.25 2.40 Pariază

Superbet

2.90 3.40 2.55 Pariază

Mozzart

2.90 3.30 2.60 Pariază

Casele de pariuri nu au o favorită clară pentru acest meci, dacă e să ne uităm la cotele oferite. Acest lucru s-ar putea datora faptului că a trecut ceva timp de la ultima victorie a lui Real pe terenul rivalei sale, din 2019. Trebuie luat în considerare totuși faptul că Real Madrid joacă excelent în momentul de față, în timp ce Atletico Madrid traversează o perioadă dificilă. Părerea noastră este că victoria oaspeților are o probabilitate mai mult decât decentă, iar cotele oferite de casele de pariuri sunt foarte tentante.

Pariurile alternative ar putea să aibă niște oportunități bune, în funcție de cât de curajos ești. Toate meciurile jucate de Real Madrid sezonul acesta au avut minim trei goluri înscrise, dar același lucru nu poate fi spus și despre Atletico Madrid care au bifat doar trei din cinci. Meciurile dintre cele două tind să nu aibă foarte multe goluri înscrise, așadar s-ar putea să vedem finalul seriei lui Real. Dacă vom vedea reușite însă, cel mai probabil vor fi înscrise de Karim Benzema sau Vinicius Junior, care își continuă dominanța în careul advers. Desigur că nu îi putem deconta nici pe Alvaro Morata sau Antoine Griezmann, care se bucură de o perioadă decentă.

Așadar, va reuși Atletico Madrid să îi țină departe pe rivalii lor, sau îi vom vedea pe Real Madrid plecând victorioși?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/atletico-madrid-real-madrid-la-liga-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/atletico-madrid-real-madrid-la-liga-2022.png" width="300" height="174" alt="Atletico Madrid - Real Madrid 2022 pariuri și cote">