HomepariuriArsenal - Liverpool 2022 pariuri și cote

Arsenal - Liverpool 2022 pariuri și cote

Arsenal - Liverpool 2022 pariuri și cote

Etapa a zecea din Premier League ne aduce confruntarea dintre două din cele mai mari nume ale fotbalului englezesc. Liderul surpriză al clasamentului, Arsenal, se bucură de o perioadă de prosperitate o dată cu începutul noului sezon. În contrast, Liverpool nu seamănă deloc cu formația pe care ne-am obișnuit să o vedem în ultimii ani. Chiar și așa însă, lucrurile se pot schimba oricând. Cu siguranță nu vrei să ratezi meciul acesta, așa că notează-ți în calendar – duminică pe 9 octombrie la ora 18:30, pe Emirates Stadium din nordul Londrei.

Cele două echipe se află la poli opuși din punct de vedere al formei lor. Arsenal au reușit să obțină patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci partide din ligă, de altfel singura lor înfrângere sezonul acesta. De partea cealaltă, Liverpool au două victorii, două egaluri, și o înfrângere în ultimele cinci. Ultima oară când s-au întâlnit Tunarii și Cormoranii a fost în martie, când Liverpool au câștigat în deplasare cu scorul de 0-2. De altfel, Arsenal nu i-au mai învins din iulie 2020.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri Arsenal Egal Liverpool Pariu

Unibet

2.60 3.70 2.70 Pariază

winmasters

2.58 3.60 2.63 Pariază

NetBet

2.55 3.55 2.55 Pariază

888sport

2.48 3.60 2.60 Pariază

Baumbet

2.57 3.66 2.60 Pariază

Betfair

2.50 3.50 2.55 Pariază

Superbet

2.60 3.70 2.65 Pariază

Casele de pariuri nu au o favorită clară pentru acest meci, dacă ne luăm după cote. Este oarecum de înțeles dacă analizăm puțin situația. În ciuda diferenței dintre starturile de sezon ale celor două echipe, Liverpool este o formație capabilă să își întoarcă soarta oricând. De asemenea, este greu de crezut că Arsenal va reuși să păstreze la nesfârșit acest elan pe care l-a prins. Cu mici excepții, rezultatele pe care le-au obținut ar fi putut să meargă în oricare direcție. Așadar părerea noastră este că Liverpool va câștiga această partidă, dar un rezultat mai conservator ar putea fi egalul.

În ceea ce privește pariurile alternative, jucătorii sud-americani domină această categorie. Roberto Firmino și Luis Diaz, împreună cu rivalii lor Gabriel Jesus și Gabriel Martinelli și-au combinat eforturile pentru a contribui opt goluri în campaniile celor două formații. De altfel, meciurile celor două echipe în mare parte au avut minim trei goluri sezonul acesta. Așa că probabil putem să ne așteptăm ca acest tipar să se repete și de data asta. Ca urmare, părerea noastră este că vom vedea minim trei goluri, cu Firmino sau Diaz marcând cel puțin unul dintre ele.

Așadar va reuși Arsenal să îi învingă pe Liverpool pentru prima oară în ultimii doi ani, sau îi vom vedea pe Coromorani obținând o victorie crucială pentru sezonul lor?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/arsenal-liverpool-premier-league-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/arsenal-liverpool-premier-league-2022.png" width="300" height="174" alt="Arsenal - Liverpool 2022 pariuri și cote">