Admiral Pariuri Recenzie

Autor

Pe Admiral puteți juca și paria online oricând și de unde doriți. Admiral este un site de pariuri și jocuri online legal în România. A fost licențiat în România din data de 01.07.2017. Aceste jocuri pot fi accesate de pe desktopul și mobilul dumneavoastră, direct de acasă. Intră în lumea noastră şi vei descoperii mii de evenimente sportive zilnice şi jocuri de casino şi slot care pot oferii de RON. Nu lipsesc nici jocurile jackpot unde vei observa sume colosale de câştig. Veți descoperi o mulțime de premii și bonusuri de bun venit pentru fiecare secțiune precum 100% bonus la prima depunere de până în 800 RON, 100 RON bonus dacă recomazi şi prietenilor tăi site-ul nostru, 200 RON bonus la înscriere şi multe altele. Dacă vei aduna puncte bonus şi vei atinge nivelul Diamond, vei primi 450 RON bonus.

Tipuri de pariuri

Site-ul nostrum vă oferă şansa de a paria pentru cele mai recunoscute sporturi din România, precum fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, hochei etc. Toate aceste sporturi au în fiecare săptămână cote speciale, mai ales pentru cele mai renumite echipe. Sumele şi tipurile de pariuri le puteţi alege de fiecare dată cum doriţi. Sporturi pot fi pariate online direct de acasă de la dumneavoastră. Sau există posibilitatea de a paria live doar din câteva clickuri. Pagina admiral este funcţională cu aplicaţia de pariuri iOS, cât şi prin aplicaţia Android Admiral. Prin intermediul acestor aplicaţii puteţi paria uşor şi de pe telefonul dumneavoastră. Meciurile de fotbal, cât şi celelalte sporturi, pot fi pariate chiar şi în timpul orelor de vârf. De asemenea, pot fi selectate peste 30 de meciuri diferite în acelaşi timp. Pariurile standart şi cele speciale pot fi selectate fără restricţii, noi oferind în timp real fiecare scor.

Fotbal

Admiral oferă posibilitatea tuturor pasionaţiolor de fotbal de a paria şi urmări live fiecare meci. În fiecare săptămâna avem noi cote pentru meciurile din Europa League, Bundesliga, Champion League, chiar şi meciurile din Africa sau Asia. Ceea ce face diferenţă şi aduce o şansă de câştig şi mai mare suporterilor este aceea că pot paria chiar şi în ultimul minut, toate acestea mulţumită aplicaţiei iOS şi aplicaţiei Androit Admiral.ro. Şi asta nu e tot. La noi puteţi paria preconizând de dinainte marcatorii sau chiar cu câteva luni înainte ce echipe vor avea şansa să se califice în Europa League sau Liga Campionilor. Imaginea şi suntele meciurilor live fac ca jucutorii noştri să se simtă cu adevărat în mişlocul evenimentelor, iar senzaţiile de goluri să fie şi mai mari.

Tenis

Un alt sport preferat în ultima vreme în ţara noastră este tenisul. Mai ales când Simona Halep a reuşit să ajungă pe primul loc în WTA. Noi oferim pariuri atât din ATP, cât şi din WTA. Cotele sunt pe măsură pentru fiecare meci. Ca şi în fotbal meciurile, pot fi vizionate live de pe calculator sau mobil.

Bonusuri și promoții

Pe acest site primiţi 200 RON bonus automat la înscriere. La prima depunere de până în 800 RON primiţi un bonus de 100%. Ca să te răsplătim îţi acordăm 100 RON bonus pentru fiecare prieten invitat, astfel încât să se bucure şi acesta de ofertele noastre. Aplicaţia noastră este funcţională şi pe iPhone sau iPad astfel încât să puteţi avea acces de oriunde vă aflaţi. Urmăriţi de fiecare dată promoţiile şi bonusurile noastre.

Depuneri și plăți

Depunerile se pot efectua direct pe site-ul nostru sau prin agenţiile noastre Tip & Cash din ţară. Pentru a depune bani, trebuie mai întâi să creaţi un cont pe site-ul nostru, depuneţi banii, iar după vă puteţi bucura de jocurile şi pariurile voastre favorite. Plăţile online se pot face cu carduri Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill şi Neteller. În cazul în care optaţi să depuneţi banii în una din agenţiile noastre din ţară este necesar să vă prezentaţi cu un document de identitate.

#Casa de PariurilorPrezentare RapidăBonusuriVizitează
1Sportingbet
Sportingbet
 • # Sporturi: 28
 • Număr Licență: L1160656W000327

Recenzie
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 200 RON
Primiți Bonus
2888sport
888sport
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324

Recenzie
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 1000 RON
Primiți Bonus
3Unibet
Unibet
 • # Sporturi: 36
 • Număr Licență: L1160657W000330

Recenzie
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 250 RON pariuri fără riscuri
Primiți Bonus

Mobil

Puteţi juca şi de pe mobilul dumneavoastră oriunde v-aţi afla. Pentru a avea acces trebuie să descărcaţi aplicaţia android, admiral. Acesta este o aplicaţie i-tunes şi se poate descărca gratuit. Puteţi selecta oricare din următoarele limbi engleză, germană, italiană şi spaniolă.

Servicii cu clienții

Ne puteţi vizita în agenţiile noastre de luni-duminică între 10:00-22:00. Ne puteţi contact zilnic la numărul nostru de telefon sau la adresa noastră de email afişate pe site-ul. Contactul prin canalele media, precum Facebook, nu vor fi luate în considerare.

Bonusuri