HomepariuriAC Milan - Napoli 2021 pariuri și cote

AC Milan - Napoli 2021 pariuri și cote

AC Milan - Napoli 2021 pariuri și cote

Luptele pentru titlu în ligile europene sunt încă foarte intense, iar Serie A nu se exclude nici ea din listă. Duminica 19 decembrie pe stadionul San Siro, deținătoarea locului al doilea în clasament AC Milan va încerca să își recupereze poziția în vârful tabelului. Adversara ei va fi Napoli, o echipă care se află în căutarea primului titlu în mai bine de 30 de ani. Ambele echipe vor spera să plece cu o victorie din acest meci crucial pentru speranțele lor.

Acum ca Juventus a decăzut, prima ligă a Italiei a ajuns una dintre cele mai competitive. Diferența dintre prima și a patra clasată este momentan de patru puncte, iar forma recentă a echipelor din top 4 nu e un indicator clar pentru cine va fi următoarea campioană. În ultimele cinci partide, milanezii au înregistrat două victorii, un egal și două înfrângeri. De partea cealaltă, napolitanii nu o duc mult mai bine cu o victorie, un egal și trei înfrângeri. AC Milan au fost eliminați din competițiile europene însă, spre deosebire de Napoli care și-au pontat biletul pentru primavara europeană.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri AC Milan Egal Napoli Pariu

Unibet

2.32 3.55 2.95 Pariază

winmasters

2.39 3.40 2.90 Pariază

NetBet

2.20 3.30 2.80 Pariază

888sport

2.30 3.50 2.90 Pariază

Betano

2.32 3.50 3.00 Pariază

Betfair

2.30 3.50 3.00 Pariază

Superbet

2.40 3.50 2.95 Pariază

Casa Pariurilor

2.36 3.48 2.83 Pariază

Casele de pariuri tind să o favorizeze ușor pe AC Milan să câștige partida. Totuși, meciul acesta va fi unul extrem de disputat. Șansele reale pentru oricare dintre cele trei rezultate sunt probabil mai mult sau mai puțin egale. Dacă insiști să pariezi pe rezultatul final însă, probabil ar trebui să iei în considerare forma destul de bună din deplasare a lui Napoli.

Pentru pariorii cărora le place să exploreze opțiuni alternative, o sugestie bună ar fi totalul de goluri înscrise în meci. Meciurile din deplasare ale napolitanilor se termină aproape mereu cu minim 3 goluri înscrise, însă de cealaltă parte AC Milan preferă să joace mai conservator – majoritatea meciurilor lor se termină cu maxim două goluri înscrise. Având în vedere listele foarte lungi de absenți de ambele părți, nu e exclus să vedem un meci foarte liniștit dar nici unul foarte haotic.

Așa deci, ce părere ai? O să avem un nou lider în Serie A după weekendul care vine? 1 pauză, 2 final? Urmărim meciul cu sufletul la gură timp de 90 de minute sau ne culcăm devreme că luni e zi de muncă? Indiferent care e pontul tău, intră acum pe oricare dintre site-urile de mai sus și plasează-ți biletul câștigător.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ac-milan-napoli-serie-a-2021.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ac-milan-napoli-serie-a-2021.png" width="300" height="174" alt="AC Milan - Napoli 2021 pariuri și cote">